Džine, ačiukas, reikės atkreipt dėmesį.
Mylimuke, gal stinga energijos angliavandenių o gal dėl karščio. Man smagiau lakstyt vis dėlto kai vėsu.
Sveiki,
kaip šiandien gerai bėgiosi vakare, nepaisant, kad karšta Kaip kitiems?. Juokas ėmė iš savęs, kad skubėjau bėgt , iki bėgimo takelio apie 500m eit reikia, tai sparčiai labai ėjau. Bėgiot jau labai norėjau, nes kažkur dviejų savaičių pertrauka buvo: viena savaitė, nes kojas su naujais bateliais pritryniau stipriai, tai teko gydit žaizdelę, o poto tai darbų daug susirinko ir laiko nebuvo. Už tai šiandien skubėjau bėgiot ir greičiau bėgau, ėjau net pagerinau savo laiką, greiti, net karštis netrukdė ir visą laiką su šypseną bėgiau:)
Norėjau paklaust, gal kas iš bėgančių turi/ susidūrė su kelio sąnario susidevėjimu? Praeitais metais sužinojau, kad dešinysis kelio sąnaris pasidevėjes, rods 1o laipsnio pasidevėjimas. Nustebau, tai susžinojus, nes nei sportu užsiiminėju, vengiaų visą laiką kūno kultūros pamokų . Nelabai ką dariau nuo to laiko, bet pagalvojau, kad reiktų susirūpinti, gal galima ką daryti, kad palėtinti devėjimasi. Gydytoja sakė, kad bėgiot neprofesionaliai galiu. Gal kam taip dar yra? Pas mane ir šiaip vis kažkas būna. Esu turėjusi ir raiščių patempimą to kelio. Dar neseniai bėgau palei upę ir užkliuvau už armatūros..30cm prtikrūko iki žemės, kad išsitėkšt, bet už tai dešinysis kelias priėmė visą stabdymą, kad dar keletą dienų keistas buvo. Gal dar kas papildus sąnariams kokius geresnius žino? Beje, gal kas bėgioja su elastiniais kelio įtvarais? Pradedu galvot, kad praverstų man, tai vis kas kažkiek laiko būna kažkas, skauda/maudžia/gelia/susitrenkiu.. Buvo keista, kai pas chirurge nuėjau dėl kelio skausmų stipriu ir buvau jį apsirišusi elastiniu bintu, mažiau skaudėdavo tada, geriau nei vaistai vos ne, tai sakė nusiimt, nes naudos nėra tik venas spaudžia.
Vat prirašiau neblogai
kaip šiandien gerai bėgiosi vakare, nepaisant, kad karšta Kaip kitiems?. Juokas ėmė iš savęs, kad skubėjau bėgt , iki bėgimo takelio apie 500m eit reikia, tai sparčiai labai ėjau. Bėgiot jau labai norėjau, nes kažkur dviejų savaičių pertrauka buvo: viena savaitė, nes kojas su naujais bateliais pritryniau stipriai, tai teko gydit žaizdelę, o poto tai darbų daug susirinko ir laiko nebuvo. Už tai šiandien skubėjau bėgiot ir greičiau bėgau, ėjau net pagerinau savo laiką, greiti, net karštis netrukdė ir visą laiką su šypseną bėgiau:)
Norėjau paklaust, gal kas iš bėgančių turi/ susidūrė su kelio sąnario susidevėjimu? Praeitais metais sužinojau, kad dešinysis kelio sąnaris pasidevėjes, rods 1o laipsnio pasidevėjimas. Nustebau, tai susžinojus, nes nei sportu užsiiminėju, vengiaų visą laiką kūno kultūros pamokų . Nelabai ką dariau nuo to laiko, bet pagalvojau, kad reiktų susirūpinti, gal galima ką daryti, kad palėtinti devėjimasi. Gydytoja sakė, kad bėgiot neprofesionaliai galiu. Gal kam taip dar yra? Pas mane ir šiaip vis kažkas būna. Esu turėjusi ir raiščių patempimą to kelio. Dar neseniai bėgau palei upę ir užkliuvau už armatūros..30cm prtikrūko iki žemės, kad išsitėkšt, bet už tai dešinysis kelias priėmė visą stabdymą, kad dar keletą dienų keistas buvo. Gal dar kas papildus sąnariams kokius geresnius žino? Beje, gal kas bėgioja su elastiniais kelio įtvarais? Pradedu galvot, kad praverstų man, tai vis kas kažkiek laiko būna kažkas, skauda/maudžia/gelia/susitrenkiu.. Buvo keista, kai pas chirurge nuėjau dėl kelio skausmų stipriu ir buvau jį apsirišusi elastiniu bintu, mažiau skaudėdavo tada, geriau nei vaistai vos ne, tai sakė nusiimt, nes naudos nėra tik venas spaudžia.
