Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Vakar bandžiau, ar galiu pusmaratonį išbėgt rolleyes.gif Normaliai visai – 19 km sukoriau per 2 h. Po pirmų 4 km greitis krito ir paskui jau laikėsi stabiliai, įsivaizdavau, kad blogiau bus.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 07 29, 09:05)
Vakar bandžiau, ar galiu pusmaratonį išbėgt rolleyes.gif  Normaliai visai – 19 km sukoriau per 2 h. Po pirmų 4 km greitis krito ir paskui jau laikėsi stabiliai, įsivaizdavau, kad blogiau bus.

bigsmile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Senbuvės gal dar prisimins mane biggrin.gif
Aš va po truputį didinu bėgimo laiką ir nuotolį - vis nesustoju ir labai tuo džiaugiuosi. O jūsų paskaičius ir motyvacija atsiranda smile.gif
Atsakyti
Mane irgi tema motyvuoja. Anksčiau vasaromis pabėgiodavau po porą kilometrų be jokio tobulėjimo, o šiemet prisijungiau prie temos, pasižiūrėjau, kad kitos daugiau bėga ir pagalvojau, kad kodėl aš negaliu? smile.gif
Atsakyti
Liuse, jau cia eik tu sau kokia šaunuolė. 4u.gif bigsmile.gif Savo noru ne bėgime nesu daugiau 15 nubėgus blush2.gif
Bamba, kazkas man ten su tuo nike netvarkoj, paspaudziau patvirtinti bet taves ten nėra. Na mėginsiu dar kartelį.

Vakar vakare bėgau mano chebrytė su dviraciais šalia, po to atsiskyrėm. Tai vyras juokavo jei gerai bėgsiu tai ir dviratį nupirks biggrin.gif

Na vėl vakar 8 km mano tradicinis kelias. Ir dar į kalniukus keletą kartų. Nutariau kad vis į įkalnes reik pabėgiot, padidint jėgą. Grįžus presiuką padariau šiek tiek jau buvo puse 10 vakaro. Tempimo siek tiek. Tai tik į dušą ir miegoti.

Su sportu ir bėgimu reik pastovių iššukių, kad nestovėti vietoj.

Smagu kai yra bendraminčių, vakar bėgdama irgi vieną pašėlusią bėgikę sutikau tai smagu, kad ne vien vyrai ir diedukai bėgioja. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, bėgikės 4u.gif

o aš kažkaip nebeužsimotyvuoju - bėgu maždaug 5 km ir nusprendžiau per maratoną 10 km nebebėgti unsure.gif
žinoma, per tuos tris mėnesius, kiek bėgioju, ištvermė akivaizdžiai padidėjo, bet kažkodėl visai nenoriu įveikti kokio tikslo.

Buvau Suomijoje - nuoširdžiai nustebau, kad ten taip daug žmonių bėgioja. ir mažuose miesteliuose, kaimeliuose irgi daug bėgiojančių. tikiuosi, ir pas mus banga nenuslūgs.
Atsakyti
As ana diena bebegiodama , prasilenkiau su dieduko , tikrai virs 60metu , skriejo greiciau negu as , tai tikrai nustebino smile.gif
Ir aplamai daug vyresnio amziaus zmoniu cia begioja .
Jaunu paneliu tikrai daug nemaciau , keleta tik.

smile.gif
Atsakyti
Džine, jei niekas neskauda ir viskas ok nemesk tų 10 km, užimotyvuok kažkaip, cmmmon wink.gif

Pas mus miske ir bėgioja ur diedukas, tai jis bėga nuogas iki pusės su maratono kelnaitėm, vyresni bėga nuo infarkto biggrin.gif kartais ....

Matai Karalinda, kartais girdžiu išmoterų sako, aš galiu slidinėti, jogą daryti, važiuoti su dviračiu tik ne bėgiot... čia nuo žmogaus priklauso, dar kitų keliai ir kojos neneša.
Atsakyti
aš vakar vos pusę trasos įveikiau, nes tas karštis duoda savo ax.gif bet save paguodžiu, kad jau geriau pusę, negu visai nieko smile.gif

QUOTE(liusė @ 2013 07 29, 21:45)
Mane irgi tema motyvuoja.  Anksčiau vasaromis pabėgiodavau po porą kilometrų be jokio tobulėjimo, o šiemet prisijungiau prie temos, pasižiūrėjau, kad kitos daugiau bėga ir pagalvojau, kad kodėl aš negaliu? smile.gif

mane irgi drinks_cheers.gif ir daug įdomių dalykų sužinau ir šiaip stimulas thumbup.gif

QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 07:43)
Smagu kai yra bendraminčių, vakar bėgdama irgi vieną pašėlusią bėgikę sutikau tai smagu, kad ne vien vyrai ir diedukai bėgioja.  mirksiukas.gif

o kur bėgioji? nes aš tai dažnai matau ir diedukų, ir vyrų ir moterų nemažai thumbup.gif
Atsakyti
O aš kiek bėgioju tik jaunas paneles sutinku biggrin.gif O va mama daug metų ryte bėgioja, tai sakė visada daugiausia pagyvenusio amžiaus bėgikų sutikdavo cool.gif

O dėl bėgiojimo užsienyje tai tiesa, lankiausi Skandinavijoj - toks jausmas, kad visi bėgioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 07 30, 08:00)

o kur bėgioji? nes aš tai dažnai matau ir diedukų, ir vyrų ir moterų nemažai thumbup.gif

Aš Panemunės šile mirksiukas.gif liux trasa. Tik gal kiek pabodo.

Bamba šį mėnesį tave pavyti man jaučiu be šansų- mano sąskaitoj 55 mylios tavo 68 thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif .
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 07 30, 12:34)
Aš Panemunės šile  mirksiukas.gif liux trasa. Tik gal kiek pabodo.

Bamba šį mėnesį tave pavyti man jaučiu be šansų- mano sąskaitoj 55 mylios tavo 68  thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif .

aš irgi bigsmile.gif tai dabar papasakok kokia trasa bėgi? man taip norisi išbandyti kur giliau šile, bet vis nedrįstu - kažkaip vienai nesmagu lysti gilyn kai nežinau takelių g.gif aš bėgu tik šalia pakrantės (dviračių taku) - viršum į priekį, apačia - atgal ax.gif
Atsakyti