Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(liusė @ 2013 08 01, 08:15)

Gal tokiais atvejais gali pasiimti į kokį stadioną kartu? Ji pažaistų/pavažinėtų dviratuku ar pan., o tu intervalus pabėgiotum biggrin.gif

Visai smagu pritariu thumbup.gif galima prabėgt kokius porą km ir pratimų padaryti ir vėl prabėgti ir šokdynę pasiimt thumbup.gif

Vakar greitai prabėgau 6 su trupučiu km, ir ėjau pas draugę į atpalaiduojamą masažą- žiauriai smagu buvo. 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2013 07 31, 19:39)
Dar prie triatlono temeles, tai man sunkiausia yra butent begti. Esu gan nebloga plaukike, dviraciu ir jegu turiu, kojos stiprios, taciau va begti...  doh.gif  pradedu dusti, sirdis baladojasi. Nors su kvepavimu viskas lyg gerai, nes kaip sako jei jau plauki tai ir begti galim, nes reguliuoti kvepavima plaukiant yra kur kas sunkiau. Manau cia ritmo nepagavimas, per greit pradedu begti.. reik atrasti ta aukso viduriuka.

aš pažistų plaukiką, kur irgi bėgt negali, bent man aiškino, kad taip tikrai būna. Plaukiant kvėpavimas visiškai kitoks, dėlto nėra taip, kad mokant plaukt, būtinai bus lengva bėgt. Aš iš pradžių labai kreivai žiūrėjau į tą pasakymą 'nemoku bėgt', nes mano durna galva bėgt gali visi, bet žiūriu ir tavo atvejis panašus biggrin.gif gal yra teisybės

QUOTE(liusė @ 2013 08 01, 07:15)
Aš labai norėčiau žiemos sezonu, kai bėgimui oro sąlygos ne itin tinkamos bus,  paplaukiot baseine. Man ilgas lėtas plaukimas toks pats malonumas kaip lėtas bėgimas. Tik vat po baseino vaikštau paskui išberta. Gal kokiuose Moksleivių rūmuose geriau vaikščiot, nei sporto klubuose g.gif, kaip tik vaiką į būrelį nuo rudens vežiosiu, kol jis ten užsiiminės galėsiu plaukt
Kad maratonui pasirengt ne tik valios reikia, bet ir laiko. Aš jau mąstau, ko kitais metais sieksiu, jei šiemet pusmaratonį pavyks išbėgt - gerint rezultatą ar išbėgt maratoną. Rezultato gerinimui reikia greičio treniruočių, kurių nemėgstu, bet maratonui – laiko ilgiems bėgimams. Jau dabar mano sekmadieniai praktiškai bėgimui atiduoti - 2 val. bėgu, dar laikas pasiruošimui, atsigavimui, na ir po to jau nelabai produktyvi būnu.
Gal tokiais atvejais gali pasiimti į kokį stadioną kartu? Ji pažaistų/pavažinėtų dviratuku ar pan., o tu intervalus pabėgiotum biggrin.gif

sporto klubuose tai man nebaseinai schmoll.gif trumpi gi jie, ten tiek ratų reiktų nuplaukt, kad galva apsisuktų doh.gif O ir vanduo dažnai per šiltas ilgiems plaukimams būna, nekalbant apie kruvas vaikų, pensininkų plūduriuojančių takeliuose.
Aš galvoju eit į lazdynų baseiną arba moksleivių rūmus. I lanzdynus seniau vaikščiojau, patiko, tik toli man. Moksleiviai arčiau būtų smile.gif

O dėl laiko maratono pasiruošimui, tai man labiau valia pakiša koją. Atrasčiau aš to laiko, jei norėčiau. Dabar viskam sugebu atrast, akademinį irklavimą dar praktikuoju porą kart per savaitę, tai su nuvažiavimu ir grižimu man treniruotė apie 4 val gaunas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 01 rugpjūčio 2013 - 20:03
Va Bamba, klausei, kam įdomu apie crossfitą- čia aprašymas nuo kario iki senuko. Intervalinės treniruotės, kurių metu nelbai reikalinga įranga (na tikrai naudojama kartais viskas jei turima štangos, padangos, plaktukai). Reklaminis filmukas čia Įdomus ir įvairus čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 01 rugpjūčio 2013 - 20:10
Sveikos panos smile.gif

