Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(mylimuke @ 2013 08 06, 21:07)
Svoris nemanau, kad labai kris, nors... turbūt reikia laiko, nes bėgt reikia lėtai ir ilgai. Dėl celiulito, palauk bent pusmetį, nebent jis pas tave toks mikroskopinis, kad nesimato nei celiulito, nei pokyčių.  biggrin.gif

protu tai aš suprantu, kad reikia laiko, bet taip norisi stebuklingos permainos biggrin.gif svorio numesti neturiu begalinio troškimo, daugmaž normaliai sveriu, o tas celiulitas kada nors nunyks. gal doh.gif

man labai įstrigo Staškevičiaus pasakymas, kad bėgimas, kaip ir kiekviena veikla, turi teikti malonumą, tad stengiuosi taip ir bėgioti - dėl malonumo biggrin.gif

beje, kažkas pasakojo apie Murakamio audio knygą. o kuria kalba ji, per ką pasileidžia - per telefoną?
Atsakyti
Labas rytas,

Džine, Murakamio klausiausi rusiškai (siunčiausi iš rutracker). Lietuviškai yra pdf'as - knygos scanas, jei nori paskaityti (regis, linkomanijoj buvo).

Erdinga, negaliu patarti dėl karrimor batų. Tik atkreipkit dėmesį, kad vieni yra skirti trail running, taip suprantu, kad bėgimui natūraliu reljefu, ne asfaltu g.gif Be to, apie jų kokybę prieštaringi atsiliepimai. O kiti batukai - pėdai su aukštu skliautu (high arch).

Šiaip, jei kas ieškotės batų, tai pažiūrėkit javari (.de /.co.uk / .fr), būna asics už protingą kainą, tik išsirinkti reikia mokėti.

Dėl svorio. Antsvorio lyg ir neturėjau, bet per kelis bėgiojimo mėnesius pradingo 4 kg doh.gif Aišku, be bėgimo ir šiaip sportavau, myniau dviratį ir pan. Nežinau, nuo kur tie kg nukrito, nes visi rūbai tinka.

Dėl maršrutų paįvairinimo. Jau atsibodo Vingio parkas iki gyvo kaulo verysad.gif Taigi praeitą kartą išbėgau į miestą, o seniau sakydavau, kad kur jau kur, bet mieste tai gyvenime nebėgiosiu lotuliukas.gif Iš karto jaučiasi, kad oras ne tas, bet nubėgu iki Neries, tai ten jau visai nieko. Bent nenuobodu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 07 rugpjūčio 2013 - 08:43
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 07, 08:21)
Nuo begimo tikrai svoris turi kristi , gal mitybos nepriasiziurite . Del to ir nekrenrta , arba per mazai begiojate .  4u.gif

Tai ar nuo mitybos žiūrėjimo, ar nuo bėgimo krenta? biggrin.gif

QUOTE(Mil@na @ 2013 08 07, 08:49)
O kiek (atstumo ar laiko prasme) reikia bėgti,kad svoris kristų?

Riebalai degt pradeda nuo 20 min bėgimo lėtu tempu.

QUOTE(Džinė79 @ 2013 08 07, 08:53)
protu tai aš suprantu, kad reikia laiko, bet taip norisi stebuklingos permainos  biggrin.gif  svorio numesti neturiu begalinio troškimo, daugmaž normaliai sveriu, o tas celiulitas kada nors nunyks. gal  doh.gif

Pas mane irgi tas pats tikslas. Svorio numečiau, dabar jau tik visa kita liko koreguot, tai valgau dažniausiai ką noriu. Žinojau, kad c. baisus ir įkyrus dalykas, tai net nesitikėjau greit jo atsikratyt, bet nesumeluosiu, pokyčius matau po pusmečio tikrai g.gif aišku, dar yra kur tobulėt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 07, 12:47)
Tai ar nuo mitybos žiūrėjimo, ar nuo bėgimo krenta? biggrin.gif

sakykime, jei mano dienos kalorijų norma 1600 kcal, jei aš išbėgu ir sudeginu kokias 300 kcal,tada turiu 1300 kcal, jei grįžus po bėgimo suvalgau 600 kcal, turiu 1900 kcal dienoje, taigi galiu bėgti ir svorio nenumesti ir dar net priaugti, jei visai nesivaldoma su maistu.

Mityba yra labai svarbi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 07, 11:47)
Svorio numečiau, dabar jau tik visa kita liko koreguot, tai valgau dažniausiai ką noriu. Žinojau, kad c. baisus ir įkyrus dalykas, tai net nesitikėjau greit jo atsikratyt, bet nesumeluosiu, pokyčius matau po pusmečio tikrai  g.gif  aišku, dar yra kur tobulėt.
Teikia vilčių smile.gif . Super thumbup.gif .

