Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Niu Deire, prisišnekėsi ir lėksim kartu thumbup.gif clap_1.gif gathering.gif drinks_cheers.gif Na prabėgu ir aš ten kur tu po to aplink pro ale Katpėdėlę ten panašiai- gaunasi tas ratas 5 km kažkur. Parašysiu telefoną jei norėsi kompasnijos parašyk žinutę bus smagu. Galiu bėgt lėtai ir greitai kaip tik reikia. po to dasimušu laiptukais į viršų pompą gera galima gauti thumbup.gif dabar po 7 kartus aukštyn ir didinsiu.

Aš bėgioju va kai karšta daugiau vakarais, kai vėsiau tai bet kada, kai galiu. Pavasarį einu kas antrą dieną į salę, dabar vasarą neinu, taip pratimų padarau.

na super pas jus tema čia nemirusi šaunuolės thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 12:56)
Niu Deire, prisišnekėsi ir lėksim kartu  thumbup.gif  clap_1.gif  gathering.gif  drinks_cheers.gif Na prabėgu ir aš ten kur tu po to aplink pro ale Katpėdėlę ten panašiai- gaunasi tas ratas 5 km kažkur. Parašysiu telefoną jei norėsi kompasnijos parašyk žinutę bus smagu. Galiu bėgt lėtai ir greitai kaip tik reikia. po to dasimušu laiptukais į viršų pompą gera galima gauti  thumbup.gif dabar po 7 kartus aukštyn ir didinsiu.

Aš bėgioju va kai karšta daugiau vakarais, kai vėsiau tai bet kada, kai galiu. Pavasarį einu kas antrą dieną į salę, dabar vasarą neinu, taip pratimų padarau.

na super pas jus tema čia nemirusi šaunuolės  thumb_yello.gif

aha, tie laiptukai tai geri thumbup.gif
o šiaip kada kartu prabėgti būtų smagu - norėčiau susipažinti ir su tavim mirksiukas.gif , ir su mišku hihihi.gif
aš dažniausiai bėgu antrad ir ketvirtad vakare (apie 19val), o savaitgaliais visaip, kaip išeina - kartais rytais, kartais vakarais, o jeigu ne karšta, tai ir dieną...jeigu nebūna kitų planų...žodžiu, kaip išeina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deire: 30 liepos 2013 - 12:20
Su Deire jau sutarta assa.gif Na liux manau.
Atsakyti
Sveikos, ar yra atskira tema triatlonui? smile.gif Lyg neradau, tai prie jusu prisiglausiu 4u.gif
Si savaitgali buvom triatlono varzybose, deja, negalejau dalyvauti, pavelavau uzsiregistruoti, teko mylimaji palaikyti. Taciau labai butu smagu surasti moteru, merginu bendraminciu. smile.gif
Atsakyti
Sveika, nemanau, kad būtų tema triatlonui. Aš norėčiau kada nors triatlono varžybose sudalyvaut tiesiog dėl pramogos, nes plaukiu neblogai, bėgioju, dviračiu negreitai, bet pavažiuoju. Tik man įdomu, ar ten reikia specialaus dviračio, ar galima kad ir su miesto dviračiu dalyvaut?
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 05:43)
Bamba, kazkas man ten su tuo nike netvarkoj, paspaudziau patvirtinti bet taves ten nėra. Na mėginsiu dar kartelį.

jau kaip supratau viskas ok? nes aš tai tave matau smile.gif
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 06:58)
Pas mus miske ir bėgioja ur diedukas, tai jis bėga nuogas iki pusės su maratono kelnaitėm,  vyresni bėga nuo infarkto biggrin.gif kartais ....

aš kai palei Nerį bėgu irgi dažnai sutinku dieduką nuogą iki pusės. Man labai nuotaiką pakelia biggrin.gif
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 10:34)
Bamba šį mėnesį tave pavyti man jaučiu be šansų- mano sąskaitoj 55 mylios tavo 68  thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif .

