Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(Bitkresle @ 2013 08 08, 09:47)
Tai vat aš sustabdau su pauze, ir jis man nori toliau skaičiuoti ir laiką, ir atstumą, o iki nulio kažkaip nepadarau... Gal kažkaip netinkamai sustabdau g.gif . O šiaip tai labai superinis daiktas  thumbup.gif , dėkui, kad pasidalinot informacija apie tokią programėlę smile.gif. Kažkada buvau kitokią atsisiuntusi, bet taip ir neperkandau, kaip ja naudotis...

Paspaudus pauzę, greta play atsiranda stop mygtukas, jį reikia paspausti.
Atsakyti
Na, mielos sportininkės smile.gif , gal ir man kas gali patart 4u.gif
Šiaip sportuoju su pertraukomis jau kurį laiką.Tik kitos rūšies sportą.Pradėjau bėgioti nuo balandžio mėnesio.Šiuo metu nubėgu po 10 km 5 kartus per savaitę.Pradėjau vartoti Carnilife jau porą savaičių.Geriu vitaminus C,B,Magnį ir žuvies taukus bei spiruliną.Vandens išgeriu apie 2,5 litro.Kai pradėjau daug gert vandens dingo galvos bei raumenu skausmai.Šiaip maitinuosi košėmis, duona , makaronais , daug daržovių ir vaisių.Minimaliai pieno produktų, žuvies bei riešutų.Beveik nevartoju majonezų ir pan. bei mėsos. Nebent per susibūrimus blush2.gif Bet reikalas tame kad turiu begaliniai gerą apetitą...Būna saldumynų arba persivalgymo protrūkiai blush2.gif .Nuo to laiko kai pradėjau bėgiot nenumečiau nė vieno kg cry.gif Tik akivaizdžiai pakito formos.Keliais cm sumažėjo visur. thumbup.gif Kur buvo ryškus celiulitas, ten ir liko.Nestangrios šlaunys tikrai sutvirtėjo.Norėčiau visgi numesti kokius 4 kg.Gal yra galinčių patart ką man reiktų daryti. help.gif Nevalgymo dietos nenoriu net bandyt rolleyes.gif Šiaip mano ūgis 176, svoris 67 kg.
Atsakyti
Aina, galiu pakartoti tik tą patį, ką man merginos sakė: reikia daugiau laiko.

mielosios, paprotinkite - ar Vilniaus maratone 4,2 km bėga ir suaugusieji, ar tai daugiau vaikų trasa? noriu užsiregistruoti, bet truputį bijau 10 km bėgti g.gif o 4,2 km truputį gėdinuosi biggrin.gif
Atsakyti
Džine, aš irgi pernai norėjau pabandyti užsiregistruoti į tą trasą, kad būtų motyvacija bent jau 4 km išmokti normaliai nubėgti, bet man taip atrodė, kad ten tik vaikams smile.gif . Na, galim nebent mes dviese bėgti hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(Džinė79 @ 2013 08 08, 12:01)
Aina, galiu pakartoti tik tą patį, ką man merginos sakė: reikia daugiau laiko.

mielosios, paprotinkite - ar  Vilniaus maratone 4,2 km bėga ir suaugusieji, ar tai daugiau vaikų trasa? noriu užsiregistruoti, bet truputį bijau 10 km bėgti g.gif o 4,2 km truputį gėdinuosi biggrin.gif

QUOTE(Bitkresle @ 2013 08 08, 12:48)
Džine, aš irgi pernai norėjau pabandyti užsiregistruoti į tą trasą, kad būtų motyvacija bent jau 4 km išmokti normaliai nubėgti, bet man taip atrodė, kad ten tik vaikams smile.gif . Na, galim nebent mes dviese bėgti hihihi.gif .

Sveikos,
nebijokite, tos trasos tikrai ne tik vaikams, aš prieš du ar tris metus tokioje bėgau, buvo pirmas mano bėgimas varžybose, ir labai patiko, bėgikų buvo įvairių - nuo mažučių vaikų iki 80-mečių smile.gif ir tokių, kaip aš biggrin.gif
nebent kažkas pasikeitė
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 08, 10:35)
formos.Keliais cm sumažėjo visur. thumbup.gif Kur buvo ryškus celiulitas, ten ir liko.Nestangrios šlaunys tikrai sutvirtėjoal yra galinčių patart ką man reiktų daryti. help.gif Nevalgymo dietos nenoriu net bandyt rolleyes.gif
Aš ir nemėgstu nevalgyti, bet gal pažiūrėti savo mitybą- turi būti spalvota ir mažiau druskos (nes ji tiesiog labai atsakinga už tuos nelygumus strateginėje vietoje), man ta pati bėda, padeda tik dideli krūviai ir mityba, bet jo (celiulito) įveikti man nepavyksta iki galo o bėgioju jau 3 metus. Labai padeda specialūs pratimai užpakaliukui jėgos pratimai. Sėkmės sportuojant.