Vat prirašiau neblogai
Aciū visoms už patarimus
Amarcord, dėkoju už nuorodą, parsisiunčiau ir aš, pabandysiu klausyti bėgdama
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 08, 09:35)
Nuo to laiko kai pradėjau bėgiot nenumečiau nė vieno kg Tik akivaizdžiai pakito formos.Keliais cm sumažėjo visur. Kur buvo ryškus celiulitas, ten ir liko.Nestangrios šlaunys tikrai sutvirtėjo.Norėčiau visgi numesti kokius 4 kg.Gal yra galinčių patart ką man reiktų daryti. Nevalgymo dietos nenoriu net bandyt Šiaip mano ūgis 176, svoris 67 kg.
tai jei formos akivaizdžiai keičiasi į gerąją pusę, kam dar tą svorį mesti? Juk esmė kaip atrodom, one kiek sveriam, o su laiku, sportuojant tas vaizdas tik gerės
QUOTE(Džinė79 @ 2013 08 08, 11:01)
Aina, galiu pakartoti tik tą patį, ką man merginos sakė: reikia daugiau laiko.
mielosios, paprotinkite - ar Vilniaus maratone 4,2 km bėga ir suaugusieji, ar tai daugiau vaikų trasa? noriu užsiregistruoti, bet truputį bijau 10 km bėgti o 4,2 km truputį gėdinuosi
mielosios, paprotinkite - ar Vilniaus maratone 4,2 km bėga ir suaugusieji, ar tai daugiau vaikų trasa? noriu užsiregistruoti, bet truputį bijau 10 km bėgti o 4,2 km truputį gėdinuosi
visiems ta trasa skirta, tikrai ramiai registruokis ir nesuk galvos Kaip jau kažkurį mergina rašė, praeitais metais ten visokio amžiaus žmonių buvo, suaugę pagrinde bėgo.
QUOTE(gutė* @ 2013 08 08, 14:27)
Ar esate girdėję atvejų (čia mano giminaitės mane bandė nuo pusmaratonio atkalbėti, nors esu sėkmingai prabėgusi jau vieną) kad buvo netikėtų mirčių trasoje? Niekada apie tai negirdėjau ir neskaičiau, na išskyrus ultrabėgimus.
yra atvejų, bet jų procentaliai paskaičiavus labai mažai. Tų atvejų yra ir kai žmogus gatve eidamas miršta, čia nėra taip, kad bėgimas įpatingai pavojingas. Automobilį vairuojant rizikuojam labiau
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 08, 21:20)
Mergos, kodėl taip sunku bėgti, jūs man pasakykit Ar dėl karščio? Ar kad po mėnesio pertraukos? Bėgu ne anksčiau 21 val, po 4-5 km, joptvaimat kaip kamuojuosi antra savaitė
aš sakyčiau, kad dėl karščio. Man irgi sunku. Labai.
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 08, 23:08)
Tai o tu dbr ne per mazai sveri , svoris tavo buvo normalus .. Tai dbr sveri 45 , Tai tikrai nemanau kad labai sveikai atrodai
Reikia derinti mityba su sportu ir kg kris
Reikia derinti mityba su sportu ir kg kris
sveriu 47-48 ir atrodau tikrai sveikai ne is vieno zmogaus neisgirdau kad per kuda..net is mamos..
atvirksciai..numetus tuos kelis kg atsirado noras sportuoti..begioti..
o iki tol deja, tik nusipirkdavau abonementa, nueidavau karteli ir baigdavos visi sportai..
begimas man tik tada pradejo teikti malonuma,kai emiau begiot ne tam,kad numest svorio, o tam kad atsipalaiduot ir pasimegaut paciu begimu..
QUOTE(atene200 @ 2013 08 09, 19:49)
sveriu 47-48 ir atrodau tikrai sveikai ne is vieno zmogaus neisgirdau kad per kuda..net is mamos..
o iki tol deja, tik nusipirkdavau abonementa, nueidavau karteli ir baigdavos visi sportai..
begimas man tik tada pradejo teikti malonuma,kai emiau begiot ne tam,kad numest svorio, o tam kad atsipalaiduot ir pasimegaut paciu begimu..
Na jai taip sakai . NA MAN begimas , irgi teikia dbr malonuma , svoris man kaip ir nebekrenta , bet formos grazeja ..
Daug kas man sako , gal man jau uzteks begioti , sudziuvau . Bet mano ugis tik 162 , ir sveriu 58 .. numetus 10kg atrodyciau tikrai nesveikai .. Bet cia zinai kiekvienos musu yra kitoks sudejimas ir t.t. .
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 09, 19:58)
Na jai taip sakai . NA MAN begimas , irgi teikia dbr malonuma , svoris man kaip ir nebekrenta , bet formos grazeja ..
