Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(gutė* @ 2013 08 12, 18:28)
Šį mėnesį atrodom taip kaip gyvenom praeitą mėnesį

labai geras posakis thumbup.gif

Reiks įdėt naujos temos pradžioj ax.gif
Atsakyti
Čia iš Pinteresto buvo bandau surasti, bet neradau unsure.gif

O čia irgi gerulis smile.gif

user posted image
Čia daug motyvacinių posakių jei kam įdomu va

Tai kas bėga We own the own the night - gal susibėgam?
Atsakyti
As snd 7km begau, jauciuosi puikiai bigsmile.gif svoris po biski vel krenta
Atsakyti
Labas rytas,

norėčiau pasijungti į Jūs būrį. Šiandien nubėgau tik 3 km, labai lietus lijo, tai kažkaip užvaldė tinginystė blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš nuostabiai pabėgiojau vakar su Murakamiu (dar kartą dėkoju už nuorodą) thumbup.gif 6 km išbėgau be jokių vargų. manau, daug įtakos turi oras, visai nebekaršta bėgti.
užsiregistravau į tuos 4,2 km per maratoną, dabar laukiu Bitkresles į kompaniją smile.gif

vakar bėgdama svarsčiau, kad gal ir 10 km išbėgčiau, bet tai bus mano pirmas oficialus bėgimas, nerimauju, kad nesugebėsiu pasirinkti tinkamo tempo g.gif guodžiuosi, kad pirmam kartui ir trumpesnės distancijos užteks - bus susipažinimas su savo pasirengimu g.gif
Atsakyti
o aš kažkaip buvau praradus motyvaciją bėgimui, bet per kelias dienas perskaičiau šią knyga vėl atsirado noras bėgt. Užsiregistrvau į Utenos bėgimą 10 km, kaži ar poto nebus gėda doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 12, 18:59)
Tai kas bėga We own the own the night - gal susibėgam?

aha, reikia 4u.gif aš bėgu.

Man galų gale lengviau pasidarė bėgti smile.gif matyt tikrai karštis buvo kaltas, šiandien per lietų jau atrodė, kad skrendu. Seniai tokiu tempu nebėgau, pastaruoju metu tik šliaužiojau
Atsakyti
Sveikinimai lakūnams smile.gif. Aš šiandien toli gražu neskraidžiau wink.gif (vakar tai dariau). Bet šiandienos lietus buvo super - tikrai norėjosi kažko tokio po praeitos savaitės karščių. Bėgau be telefono, be endomondo, be laikrodžio, be ausinių, be gertuvės, be besimaišančių atostogautojų ar gamta pasimėgauti po darbo išėjusių vasarotojų, be prakaito, bėgau labai lėtai, bet buvo taip gera, kaip seniai jau nebuvo.

QUOTE(gutė* @ 2013 08 12, 18:28)
Vakar žiurėjom su vyru filmą Bėk Storuli Bėk fainas labai.

Neblogas kiek pamenu, nes vis dar pamenu smile.gif . Žiūrėjau kai dar nebėgiojau. Reikės dar kartą pažiūrėt.
Atsakyti
kažkas labai gero yra tuose bėgimuose per lietų drinks_cheers.gif Kiek prisimenu savo bėgimų per lietų visi buvo labai geri, su daug teigiamų emocijų. Ir jau kai kiaurai peršlampi, ir nėra kur daugiau šlapti, tai dar smagiau pasidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 08 13, 21:54)
kažkas labai gero yra tuose bėgimuose per lietų  drinks_cheers.gif  Kiek prisimenu savo bėgimų per lietų visi buvo labai geri, su daug teigiamų emocijų. Ir jau kai kiaurai peršlampi, ir nėra kur daugiau šlapti, tai dar smagiau pasidaro  smile.gif

aha. man dar ir su sniegu patinka, ir kai dideliais kąsniais lėtai krenta, smagu labai, ir kai pūga nebloga buvo, esu porą kartų bėgus biggrin.gif bet kaip nekeista, tie bėgimai būna arba labai lengvi, arba greiti, arba labai ilgi.
Atsakyti
Prisidedu prie siandieninių lakūnų smile.gif nerealus jausmas, ot lietučio gavau... tarpe tarp lietaus radau kur išbėgti, ir džiaugiuosi, kad pasportavau, žmonių parke beveik nebuvo thumbup.gif wub.gif wub.gif Bėgau kalniukus ir kas mylią dariau visokių pratimų thumbup.gif šisndien kokie tik 5 km buvo

Pasiilgau svorių, į salę eisiu kai grįšiu po atostogų. bigsmile.gif

Bamba, tai susirašysim drinks_cheers.gif
Mylimuke, niekada aš nebėgau per pūgą- respectiux. 4u.gif
Vyti, gražiai aprašei bėgimo įspūdžius
thumb_yello.gif
Atsakyti
papasakokite apie aprangą žiemą? ar bėgimo batus keičiate?
Atsakyti