Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(gutė* @ 2013 08 01, 19:05)
Va Bamba, klausei, kam įdomu apie crossfitą- čia aprašymas nuo kario iki senuko. Intervalinės treniruotės, kurių metu nelbai reikalinga įranga (na tikrai naudojama kartais viskas jei turima štangos, padangos, plaktukai). Reklaminis filmukas čia Įdomus ir įvairus čia

ačiū, pasiskaitysiu. Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo sudėtinga biggrin.gif
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 02, 19:24)
O kokia pertrauka tarp intervalų? Ką per ją veiki - pavaikštai? Reiks sekmadienį gal skirti pasikankinimui.

pertrauka nuo 1.5 iki 2 kartų ilgesnė už patį intervalą. Jeigu bėgu 30s, tai ilsiuosi 45s - 1min. Man to laiko neužtenka pilnai atsigaut, kiekvienas intervalas vis lėtesnis būna ir sunkesnis, bet per kančias į žvaigždes smile.gif

nubėgau ryte 21km. Man per tuos ilgus bėgimus netiek sunku, kiek nuobodu. Reik matyt kažkokią nirvaną pasiekt ir iš saves išeit, kad kelias val bėgt nenusibostų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 03 rugpjūčio 2013 - 11:45
QUOTE(bamba @ 2013 08 03, 11:43)
ačiū, pasiskaitysiu. Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo sudėtinga biggrin.gif

Čia mačiau, vyrukas nubėgęs 100 km šiam BalticCup'e, duoda nuorodą į Endurance Crossfit, iš pirmo žvilgsnio lyg paprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusė: 03 rugpjūčio 2013 - 18:51
Po atostogų. Ogogo kiek naujų postų. thumbup.gif Atostogos ne tik man, bet ir mano kojom buvo. Bėgiojau mažai. Daug dviračiu važinėjau. Savo žiemą brandintą svajonę pabėgioti jūros pakrante visdėlto išpildžiau. Ne visai tai ko tikėjausi - skruzdėlynas - kai kuriose vietose tikros spūstys. Turbūt reikėjo vėlyvesnį arba ankstyvesnį paros laiką rinktis, arba į Latviją bėgt kur mažiau žmonių smile.gif, Bet vistiek uždedu "check" savo wishliste... Mes juk optimistai. Būčiau aišku bėgiojęs daugiau, nes bėgimas man malonumas, o atostogų metu norisi daryti tai kas malonu, bet "kojų riešas", čiurna turbūt vadinamas, neleido. Kaip tik baigėsi atostogos, baigėsi ir mini trauma (zakon podlosti). Aj dar nusipirkau naujus batus rudenio didžiajam bėgimui - Asicsus. Minimaliems dar nepribrendau. Nors parduotuvėje ilgai dvejojau. Tai tiek įspūdžių iš atostogų pajūryje.

Triatlonus bilekaip užskaitau. Kieti žmonės juose dalyvaujantys. IMHO. Aš pats tai plaukti nemoku. Galiu tik stebėti ir žavėtis Meilutytės plaukimais. Bėgti ir važiuoti kažkiek sugebėčiau.

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 30, 08:16)
As ana diena bebegiodama , prasilenkiau su dieduko , tikrai virs 60metu , skriejo greiciau negu as , tai tikrai nustebino  smile.gif

Jo, pagarba tokiems diedukams. Daugiau neturiu ką pridurti. Aišku galėtų ir nebėgioti nuogi iki pusės. Nors man netrukdo. Asmeniškai tokius mačiau tik Šventojoje nuogalių papludimy smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nebegau dvi dienas . Snd oras neblogas , galvoju pabandysiu begti , jau skaudes , eisiu . Bet aciu dievui neskaudejo , bet begau zole beveik visa distancija . Tikrai minksciau . Tik nepatogu . doh.gif
Atsakyti
Vilniuj tai oras nekoks bėgimui, karšta ir saulėta. Nebėgau šian verysad.gif

Vyty, aš irgi šiemet išbandžiau bėgimą palei jūrą ir nieko gero apie tai negaliu pasakyt biggrin.gif Minkšta labai, kojos klimpsta į smėlį, čiurnos labai pavargo ir dar porą dienų poto skaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
Man dar tik prasidėjo atostogos, važiuosiu kitą savaitę prie jūros ir galvoju kažkiek basomis pajūriu pabėgiot.

Aš bėgau šiandien vėl 19 km, kaip ir praėjusį sekmadienį, daugiau nebepajėgiau. Išbėgau 16 val., tai dar karščiai buvo, o be to kažkiek spaudžiau save, nes nei lėčiau, nei mažiau negu praėjusį kartą nubėgt nesinori. Sakiau sau, kad kitą kartą laikrodžio į ilgą bėgimą neimsiu, nes tampa kančia.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 04, 16:24)
Man dar tik prasidėjo atostogos, važiuosiu kitą savaitę prie jūros ir galvoju kažkiek basomis pajūriu pabėgiot.

