Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(Deire @ 2013 07 26, 08:00)
šaunuolė thumbup.gif aš irgi jau kelintą kartą pastebiu, kad po antro rato (t.y. apie 8-9km) pajaučiu, kad kojos pačios nori bėgti  thumbup.gif

Čia gal vadinamasis "runner's high" smile.gif Sakiau savaitgalį bandysiu šiuos žingsnius How to get a runner's high. Esmė: bėgti pradėti lėtai, paskui kelias minutes bėgti greitai, pajutus nuovargį sumažinti tempą 20-30 ar daugiau minučių, kol pajusi energijos antplūdį.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 07 26, 10:19)
Čia gal vadinamasis "runner's high" smile.gif Sakiau savaitgalį bandysiu šiuos žingsnius How to get a runner's high. Esmė: bėgti pradėti lėtai, paskui kelias minutes bėgti greitai, pajutus nuovargį sumažinti tempą 20-30 ar daugiau minučių, kol pajusi energijos antplūdį.

geras, tikrai gali būti, nes šiaip tai panašiai ir būna...bėgu lėtai, po to, kai jau jaučiu, kad apšilau, bandau greitinti tempa (bet tai nebūna labai greitas bėgimas), tada pavargstu ir būna lėto bėgimo (kartais atrodo, kad beveik einu), o po to jau tikrai energijos antplūdis ir nesinori sustoti bigsmile.gif
O mano dabartinis tikslas pagreitinti bėgimą, nes jau distancijos ilginti nebenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 07 26, 09:00)
šaunuolė thumbup.gif aš irgi jau kelintą kartą pastebiu, kad po antro rato (t.y. apie 8-9km) pajaučiu, kad kojos pačios nori bėgti  thumbup.gif

Man irgi taip būna, prieš 10 km energijos antplūdis. Pirmi 3-4 km gan sunkūs, 5 lengvas, tada vėl sunkiau, tada vėl lengva. smile.gif

QUOTE(Darsė @ 2013 07 26, 09:58)
Nesutikčiau. Juk tai, kad gyveni mieste, tikrai ne priežastis atsisakyti bėgimo. Žinoma, pačių judriausių ir "purviniausių" vietų geriau vengti. Matau ir rimtus sportininkus bėgančius per miestą, o jei jau reiktų rinktis- bėgti mieste ar nebėgti visai, tikrai rinkčausi bėgimą.

Su kuo nesutiktumėt? Bėgdama jūs įtraukiat į plaučius daugiau oro, kuris mieste yra purvinas ir kenkiat sau dar labiau negu šiaip sau eidama gatve. Čia faktas ir nėra ko nesutikti. smile.gif Aišku, jeigu tikrai nėra galimybių bėgti švariame ore, tuomet bėkite mieste, bėgimas geriau negu nieko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 26, 11:17)
Man irgi taip būna, prieš 10 km energijos antplūdis. Pirmi 3-4 km gan sunkūs, 5 lengvas, tada vėl sunkiau, tada vėl lengva. smile.gif
Su kuo nesutiktumėt? Bėgdama jūs įtraukiat į plaučius daugiau oro, kuris mieste yra purvinas ir kenkiat sau dar labiau negu šiaip sau eidama gatve. Čia faktas ir nėra ko nesutikti. smile.gif  Aišku, jeigu tikrai nėra galimybių bėgti švariame ore, tuomet bėkite mieste, bėgimas geriau negu nieko.

Nesutikčiau su patarimu nebėgioti mieste, nes kai kurie tiesiog neturi galimybės bėgioti ne mieste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 07 26, 12:32)
Nesutikčiau su patarimu nebėgioti mieste, nes kai kurie tiesiog neturi galimybės bėgioti ne mieste smile.gif

O jeigu turėtumėt galimybę? Juk išmetamosiomis dujomis nesirinktumėte kvėpuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos esu bėgimo fanė 4u.gif

Ieškau bendraminčių - nesu sportininkė, tiesiog 2 vaikučių mama kuriai labai labai patinka bėgioti.

Na dažniausias atstumas 8-9 km. tai komforto zonoj, kartais bėgu daugiau. Ilgiausias atstumas tai pusmaratonis praeitas metais, esu bėgusi jau gal keturiuose bėgimuose. dalyvausiu moterų bėgime į km We own the night- gal kas irgi susigundė? Gal kas naudojat Nike+ programėlę būtų smagu turėti draugų ir ten.
Atsakyti
As katik po 9km , jauciuosi puikiai . Isbegau suvalgiusi tik 1 banana , jegu turejau pilnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2013 07 28, 06:09)
Sveikos esu bėgimo fanė  4u.gif

Ieškau bendraminčių - nesu sportininkė, tiesiog 2 vaikučių mama kuriai labai labai patinka bėgioti.

Na dažniausias atstumas 8-9 km. tai komforto zonoj, kartais bėgu daugiau. Ilgiausias atstumas tai pusmaratonis praeitas metais, esu bėgusi jau gal keturiuose bėgimuose. dalyvausiu moterų bėgime į km We own the night- gal kas irgi susigundė? Gal kas naudojat Nike+ programėlę būtų smagu turėti draugų ir ten.

aš naudoju nike+ ir planuoju bėgti moterų bėgime. Galim nike pliuse draugaut, tik nežinau kaip tave surast ten 4u.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 28, 10:49)
As katik po 9km , jauciuosi puikiai . Isbegau suvalgiusi tik 1 banana , jegu turejau pilnai biggrin.gif

šaunuolė 4u.gif
man nuo trečdalio banano bėgant negerai buvo, nu neįsivaizduoju kaip tą maistą prieš bėgimą suvirškint doh.gif
Atsakyti
Prieš kiek laiko tuos bananus valgėt? Prieš valandą kažkur reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 28, 15:11)
Prieš kiek laiko tuos bananus valgėt? Prieš valandą kažkur reikia smile.gif

Pries koki 20 min , pries begant , as net nejauciau kad buciau ji suvalgiusi biggrin.gif

Raumenys kojos skauda kaip reikiant , siandiena. Vakar dirbau 12 valandu , tai vel visa diena ant koju . Snd dar plius nemazai suvaiksiojau .. smile.gif
Atsakyti
Bamba, smagu parasysiu az wink.gif
Karalinda, šaunuolė daug judesio wink.gif

Niekada nieko nevalgau apie val iki begimo , nes po to nėra to lengvumo. rolleyes.gif bananas man jėga po to nerealiai atstato jėgas.

Kažkas cia rasėt 100 pushups programėlę ketinu išbandyt liux dalykas .
Atsakyti
Labas rytas . As tiek po begimo ir pries begima , visada turiu jegu biggrin.gif aisq tuo momentu kai nustoju begti , jauciuosi pavargusi , bet po duso atsigaunu labai greitai smile.gif
Atsakyti