Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 21:44)
Bamba, trauma praeis ir tikrai tiktum tam triatlonui svarbu noras yra  mirksiukas.gif Jau ir tave pamaciau nike. Tik mylios mano pdaugėjo kazkas gal su ta programa  doh.gif geriausiai vieną kart pamiršau išjungt tai rodo 28 valandas kad bėgau, atstumas zinoma realus.... niekaip neištrinu...na nieko.

Įsijunkit tą bėgimą nike+ per skyrelį dashboard ir dešinėj prie Facebooko ir Twiterio ženkliukų yra žvaigždutė, ten yra delete this run smile.gif Tikiuosi teisingai supratau, kodėl neišsitrynėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 19:28)
Monika, smagu  kad jūs su tb sportuojat taip liuxiškai. Gaila aš lt negirdėjau apie tokį jei kas girdėjo tai būtu smagu tikrsi dalyvauciau pusėj nes atstumai nedideli. Bet va plaukt ne varlyte reiktų išmokt blush2.gif

Pries kelias savaites vyko Traku Triatlonas kur tikrai buvo galima daryti ir puse 4u.gif
Atsakyti
VM aš irgi bėgsiu, tik dar neužsiregistravau, nes neapsisprendžiu dėl distancijos, bet greičiausiai 10 km bus.

Apie triatloną galvojau, įdomu būtų, bet gal kada nors... reiktų pasitreniruot pirmiausia, net neįsivaizduoju, kiek galėčiau nuplaukt g.gif
Atsakyti
Aš Vilniaus maratone apsisprendžiau bėgt pusmaratonį, jei nesutrukdys traumos/ligos/komadiruotės. Registruosiuos rugpjūčio pabaigoj.
Atsakyti
Paskelbta naujoji VM maratono trasa bigsmile.gif Man patinka, kad pusmaratonis bus 1 ratas. Įdomu, kaip atrodys ketvirtis maratono.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 07 31, 12:43)
Paskelbta naujoji VM maratono trasa bigsmile.gif Man patinka, kad pusmaratonis bus 1 ratas. Įdomu, kaip atrodys ketvirtis maratono.

Smagu, vyras jau uzžregistravo dabar beliks tik ruoštis bigsmile.gif labiau. Apžiuresiu būtinai.
Atsakyti
Šiais metais bėgikai prasuks pri vingio parką super nebus nuobodu.
Atsakyti
As siandiena buvau taip nusiteikus pabegioti , pailsejau , vakar nebegau . Ir se tau , pila kaip is kibiro , niekur neisbegsi , nes buciau slapia ...Pyktis net ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 19:44)
Bamba, trauma praeis ir tikrai tiktum tam triatlonui svarbu noras yra  mirksiukas.gif Jau ir tave pamaciau nike. Tik mylios mano pdaugėjo kazkas gal su ta programa  doh.gif geriausiai vieną kart pamiršau išjungt tai rodo 28 valandas kad bėgau, atstumas zinoma realus.... niekaip neištrinu...na nieko.

Mano svajonių sporto rūšis crossfitas, bet aišku reikia daug  pasiryžimo ir jėgų ir progresuoti stipriai, fiksuoti pasiekimus.  g.gif  smile.gif amerikoj susidomėjimas yra.

na noro pas mane viskam yra biggrin.gif tik gal valios neturiu. Nesugebu pagal programas bėgt, maratonui tvarkingai ruoštis blush2.gif

o kas tas crossfitas? blush2.gif
QUOTE(Amarcord @ 2013 07 30, 19:53)
Man triatlonas labai smagiai skamba, bet pati nebent sprint distance įveikčiau. Plaukiu tik varlyte ir tai netaisyklingai verysad.gif Periodiškai vis paklausau Murakami audio knygos apie bėgimą, tai jis ten irgi rašo, kad buvo bėgimą iškeitęs į triatloną.

man irgi plaukimas atrodo sunkiau įveikiama dalis. Reiktų kokiam baseine prieš tai pasiplaukiot nemažai. Kilometrą nuplaukiu, bet netaisyklingai, lėtai, ir su sustojimais. Kitaip net nebandžiau
QUOTE(Monika* @ 2013 07 30, 20:12)
Taciau yra ir super sprintas kam idomu (400m plaukti, 10km dviratis, 2.5km begti).