QUOTE(Aganju @ 2013 08 08, 14:50)
Sveikos,
nebijokite, tos trasos tikrai ne tik vaikams, a

Pritariu manau reikia pradėti, juk atrodo didelis atstumas vėliau įveikiamas lengvai, kūnas pripranta.

Aš kaimuke buvau su vyru pralėkėm apie 18 km ir kitą dieną 6 km . Savijauta super nors buvo karšta, vėliau gelbėjo šaltas dušas.
user posted image
Na šiandien laukiu vakaro.

Ar esate girdėję atvejų (čia mano giminaitės mane bandė nuo pusmaratonio atkalbėti, nors esu sėkmingai prabėgusi jau vieną) kad buvo netikėtų mirčių trasoje? Niekada apie tai negirdėjau ir neskaičiau, na išskyrus ultrabėgimus. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 08 rugpjūčio 2013 - 15:32
na, jei jau visos mus skatina bėgam, Bitkresle, 4,2 km biggrin.gif iš tiesų aš norėjau 10 km bėgti, bet dabar išsigandau ir pasitenkinsiu vaikiška trasa biggrin.gif

Gute, liuks atrodai thumbup.gif
apie netikėtas mirtis skaičiau "Maratono lauke". labai tiksliai neprisimenu, bet iš esmės tokie atvejai reti, dažniausiai nulemti kokių nors su bėgimu nesusijusių faktorių ir širdelė būtų vis tiek neatlaikiusi.
jei labai norisi, galiu paieškoti, kas ten tiksliai parašyta.
Atsakyti
Ačiū Džine, būtų malonu. mano puseserė kalbėjo apie Angliją konkrečiai. Gaila, kad neturėjau ką joms pasakyti, tik minėjau, kad su mašina išvažiuojam ir rizikuojam kasdien. Na tik tiek. smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad šiek tiek padrikai, bet santrumpa iš Maratono lauko maždaug tokia: per metus staigi mirtiz ištinka 1 iš 10 000 maratono bėgikų. Dažniausios priežastys - įgimtos ligos, vožtuvų ar kraujagyslių anomalijos, kurių buvimą sudėtinga nustatyti net tyrimais. Tačiau vis tiek siūloma daug sportuojantiems pasitikrinti širdį. Taip pat svarbu sportuoti reguliariai, treniruotis tinkamu krūviu. Nerūkyti ir negerti. Eiti pas gydytoją pajutus skausmą už krūtinkaulio. Regis, tik tiek:)
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 08, 11:35)

Norėčiau visgi numesti kokius 4 kg.Gal yra galinčių patart ką man reiktų daryti. help.gif Nevalgymo dietos nenoriu net bandyt rolleyes.gif Šiaip mano ūgis 176, svoris 67 kg.

mano siulymas paprastas..nevalgyt po 18val..skamba banaliai, bet veikia..
as visa gyvenima sveriau panasiai 53-54kg(ugis 161cm) ir kazkaip viena diena nutariau sveikai gyvent..pasportuot.tai nevalgydama po 18val labai sekmingai numeciau 6-7kg tiesa tik per 8menesius..bet kas svarbiausia tie kg negrizta jau 5metus..net ir nesilaikant to principo..
taigi, deja, manau neuztenka vien sporto..nebent aisku juo uzsiimtum po 2-3val kasdien, tada gal ir numestum kazka..
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 08 08, 20:54)
mano siulymas paprastas..nevalgyt po 18val..skamba banaliai, bet veikia..
as visa gyvenima sveriau panasiai 53-54kg(ugis 161cm) ir kazkaip viena diena nutariau sveikai gyvent..pasportuot.tai nevalgydama po 18val labai sekmingai numeciau 6-7kg tiesa tik per 8menesius..bet kas svarbiausia tie kg negrizta jau 5metus..net ir nesilaikant to principo..
taigi, deja, manau neuztenka vien sporto..nebent aisku juo uzsiimtum po 2-3val kasdien, tada gal ir numestum kazka..

Tai o tu dbr ne per mazai sveri , svoris tavo buvo normalus .. Tai dbr sveri 45 , Tai tikrai nemanau kad labai sveikai atrodai 4u.gif

Reikia derinti mityba su sportu ir kg kris 4u.gif
Atsakyti
Mergos, kodėl taip sunku bėgti, jūs man pasakykit verysad.gif Ar dėl karščio? Ar kad po mėnesio pertraukos? Bėgu ne anksčiau 21 val, po 4-5 km, joptvaimat kaip kamuojuosi antra savaitė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 08 rugpjūčio 2013 - 22:20