Sveiki,
linkėjimai iš pajūrio
. Pažindinuosi su Palangos dviračių/bėgimo takeliais (gal yra ir kokių specialių bėgimui, bet man tinka ir "dviratiniai"
). Bėgu pagal trečią pakopą - 4 minutes bėgu, 3 minutes einu, pakanka per akis
. Endomondo - geriausias draugas
, pasako man, kad šiuo metu mano greitis apie 8,4 km/h (plius minus toks pat kiekvieną dieną). Buvau išsikėlusi tikslą nubėgti/nueiti 4,5 km, kad Vilniaus maratone neapsijuokčiau, tai visai sėkmingai šį atstumą įveikiu, tik tiek, kad neišeina grynai bėgti. Panašu, kad pusę atstumo įveikinėsiu eidama, panašiai kaip ir dabar - 4 min bėgtute, 3 min pėstute. Na, bet taisyklėse neradau, kad negalima eiti, tai tikiuosi, kad nebūsiu už tai diskvalifikuota
.
Šiandien įveikiau 6 km, mano rekordas
. Bet jau atgal ėjau kokias 8 minutes, kad spalvą atgaučiau, nes užkaitau stipriai. Be to, šiandien oras šiltas, saulė spigino, tai ir bėgti iškart sunkiau. Dabar išsikėliau naują tikslą - pažiūrėti, kiek daugiausia galiu įveikti, jei rytoj per daug raumenų po tų 6 km neskaudės, pabandysiu
.
Šiaip galiu pasidžiaugti, kad paprastai pabėgiojus raumenų neskauda, vadinasi, mano kūnas kaip ir pakankamai treniruotas bent jau tokiems nedideliems atstumams. Na, tik kol kas man jūsų minimi 10 km atrodo žiauriai nerealūs, bet... kaip čia jau ne kartą buvo minėta, svarbiausia - kantrybė ir nuoseklios treniruotės
.
QUOTE(gutė* @ 2013 08 12, 17:28)
Bitkresle, šaunuolė, kad stengiesi, reikia ištvermei kantrybės ir įveikt save. Mano pilvas irgi po antro gumdymo nebėra plokščias darau pilvo preso pratimų visokių, maitinuosi saikingai, ūgis 169, sveriu 62 normaliai lyg bet pilvas toks kietas tik nėra ten Marianų Iduba
aišku gaila... Na galkažkada. Dar fainas posakis gal rašiau
Šį mėnesį atrodom taip kaip gyvenom praeitąmėnesį, tsi mane išmokė nesitikėti labai greitų rezultatų jau kažkokių stebukulu, sportuoju, kad jausčiausi stipri ir atsikratyčiau stresiuko.
Taip taip, pas mane irgi ne įduba, o kažkada buvo
. Atsilenkimus stengiuosi tęsti toliau, vakar ir šiandien paplūdimyje dariau - ant smėlio man pasirodė pakankamai kieta ir panašu į namuose ant grindų patiestą kilimėlį
. Tai padariau sau 100 su viršum (tiesa, ne iš karto, o su pertraukėlėm po 20 kelis).
Posakis superinis
. Aš dar pacituosiu iš Facebook'o, šiandien perskaičiau:
What fits your busy schedule better - exercising one hour a day or being fat 24 hours a day?
Suprantu, kad ne visiems iš čia esančių tinka žodis "fat", aš gal irgi nepriskirčiau savęs prie labai "fat", bet vis tiek smagus posakis
. Labai motyvuoja bėgioti ir kitaip mankštintis, bent jau mane
.
QUOTE(Džinė79 @ 2013 08 13, 08:56)
užsiregistravau į tuos 4,2 km per maratoną, dabar laukiu
Bitkresles į kompaniją
Būtinai užsiregistruosiu, šiandien jau apžiūrėjau trasą, galvoju, gal reiktų kada išbandyti, bet tą daryti geriausia turbūt šeštadienį arba sekmadienį anksti ryte, kad žmonių nebūtų
.
QUOTE(gutė* @ 2013 08 16, 14:40)
Dėkui už nuorodą, smagiai palandžiojau po tinklaraštį, o ypač patiko mitybos aprašymai, nes kaip tik svarstau, ką čia koreguoti savo mityboje, kad pagražinčiau pilvą (nervina, kad pūpso, ir įtraukimas mažai padeda, nebent visą laiką reikėtų nekvėpuoti
). Receptai nesudėtingi, bet, pvz., man buvo įdomu paskaityti, kad Bender valgo vištienos salotas - galėsiu praktikuoti darbe, nes pas mane darbe nėra virtuvėlės, tai kažką "rimto" pavalgyti sudėtinga, o eiti į kavinę paprastai ir laiko nepakanka, ir, žinoma, brangiau. Tai man čia didelis galvosūkis buvo, kaip išgyventi per dieną ir sveikai, ir neperalkus, todėl bus naujų idėjų
.