Aš bėgau šiandien vėl 19 km, kaip ir praėjusį sekmadienį, daugiau nebepajėgiau. Išbėgau 16 val., tai dar karščiai buvo, o be to kažkiek spaudžiau save, nes nei lėčiau, nei mažiau negu praėjusį kartą nubėgt nesinori. Sakiau sau, kad kitą kartą laikrodžio  į ilgą bėgimą neimsiu, nes tampa kančia.

As po 3 savaiciu , skrendu i portugalija , beveik 3 savaitem . Tai nzn kaip bus su begiojimu . Jauciu pasimsiu kedus, del viso pikto . smile.gif nesinoretu apsileisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 04, 16:24)

Aš bėgau šiandien vėl 19 km, kaip ir praėjusį sekmadienį, daugiau nebepajėgiau. Išbėgau 16 val., tai dar karščiai buvo, o be to kažkiek spaudžiau save, nes nei lėčiau, nei mažiau negu praėjusį kartą nubėgt nesinori. Sakiau sau, kad kitą kartą laikrodžio  į ilgą bėgimą neimsiu, nes tampa kančia.

man kažkiek ilgus bėgimus palengvina naujos trasos. Nauji vaizdai kažkaip tą laiką greičiau prastumia smile.gif
Atsakyti
Klausantis audio knygų laikas greičiau prabėga smile.gif Taip "perskaičiau" Murakami bebėgiodama biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, bėgiotojos 4u.gif

Kiek čia jūsų daug blink.gif Rašau, nes turiu klausimą. Esu vis gyvenime įvairiais tarpsniais bėgiojusi, bet bėgiojimo taip ir neprisijaukinau. Paskaičiau krūvą straipsnių apie taisyklingą kvėpavimą, judesius. Bet mano širdelė silpnoka. Pradėjus bėgti, gana greitai pavargstu, pradeda širdis plakti kaip pašėlusi. Gal turėjot kas nors panašią problemą? Ar galima tą širdelę kažkaip specialiai patreniruoti, o gal pasirinkti kitą sporto šaką?

Šiaip esu gana ištverminga. Būna dienų, kai suvaikštau po 10 km, fiziškai dirbdama nepervargstu labai greit, šokau (gaila, dabar nebeturiu galimybių kol kas). Tai gal tiesiog kažką ne taip darau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 05 rugpjūčio 2013 - 10:59
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 11:58)
Sveikos, bėgiotojos 4u.gif

Kiek čia jūsų daug blink.gif Rašau, nes turiu klausimą. Esu vis gyvenime įvairiais tarpsniais bėgiojusi, bet bėgiojimo taip ir neprisijaukinau. Paskaičiau krūvą straipsnių apie taisyklingą kvėpavimą, judesius. Bet mano širdelė silpnoka. Pradėjus bėgti, gana greitai pavargstu, pradeda širdis plakti kaip pašėlusi. Gal turėjot kas nors panašią problemą? Ar galima tą širdelę kažkaip specialiai patreniruoti, o gal pasirinkti kitą sporto šaką?

Šiaip esu gana ištverminga. Būna dienų, kai suvaikštau po 10 km, fiziškai dirbdama nepervargstu labai greit, šokau (gaila, dabar nebeturiu galimybių kol kas). Tai gal tiesiog kažką ne taip darau? 4u.gif

aš esu širdininkė, su vožtuvų nesandarumu, tai begioju letai, jei pavargstu dar suletinu žingsnį. tikrai tada širdis nesitabaluoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 08 02, 22:13)
Mylimuke, šaunu, toks pasiryžimas- įkvėpi ir mane bigsmile.gif . Turiu jau kedukus tokius su kuriais dabar per karšta tai žiemą būtų pats tas.

Ne dėl valios čia, man labai patinka žiemą bėgti, būtent žiemą ir pradėjau bėgioti. smile.gif

QUOTE(vyty @ 2013 08 04, 00:26)
Savo žiemą brandintą svajonę pabėgioti jūros pakrante visdėlto išpildžiau.

Oi, mano svajonė prasibėgti pustuščiu paplūdimiu, iškart po saulėtekio wub.gif

QUOTE(bamba @ 2013 08 04, 21:12)
man kažkiek ilgus bėgimus palengvina naujos trasos. Nauji vaizdai kažkaip tą laiką greičiau prastumia smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 08 05, 11:58)
Bet mano širdelė silpnoka. Pradėjus bėgti, gana greitai pavargstu, pradeda širdis plakti kaip pašėlusi. Gal turėjot kas nors panašią problemą? Ar galima tą širdelę kažkaip specialiai patreniruoti, o gal pasirinkti kitą sporto šaką?

Bėgimas stiprina širdį, tik reikia nepersistengti su krūviais. Jeigu labai tabaluoja, išsitirk magnio kiekį, galbūt yra trūkumas.
Atsakyti