šitas variantas pabandymui būtų super biggrin.gif

ačiū, kad papasakojai, tikrai idomu buvo paskaityt. Žaviuosi tokiais žmonėm, kur pasiryžta ir gali ir kuriems nieko nėra neįmanomo. Iš tikrųjų viskam turbūt reik tik labai norėti ir nebijoti ir bandyti. Ir žinoma treniruotis biggrin.gif

Aš Vilniaus Maratone užsiregistravusi pilnai distancijai, bet turbūt keisiu į pusmaratonį, nes nesiruošiu (arba pusiau eisiu/šliaušiu pilną ir žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif ).
Bevalė aš, nu ką padarysi. Gal kitamet atsiras dar merginų pasiryžusių pilnam maratonui, galėtumėm kartu ruoštis, ir paspardyti viena kitą. Gal būtų daugiau motyvacijos smile.gif
Atsakyti
Dar prie triatlono temeles, tai man sunkiausia yra butent begti. Esu gan nebloga plaukike, dviraciu ir jegu turiu, kojos stiprios, taciau va begti... doh.gif pradedu dusti, sirdis baladojasi. Nors su kvepavimu viskas lyg gerai, nes kaip sako jei jau plauki tai ir begti galim, nes reguliuoti kvepavima plaukiant yra kur kas sunkiau. Manau cia ritmo nepagavimas, per greit pradedu begti.. reik atrasti ta aukso viduriuka.

Mano MB megsta visokius tokius issukius, yra atstovaves Lietuva rieduciu vaziavime. Tad, esu ir as itrauka i si malonuma. Pries pora savaiciu nuejau su profais vaziuoti apie 15km, tai skrieja jie kaip vejas, o man tik ikalne ir sakes. Tai nebaigiau trasos.. nes jau pajutau, kad tuoj ir nualpti galiu kaip sirdis baladojosi ir kvepavimas koks garsus. unsure.gif Nusiminiau truputi..
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 07 31, 13:43)

Super. Bent man labai nepatinka bėgti tuo pačiu keliu per varžybas, nes prisimeni, kad va čia ir čia jau "mirei", o geriau dairytis į nematytas vietas ir bent kiek save apgauti, kad dar gali biggrin.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 31, 20:18)
As siandiena buvau taip nusiteikus pabegioti , pailsejau , vakar nebegau . Ir se tau , pila kaip is kibiro , niekur neisbegsi , nes buciau slapia ...Pyktis net ima doh.gif

Aš irgi buvau nusiteikus, oras kaip užsakytas, ale dukra neišleido, sako bijau likt viena verysad.gif o anksčiau visad išleisdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 07 31, 19:50)
man irgi plaukimas atrodo sunkiau įveikiama dalis. Reiktų kokiam baseine prieš tai pasiplaukiot nemažai. Kilometrą nuplaukiu, bet netaisyklingai, lėtai, ir su sustojimais. Kitaip net nebandžiau

Aš labai norėčiau žiemos sezonu, kai bėgimui oro sąlygos ne itin tinkamos bus, paplaukiot baseine. Man ilgas lėtas plaukimas toks pats malonumas kaip lėtas bėgimas. Tik vat po baseino vaikštau paskui išberta. Gal kokiuose Moksleivių rūmuose geriau vaikščiot, nei sporto klubuose g.gif, kaip tik vaiką į būrelį nuo rudens vežiosiu, kol jis ten užsiiminės galėsiu plaukt

QUOTE(bamba @ 2013 07 31, 19:50)
Bevalė aš, nu ką padarysi. Gal kitamet atsiras dar merginų pasiryžusių pilnam maratonui, galėtumėm kartu ruoštis, ir paspardyti viena kitą. Gal būtų daugiau motyvacijos smile.gif

Kad maratonui pasirengt ne tik valios reikia, bet ir laiko. Aš jau mąstau, ko kitais metais sieksiu, jei šiemet pusmaratonį pavyks išbėgt - gerint rezultatą ar išbėgt maratoną. Rezultato gerinimui reikia greičio treniruočių, kurių nemėgstu, bet maratonui – laiko ilgiems bėgimams. Jau dabar mano sekmadieniai praktiškai bėgimui atiduoti - 2 val. bėgu, dar laikas pasiruošimui, atsigavimui, na ir po to jau nelabai produktyvi būnu.

QUOTE(mylimuke @ 2013 07 31, 22:20)
Aš irgi buvau nusiteikus, oras kaip užsakytas, ale dukra neišleido, sako bijau likt viena  verysad.gif  o anksčiau visad išleisdavo  doh.gif

Gal tokiais atvejais gali pasiimti į kokį stadioną kartu? Ji pažaistų/pavažinėtų dviratuku ar pan., o tu intervalus pabėgiotum biggrin.gif
Atsakyti