Snd tokia laiminga buvau , kad galiu begti , nes nelyja . Bet po antro km , prasidejo skausmas kojuose , idomioi vietoj tarp keleno ir kulksnies .. kur tiesus kaulas , Gal kam si problema yra buvusi ? Neisivaizduoju nuo ko , jau antra karta man , pries 3 metus , toki pati skausma turejau , tada nustojau sportuoti . Va dbr vel verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 08 01, 21:04)
Sveikos panos smile.gif

Snd tokia laiminga buvau , kad galiu begti , nes nelyja . Bet po antro km , prasidejo  skausmas kojuose , idomioi vietoj tarp keleno ir kulksnies .. kur tiesus kaulas , Gal kam  si problema yra buvusi ? Neisivaizduoju nuo ko , jau antra karta man , pries 3 metus , toki pati skausma turejau , tada nustojau sportuoti . Va dbr vel  verysad.gif

Antkaulius skauda? Iš patirties negaliu patarti, bet pasigooglinus, manau, išmestų ką nors. Pvz. console.gif

Bamba, moksleivių rūmuose baseinas lyg tai 25 m, tai tiek pat, kiek sportklubiuose g.gif Lazdynuose tai 50 m, galima jau prasiplaukti ten smile.gif Aš pasvajoju apie plaukimo pamokas, nes nemoku taisyklingai plaukti. Pasirodo, varlyte plaukiant ir laikant galvą virš vandens kenčia sprandas, galima prisidaryti bėdų.

Kas bėgiojat intervalus, pasidalinkit, kokius atstumus ir po kiek kartų bėgat? Tą dieną daugiau nieko nesportuojat?

Vakar vakare buvo tobulas oras bėgimui, gaivu, nekaršta wub.gif

Vilniaus maratono svetainėje atsirado pirmasis Nestle seminaro įrašas. Bet labai prastas garsas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 rugpjūčio 2013 - 21:34
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 01, 20:33)
Antkaulius skauda? Iš patirties negaliu patarti, bet pasigooglinus, manau, išmestų ką nors. Pvz.  console.gif

Labai aciu uz nuoroda , bytent ten ir skauda. Darysiu isvadas . Butinai pirksiu kitus batus , bandysiu begti zole .. kad minksciau butu . Ir reikes to tepalo pasieskoti . Nes nenoriu sustoti begioti , labai patinka . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 01, 09:15)

Padarėm kompromisą šian, išgrūdau į žaidimų kambarį. Bet jeigu taip kaskart, tai greit bankrutuosiu laugh.gif

Suviliojot mane su tuo plaukimu. Retkarčiais nueidavau į baseiną, bet rimtai ir reguliariai ne, o ir kaip sako vaikai plūduriuoja, ir trumpas. Ale taip visko norisi... Bėgioju, sporto klubas,žiauriai noriu į jogą, į baseiną, į šokius... Kaip viską suspėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 01, 22:50)
Kaip viską suspėt?  biggrin.gif