tai nedaug atsilieki mirksiukas.gif Aš tai mažinu atstumus ir tempus dabar, kažkaip susitraumavau biški, pėdas skauda, tai nenoriu persistengt smile.gif
QUOTE(Monika* @ 2013 07 30, 15:17)
Sveikos, ar yra atskira tema triatlonuismile.gif  Lyg neradau, tai prie jusu prisiglausiu  4u.gif
Si savaitgali buvom triatlono varzybose, deja, negalejau dalyvauti, pavelavau uzsiregistruoti, teko mylimaji palaikyti. Taciau labai butu smagu surasti moteru, merginu bendraminciu.  smile.gif

Papasakok daugiau, kaip ruošies? Ar visi ten profai būna jau, ar ir 'čainikų' pasitaiko? Man būtų žiauriai idomu būtų sudalyvauti, bet bijau, kad neįveikiamas dalykas blush2.gif Kokius atstumus pasiruošus įveikti? Aš girdėjau būna mini triatlonų, tai gal nebent į tą kadanors tikčiau biggrin.gif
Atsakyti
Laba, bėgiotojos ir bėgiotojai hi.gif Per atostogas truputį išsimušiau iš vėžių, bet po truputį grįžtu. Bėgti sunku, greitis negerėja, su 10 km niekaip neišlipu iš valandos ir dviejų minučių. Dažnai ir dar lėčiau bėgu doh.gif Turbūt be intervalinių nieko nebus g.gif

Kas bėgat Vilniaus maratone?
Atsakyti
Bamba, trauma praeis ir tikrai tiktum tam triatlonui svarbu noras yra mirksiukas.gif Jau ir tave pamaciau nike. Tik mylios mano pdaugėjo kazkas gal su ta programa doh.gif geriausiai vieną kart pamiršau išjungt tai rodo 28 valandas kad bėgau, atstumas zinoma realus.... niekaip neištrinu...na nieko.

Aš su kalnų dvirka tain greitokai.... na apie triatloną tikrai nesvajoju, bet man tai žmonės kurie dalyvauja tokiose varzybose - respectiux jiems. Dviratis tai specialus tikriausiai lenktyninis asfaltinis pagerintas koks.

Mano svajonių sporto rūšis crossfitas, bet aišku reikia daug pasiryžimo ir jėgų ir progresuoti stipriai, fiksuoti pasiekimus. g.gif smile.gif amerikoj susidomėjimas yra.
Papildyta:
Amarcord, aš dalyvausiu vm pusmaratony tai labai noriu pagerint laiką iki 2val. Aną atbėgau 2.17 . Manau realu visai, geras ten girdymas vyksta biggrin.gif ir azartas . Vyras visada dalyvauja maratone, smagu visai . Man labai patiko.
Atsakyti
Gute, yra SM, kas crossfitu užsiima iš gretimos dviratininkių temos smile.gif

Man triatlonas labai smagiai skamba, bet pati nebent sprint distance įveikčiau. Plaukiu tik varlyte ir tai netaisyklingai verysad.gif Periodiškai vis paklausau Murakami audio knygos apie bėgimą, tai jis ten irgi rašo, kad buvo bėgimą iškeitęs į triatloną.
Papildyta:
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 20:44)
Amarcord, aš dalyvausiu vm pusmaratony tai labai noriu pagerint laiką iki 2val. Aną atbėgau 2.17 . Manau realu visai, geras ten girdymas vyksta  biggrin.gif ir azartas .  Vyras visada dalyvauja maratone, smagu visai . Man labai patiko.

O kažkaip specialiai ruošiesi, turi programą? Galvojau apie pusmaratonį, bet matau, kad šiemet jau nepasiruošiu, tai imsiu ketvirčio maratono distanciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 30 liepos 2013 - 20:50
Amarcord, dėkuj reiks uzsimityvuot biggrin.gif

Šnd tradiciškai 8 km nieko idomaus ir atsispaudimai. Bėgau nuo lietaus biggrin.gif prie namų mane pasivijo ir nebenustojo lyti tai džiaugiuosi, kad spėjau.