Daug kas man sako , gal man jau uzteks begioti , sudziuvau . Bet mano ugis tik 162 , ir sveriu 58 .. numetus 10kg atrodyciau tikrai nesveikai .. Bet cia zinai kiekvienos musu yra kitoks sudejimas ir t.t. .
mano galva turėtum atrodyti idealiai su tokiu svoriu, turint omeny, kad sportuoji ir formos gražėja
sportuojantys žmonės visada sunkesni, o vizualiai atrodo ploniau, dėl raumenų ir proporcijų
QUOTE(Aganju @ 2013 08 08, 14:50)
nebijokite, tos trasos tikrai ne tik vaikams, aš prieš du ar tris metus tokioje bėgau, buvo pirmas mano bėgimas varžybose, ir labai patiko, bėgikų buvo įvairių - nuo mažučių vaikų iki 80-mečių ir tokių, kaip aš
nebent kažkas pasikeitė
nebent kažkas pasikeitė
QUOTE(Džinė79 @ 2013 08 08, 15:42)
na, jei jau visos mus skatina bėgam, Bitkresle, 4,2 km iš tiesų aš norėjau 10 km bėgti, bet dabar išsigandau ir pasitenkinsiu vaikiška trasa
Džine, matyt, reikės bėgti . Tuo pačiu gal ir susipažinsim, bus smagiau kartu . Nors aš dabar pradėjau abejoti, ar man ir tuos 4,2 km pavyks išbėgti, nes vakar ir šiandien kažkodėl labai sunkiai bėgasi, nors bėgau vakar vakare, o šiandien gana gaivus oras po lietaus buvo... Na, mano ištvermingumas labai stipriai svyruoja, matyt, kaip tik "duobė" šiuo metu... Bet žiūriu, kad pradėjau bėgioti pagal tą minėtą lentelę, kur pagal lygius rekomenduojama kažkiek minučių bėgti ir kažkiek eiti, tai man ir pirmas lygis ne taip lengvai pasidavė .
Bet tikiuosi, kad pavyks pabėgioti Palangoj, noriu išbėgti/nueiti tuos 4,2 km, kad netektų iš trasos su gėda pasitraukti. Kitas tikslas bus jau nebe eiti, o bėgti visą trasą .
Beje, kiek paskaitinėjau apie pilvo gražinimą, tai visur minima, kad specialūs pilvo preso pratimai tik sustiprina raumenis, o bėgiojimas, kardio treniruotės padeda "sutirpinti" riebalus. Tai man iš tiesų pastebėjau kad bėgant pilvas kiek "pasitempia", matyt, pilvo raumenys dirba ir ilgainiui galima turėti vilties, kad ir pagražės . Man po 2 nėštumų labai "išsileido" pilvo sienos raumenys, kažkada turėjau gražų plokščią pilvą, o dabar pratimai efekto nedaro, vos pavalgius ar atsigėrus iškart pilvas atsikiša - matyt, persitempė raumenys ir nieko nebelaiko. Tikiuosi, kad bėgiojimas prisidės prie mano atsilenkimų .
Dabar pamačiau, kad ne taip bėgau . Toje programoje nurodyta, kad reikia 2 minutes eiti, 1 minutę bėgti, ir viską kartoti 8 kartus, o aš 2 minutes bėgau, 1 minutę ėjau ir kartojau 6 kartus . Kas čia man per miksas galvoje išliko, tai nesuprantu . Vadinasi, ne taip ir blogai su manim, pirmą žingsnį įveikčiau sėkmingai, jei daryčiau teisingai . Reikės tobulintis toliau .
Bitkresle, šaunuolė, kad stengiesi, reikia ištvermei kantrybės ir įveikt save. Mano pilvas irgi po antro gumdymo nebėra plokščias darau pilvo preso pratimų visokių, maitinuosi saikingai, ūgis 169, sveriu 62 normaliai lyg bet pilvas toks kietas tik nėra ten Marianų Iduba aišku gaila... Na galkažkada. Dar fainas posakis gal rašiau Šį mėnesį atrodom taip kaip gyvenom praeitąmėnesį, tsi mane išmokė nesitikėti labai greitų rezultatų jau kažkokių stebukulu, sportuoju, kad jausčiausi stipri ir atsikratyčiau stresiuko.
Vakar žiurėjom su vyru filmą Bėk Storuli Bėk fainas labai.
Šnd bėgau 7 mylias, tai ale ilgas bėgimas, nes treniruojuosi kad kiekvieną savaitę iki pusmaratonio per ilgus bėgimus, pridėti po 1 mylią.
Vakar žiurėjom su vyru filmą Bėk Storuli Bėk fainas labai.
Šnd bėgau 7 mylias, tai ale ilgas bėgimas, nes treniruojuosi kad kiekvieną savaitę iki pusmaratonio per ilgus bėgimus, pridėti po 1 mylią.