Mesti darbą ir pasišvęsti sportui biggrin.gif Tik reikia iš anksto numatyti kokį tai neišsenkantį pragyvenimo šaltinį.
Aš tai apie laipiojimą uolomis susimąsčiau, bet kol kas nerandu laiko nueiti į salę lotuliukas.gif o žiemą turbūt lauke nebėgiosiu, tai pagalvojau, sportklubyje ant takelio intervalines visai gal gerai bėgiot. Nes 10 km turbūt nupuščiau vietoj bėgdama. Nebent audio knygą kokią klausyt g.gif
Atsakyti
Aš daugiausia gal 5-6 km esu ant bėgtakio darius, apšilimui, bet irgi vargas vargas doh.gif Gerai būtų kokį filmą žiūrėti arba "video" knygą - žiūri į ekraną ir raidės eina biggrin.gif
O lauke mest bėgiot nežadu, man žiemą super, tik reiks pasidairyt naujų batukų, nes šituos košia net vėjas, ką jau kalbėt apie balas ir sniegą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 01, 20:33)
Bamba, moksleivių rūmuose baseinas lyg tai 25 m, tai tiek pat, kiek sportklubiuose  g.gif Lazdynuose tai 50 m, galima jau prasiplaukti ten  smile.gif Aš pasvajoju apie plaukimo pamokas, nes nemoku taisyklingai plaukti. Pasirodo, varlyte plaukiant ir laikant galvą virš vandens kenčia sprandas, galima prisidaryti bėdų.

Kas bėgiojat intervalus, pasidalinkit, kokius atstumus ir po kiek kartų bėgat? Tą dieną daugiau nieko nesportuojat?

Vakar vakare buvo tobulas oras bėgimui, gaivu, nekaršta  wub.gif

na tada lazdyniai geriausia biggrin.gif

dėl intervalų, tai aš kelis kartus dariau tokią treniruotę, bėgau po 200-300m, 4-5 kartus. Daugiau tą dieną nesportuoju. Tik prieš tai pabėgu lėtai 15-20min, apšilimui, tada truputį pailsiu ir varau intervalus. Po jų, tikrai daugiau sporto neturi norėtis, reik bėgt iš VISŲ JĖGŲ nesimuliuojant. Jeigu po intervalų dar norisi papildomai kažkokių pratimų padaryt ar pabėgiot, vadinasi intervaluose kažkas buvo nusimuliuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 08 02, 17:21)
dėl intervalų, tai aš kelis kartus dariau tokią treniruotę, bėgau po 200-300m, 4-5 kartus. Daugiau tą dieną nesportuoju. Tik prieš tai pabėgu lėtai 15-20min, apšilimui, tada truputį pailsiu ir varau intervalus. Po jų, tikrai daugiau sporto neturi norėtis, reik bėgt iš VISŲ JĖGŲ nesimuliuojant. Jeigu po intervalų dar norisi papildomai kažkokių pratimų padaryt ar pabėgiot, vadinasi intervaluose kažkas buvo nusimuliuota mirksiukas.gif

O kokia pertrauka tarp intervalų? Ką per ją veiki - pavaikštai? Reiks sekmadienį gal skirti pasikankinimui.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 08 02, 01:55)

O lauke mest bėgiot nežadu, man žiemą super, tik reiks pasidairyt naujų batukų, nes šituos košia net vėjas, ką jau kalbėt apie balas ir sniegą laugh.gif

Mylimuke, šaunu, toks pasiryžimas- įkvėpi ir mane bigsmile.gif . Turiu jau kedukus tokius su kuriais dabar per karšta tai žiemą būtų pats tas.

Karlinda, gaila dėl to skausmuko, gal pavyks įveikti 4u.gif

Na ką atrodo penktadienis, bet prasibėgau gerokai- vien dėl pusmaratonio ir jūsų mirksiukas.gif Nes aš tokia ir gan bevalė, reikia man užsimotyvuot, tai šnd lengvai 6 (9.6 km) mylios per 1 val. rolleyes.gif Oras super wub.gif trasa šilas ir Vaidoto gatvės prigriebiau. Labai liuks jei tokiu tempu bėgsiu tai ir įtilpsiu į savo norimas 2 valandas.

Apie savo intervaliukus stadione passakojau- bet pabandysiu ir šiuos. Dariau vieną kartą - bėgi vieną ratą kiek turima jėgu, tada 10 pritūpimų, 10 atsispaudimų, 10 "burpių" ir tt. Ir tokių ratų kiek tik širdis geidžia.
Atsakyti