Šiandien man visai gera diena bėgimui. Dieną darbe labai susinervinau, tai tik ir laukiau vakaro, kada galėsiu pabėgioti ir išsikrauti. Ir vaikų kaip tik namie nebuvo, vyras pasiėmęs ledų valgyti - nereikėjo su niekuo tartis, kad einu pabėgioti ir pusvalandį nebūsiu smile.gif . Endomondo programėlę vakar atsisiunčiau, tai galėjau pasižiūrėti, kiek aš čia nubėgu ir kiek kalorijų sudeginu - na ir ką, nubėgau 2 km, paskui dar beveik 2 tiesiog ėjau su nedideliais lėto bėgimo intervaliukais. Ne kažką.... blush2.gif Na bet, tarkim, gerai, kad apskritai pavyko pabėgioti, nors tiek smile.gif . Dar laiptais nulipau aukštyn-žemyn iš 7 aukšto, čia toks mano apšilimas buvo. Paskui dar atsilenkimų padariau - dėkui tam (tai), kas įmetėt nuorodą į 200 atsispaudimų, man atsispaudimai ne tiek aktualu, nutariau daryti atsilenkimus ir įtūpstus, tai padirbėjau šiandien, tikiuosi, bus į naudą smile.gif .

Su Endomondo labai juokingai išėjo. Vakar atsisiunčiau, apžiūrėjau, pabandžiau įsijungti ir, matyt, neišjungiau. Tai naktį mano telefonas pradėjo kalbėti vyrišku balsu doh.gif . Pusę 3 nakties doh.gif ... Iš pradžių nesureagavau, dabar tik prisimenu, kad lyg ir ne vieną kartą girdėjau tą vyrišką balsą, iš trečio karto pabudau baisiai išsigandusi, nesupratau, kas darosi. Nuėjau atsigerti, per tą laiką dar kartą sušneko, tada jau truputį išsibudinusi prisiminiau, kad Endomondo neišjungiau doh.gif . O vyras nesupratęs ir pasimetęs klausia, kas čia pas mane šneka, ar telefonas biggrin.gif . Šiandien jau jam papasakojau, kad programėlė, matyt, liepė man sportuoti, vyras sako: ačiū Dievui, jau galvojau, kad man haliucinacijos biggrin.gif .
Atsakyti
Gal galit įmesti nuorodą, iš kur parsisiuntėt tą programėlę ir tą nuorodą apie atsilenkimus....Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 08 07, 15:30)
sakykime, jei mano dienos kalorijų norma 1600 kcal, jei aš išbėgu ir sudeginu kokias 300 kcal,tada turiu 1300 kcal, jei grįžus po bėgimo suvalgau 600 kcal, turiu 1900 kcal dienoje, taigi galiu bėgti ir svorio nenumesti ir dar net priaugti, jei visai nesivaldoma su maistu.

Mityba yra labai svarbi thumbup.gif

Aš manau, kad vien nuo bėgimo maitinantis įprastai (nepersivalgant ir nesilaikant dietos) niekas nekrenta, tik formos gražėja. Aišku, jeigu bėgiojimo tikrai labai daug ir kasdien, tada kris. Pvz. man per valandą bėgimo išeina sudegint apie 600 kcal (čia endomondo taip rodo, bet bus tik apytiksliai), tai kasdien taip bėgant svoris tikrai turėtų krist, manau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 07, 21:24)
Aš manau, kad vien nuo bėgimo maitinantis įprastai (nepersivalgant ir nesilaikant dietos) niekas nekrenta, tik formos gražėja. Aišku, jeigu bėgiojimo tikrai labai daug ir kasdien, tada kris. Pvz. man per valandą bėgimo išeina sudegint apie 600 kcal (čia endomondo taip rodo, bet bus tik apytiksliai), tai kasdien taip bėgant svoris tikrai turėtų krist, manau. smile.gif

as manau , kad as tikrai nemazai begioju , visi pastebi kad as labai sukudusi , bet svarstykles to nerodo ..
As numeciau 5kg nuo sporto pradzios , bet tada dar nebegiojau taip , kaip dbr . Gal raumenys uzaugo biggrin.gif ir sveria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 08 07, 22:09)
Gal galit įmesti nuorodą, iš kur parsisiuntėt tą programėlę ir tą nuorodą apie atsilenkimus....Ačiū 4u.gif
Čia atsilenkimai: http://www.twohundredsitups.com/ smile.gif
Ten šone, kairėje, galima rasti visokių kitokių iššūkių - pagal skonį galima pasirinkti smile.gif .

Čia endomondo: http://www.endomondo.com/home .

Tiesa, gal kas galėtumėt paaiškinti, kaip "išnulinti" parodymus endomondo programėlėje? Noriu, kad man kiekvieną kartą bėgant skaičiuotų iš naujo, bet niekaip neradau, kaip tą padaryti doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2013 08 08, 09:01)
Tiesa, gal kas galėtumėt paaiškinti, kaip "išnulinti" parodymus endomondo programėlėje? Noriu, kad man kiekvieną kartą bėgant skaičiuotų iš naujo, bet niekaip neradau, kaip tą padaryti doh.gif ...

Tai stabdot workoutą, kai sustojat. O kai bėgat kitą kartą - startuojat naują.
Atsakyti
Ačiū-bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 08, 09:06)
Tai stabdot workoutą, kai sustojat. O kai bėgat kitą kartą - startuojat naują.
Tai vat aš sustabdau su pauze, ir jis man nori toliau skaičiuoti ir laiką, ir atstumą, o iki nulio kažkaip nepadarau... Gal kažkaip netinkamai sustabdau g.gif . O šiaip tai labai superinis daiktas thumbup.gif , dėkui, kad pasidalinot informacija apie tokią programėlę smile.gif. Kažkada buvau kitokią atsisiuntusi, bet taip ir neperkandau, kaip ja naudotis...
Atsakyti