QUOTE(mylimuke @ 2013 08 15, 11:20)
siaubas, kaip reiks išsirinkt žiemai batukus, man rodos, toooookia gausybė, kad galva susisuks o aš tai svarstyklės
Pasisakyk, kai išsirinksi. Aš irgi su gore tex kažką pirksiu bent vėlyvam rudeniui. Pasižiūrėjau pasiūlą Neturiu supratimo, kaip išsirinkt Asics tai bent savo dydį žinau, galima būtų siųstis.
aina1979, motyvacijos ieškok savyje. Na dar gali atitinkamos literatūros paskaityti, išsikelti konkretų tikslą (jei esi užsispyrusi ir ambicinga, turėtų motyvuoti), paįvairinti treniruotes (ar bėgioji intervalus, kalniukus?).
Mane motyvuoja,
kad po truputį trumpėja laikas tam pačiam atstumui įveikti, nes įveikdama tą atstumą iš tikrųjų įveikiu save,
kad matau, jog tampu ištvermingesnė ir greitesnė,
kad pakeliui išsibarsto negeros mintys ir pasitaiso nuotaika (sportuojant išsiskiria endorfinai),
kad sutinku aibę kitų panašių bėgikų, nors nesusimojuojam, nenusišypsom vieni kitiems, bet vis tiek smagu juos sutikti (manau, ir jiems irgi),
kad pabūnu gamtoje, pakvėpuoju grynu oru,pasiklausau gražios muzikos arba paukščių ir medžių.
Vizualiai per keturis bėgiojimo mėnesius beveik nepasikeičiau. Kažkur dingo keli kg, bet to visai nesiekiau, o ir nesimato.
O bet tačiau.. man atrodo, plentu nesveika bėgioti - tas pats, kas rūkytum Nebent labai mažas judėjimas.