Vyras gavo polarą tai namie pasimatavau. biggrin.gif Kas bėgat su širdies matuokliu kokioj zonoj bėgat?, girdėjau jad riebalai degtų reikia 70 procentų nuo max pagal amžių. Smagu bus su juo palakstyt ir išbandyt, negalvojau dar pirkti bet jei patiks jau reiks smile.gif

Man atstumą reiks didint, bet reikia bėgt su vandeniu, labai nepatinka tempt tą buteliuką, jau 9 km noriu gert kaip žvėriiiissssss wink.gif mažai geriu matyt garantuotai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 30 liepos 2013 - 21:22
QUOTE(liusė @ 2013 07 30, 16:39)
Sveika, nemanau, kad būtų tema triatlonui. Aš norėčiau kada nors triatlono varžybose sudalyvaut tiesiog dėl pramogos, nes plaukiu neblogai, bėgioju, dviračiu negreitai, bet pavažiuoju. Tik man įdomu, ar ten reikia specialaus dviračio, ar galima kad ir su miesto dviračiu dalyvaut?

Reikia specialaus dviracio sportinio, plonom padangom. Standartiniam triatlone 40km dviratis, tai nelabai ir nuvaziuotum tiek su miesto dviraciu. smile.gif

QUOTE(bamba @ 2013 07 30, 17:29)
Papasakok daugiau, kaip ruošies? Ar visi ten profai būna jau, ar ir 'čainikų' pasitaiko? Man būtų žiauriai idomu būtų sudalyvauti, bet bijau, kad neįveikiamas dalykas blush2.gif Kokius atstumus pasiruošus įveikti? Aš girdėjau būna mini triatlonų, tai gal nebent į tą kadanors tikčiau biggrin.gif

Uoj visokiu zinok buna. Va si savaitgali stebejau tai ko tik nemaciau. Kitus jau per begima gydytojai nese. Is 1000+ dalyvavusiu nebaige 100+. Taciau buvo kas ir be kojos, su implantu sekmingai baige thumbup.gif
Maniskis padare Olympic plus, tai kitais metais ironmana uzsibreze ! 3.86 km swim, 180km bike, 42km run smile.gif Tikiuosi iki tol persigalvos ir uzteks ir puses ironmano biggrin.gif

Pasiruosimas turi buti ilgas ! Plaukti yra sunku nes plauki upe puse pasroviui, puse pries srove. Dviratis irgi sunkus dalykas, nes ne autostrada varai, o ikalnem, gatvem ir pan. Na, o begimas.. nors standartiniam triatlone begimas tik 10km, taciau kadangi triatlonai prasideda apie 8-9 ryto, tai apie 12 per pati karsti tenka begti. Kas apsunkina dvigubai.

Manau triatlona galima padaryti ir be fizinio pasiruosimo, jeigu esi istverminga letai letai ir padarysi. taciau labai svarbu maista iki tol reguliuoti. T.y. DAUG ir labai DAUG angliavandeniu bent jau savaite iki triatlono kad organizmas kauptu. Maniskis savaite pries turej daug susitikimu, vakarai budavo ne su makaronais o taure vyno, isvare i triatlona vos 4h miegojes, tai jam sunkiausiai buvo ne nuovargis, bet skausmas raumenyse, medziagu trukumas. 4u.gif

As pati pirmam kartui manau rinksiuos puse olimpinio triatlono (750m plaukti, 20km dviratis, 5km begti). Taciau yra ir super sprintas kam idomu (400m plaukti, 10km dviratis, 2.5km begti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika*: 30 liepos 2013 - 21:15
Monika, smagu kad jūs su tb sportuojat taip liuxiškai. Gaila aš lt negirdėjau apie tokį jei kas girdėjo tai būtu smagu tikrsi dalyvauciau pusėj nes atstumai nedideli. Bet va plaukt ne varlyte reiktų išmokt blush2.gif

Man ir keista kaip žmonės drąsiai rizikuoja ir alpsta po to, jau pasiruošę irišmėginę panašius atstumus turėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 30 liepos 2013 - 21:28