QUOTE(mylimuke @ 2013 08 07, 11:47)
Svorio numečiau, dabar jau tik visa kita liko koreguot, tai valgau dažniausiai ką noriu. Žinojau, kad c. baisus ir įkyrus dalykas, tai net nesitikėjau greit jo atsikratyt, bet nesumeluosiu, pokyčius matau po pusmečio tikrai
aišku, dar yra kur tobulėt.
Teikia vilčių
. Super
.
Šiandien man visai gera diena bėgimui. Dieną darbe labai susinervinau, tai tik ir laukiau vakaro, kada galėsiu pabėgioti ir išsikrauti. Ir vaikų kaip tik namie nebuvo, vyras pasiėmęs ledų valgyti - nereikėjo su niekuo tartis, kad einu pabėgioti ir pusvalandį nebūsiu
. Endomondo programėlę vakar atsisiunčiau, tai galėjau pasižiūrėti, kiek aš čia nubėgu ir kiek kalorijų sudeginu - na ir ką, nubėgau 2 km, paskui dar beveik 2 tiesiog ėjau su nedideliais lėto bėgimo intervaliukais. Ne kažką....
Na bet, tarkim, gerai, kad apskritai pavyko pabėgioti, nors tiek
. Dar laiptais nulipau aukštyn-žemyn iš 7 aukšto, čia toks mano apšilimas buvo. Paskui dar atsilenkimų padariau - dėkui tam (tai), kas įmetėt nuorodą į 200 atsispaudimų, man atsispaudimai ne tiek aktualu, nutariau daryti atsilenkimus ir įtūpstus, tai padirbėjau šiandien, tikiuosi, bus į naudą
.
Su Endomondo labai juokingai išėjo. Vakar atsisiunčiau, apžiūrėjau, pabandžiau įsijungti ir, matyt, neišjungiau. Tai naktį mano telefonas pradėjo kalbėti vyrišku balsu
. Pusę 3 nakties
... Iš pradžių nesureagavau, dabar tik prisimenu, kad lyg ir ne vieną kartą girdėjau tą vyrišką balsą, iš trečio karto pabudau baisiai išsigandusi, nesupratau, kas darosi. Nuėjau atsigerti, per tą laiką dar kartą sušneko, tada jau truputį išsibudinusi prisiminiau, kad Endomondo neišjungiau
. O vyras nesupratęs ir pasimetęs klausia, kas čia pas mane šneka, ar telefonas
. Šiandien jau jam papasakojau, kad programėlė, matyt, liepė man sportuoti, vyras sako: ačiū Dievui, jau galvojau, kad man haliucinacijos
.