QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 19:44)
Bamba, trauma praeis ir tikrai tiktum tam triatlonui svarbu noras yra
Jau ir tave pamaciau nike. Tik mylios mano pdaugėjo kazkas gal su ta programa
geriausiai vieną kart pamiršau išjungt tai rodo 28 valandas kad bėgau, atstumas zinoma realus.... niekaip neištrinu...na nieko.
Mano svajonių sporto rūšis crossfitas, bet aišku reikia daug pasiryžimo ir jėgų ir progresuoti stipriai, fiksuoti pasiekimus.
amerikoj susidomėjimas yra.
na noro pas mane viskam yra
tik gal valios neturiu. Nesugebu pagal programas bėgt, maratonui tvarkingai ruoštis
o kas tas crossfitas?
QUOTE(Amarcord @ 2013 07 30, 19:53)
Man triatlonas labai smagiai skamba, bet pati nebent sprint distance įveikčiau. Plaukiu tik varlyte ir tai netaisyklingai
Periodiškai vis paklausau Murakami audio knygos apie bėgimą, tai jis ten irgi rašo, kad buvo bėgimą iškeitęs į triatloną.
man irgi plaukimas atrodo sunkiau įveikiama dalis. Reiktų kokiam baseine prieš tai pasiplaukiot nemažai. Kilometrą nuplaukiu, bet netaisyklingai, lėtai, ir su sustojimais. Kitaip net nebandžiau
QUOTE(Monika* @ 2013 07 30, 20:12)
Taciau yra ir super sprintas kam idomu (400m plaukti, 10km dviratis, 2.5km begti).
šitas variantas pabandymui būtų super
ačiū, kad papasakojai, tikrai idomu buvo paskaityt. Žaviuosi tokiais žmonėm, kur pasiryžta ir gali ir kuriems nieko nėra neįmanomo. Iš tikrųjų viskam turbūt reik tik labai norėti ir nebijoti ir bandyti. Ir žinoma treniruotis
Aš Vilniaus Maratone užsiregistravusi pilnai distancijai, bet turbūt keisiu į pusmaratonį, nes nesiruošiu (arba pusiau eisiu/šliaušiu pilną ir žiūrėsiu kas gausis
).
Bevalė aš, nu ką padarysi. Gal kitamet atsiras dar merginų pasiryžusių pilnam maratonui, galėtumėm kartu ruoštis, ir paspardyti viena kitą. Gal būtų daugiau motyvacijos