QUOTE(Monika* @ 2013 07 31, 19:39)
Dar prie triatlono temeles, tai man sunkiausia yra butent begti. Esu gan nebloga plaukike, dviraciu ir jegu turiu, kojos stiprios, taciau va begti...
pradedu dusti, sirdis baladojasi. Nors su kvepavimu viskas lyg gerai, nes kaip sako jei jau plauki tai ir begti galim, nes reguliuoti kvepavima plaukiant yra kur kas sunkiau. Manau cia ritmo nepagavimas, per greit pradedu begti.. reik atrasti ta aukso viduriuka.
aš pažistų plaukiką, kur irgi bėgt negali, bent man aiškino, kad taip tikrai būna. Plaukiant kvėpavimas visiškai kitoks, dėlto nėra taip, kad mokant plaukt, būtinai bus lengva bėgt. Aš iš pradžių labai kreivai žiūrėjau į tą pasakymą 'nemoku bėgt', nes mano durna galva bėgt gali visi, bet žiūriu ir tavo atvejis panašus
gal yra teisybės
QUOTE(liusė @ 2013 08 01, 07:15)
Aš labai norėčiau žiemos sezonu, kai bėgimui oro sąlygos ne itin tinkamos bus, paplaukiot baseine. Man ilgas lėtas plaukimas toks pats malonumas kaip lėtas bėgimas. Tik vat po baseino vaikštau paskui išberta. Gal kokiuose Moksleivių rūmuose geriau vaikščiot, nei sporto klubuose
, kaip tik vaiką į būrelį nuo rudens vežiosiu, kol jis ten užsiiminės galėsiu plaukt
Kad maratonui pasirengt ne tik valios reikia, bet ir laiko. Aš jau mąstau, ko kitais metais sieksiu, jei šiemet pusmaratonį pavyks išbėgt - gerint rezultatą ar išbėgt maratoną. Rezultato gerinimui reikia greičio treniruočių, kurių nemėgstu, bet maratonui laiko ilgiems bėgimams. Jau dabar mano sekmadieniai praktiškai bėgimui atiduoti - 2 val. bėgu, dar laikas pasiruošimui, atsigavimui, na ir po to jau nelabai produktyvi būnu.
Gal tokiais atvejais gali pasiimti į kokį stadioną kartu? Ji pažaistų/pavažinėtų dviratuku ar pan., o tu intervalus pabėgiotum
sporto klubuose tai man nebaseinai
trumpi gi jie, ten tiek ratų reiktų nuplaukt, kad galva apsisuktų
O ir vanduo dažnai per šiltas ilgiems plaukimams būna, nekalbant apie kruvas vaikų, pensininkų plūduriuojančių takeliuose.
Aš galvoju eit į lazdynų baseiną arba moksleivių rūmus. I lanzdynus seniau vaikščiojau, patiko, tik toli man. Moksleiviai arčiau būtų
O dėl laiko maratono pasiruošimui, tai man labiau valia pakiša koją. Atrasčiau aš to laiko, jei norėčiau. Dabar viskam sugebu atrast, akademinį irklavimą dar praktikuoju porą kart per savaitę, tai su nuvažiavimu ir grižimu man treniruotė apie 4 val gaunas