Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

sveikos begikes , as po pilsio dienos pasiruosusi snd begti smile.gif

Norejau paklausti per kiek iveikiate 1km ? smile.gif

As begu gan letai per 6 min smile.gif
Atsakyti
Sveikos, bėgikės 4u.gif

Grįžau į ritmą po savaitės atostogų (nebuvo kada per jas bėgti, valdė dviratis ax.gif )

Mylimuke,
sveika pasveikus 4u.gif

Mitybos tema- paprastai bėgu po darbo dienos, tai papietavusi daugiau iki bėgimo nevalgau, prieš bėgdama geriu l- karnitiną ax.gif

Susiradau naują maršrutą mieste, 8,5 km bėgu apie valandą- žodžiu, lėtai, bet aš esu sena ir sunki blush2.gif Kai šiek tiek palengvėsiu, manau, greičio irgi pavyks pridėti.

Beje, kitų sportų tema- įsitraukiau į šį žaidimą:
http://www.hundredpu...6.OS1PZ4sL.dpbs
ten ir daugiau įdomių, sakyčiau aiškių ir motyvuojančių programų yra, paskaitinėkit,gal kas užkabins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2013 07 25, 20:13)
Sveikos, bėgikės 4u.gif

Grįžau į ritmą po savaitės atostogų (nebuvo kada per jas bėgti, valdė dviratis ax.gif )

Mylimuke,
sveika pasveikus 4u.gif

Mitybos tema- paprastai bėgu po darbo dienos, tai papietavusi daugiau iki bėgimo nevalgau, prieš bėgdama geriu l- karnitiną  ax.gif

Susiradau naują maršrutą mieste, 8,5 km bėgu apie valandą- žodžiu, lėtai, bet aš esu sena ir sunki blush2.gif Kai šiek tiek palengvėsiu, manau, greičio irgi pavyks pridėti.

Beje, kitų sportų tema- įsitraukiau į šį žaidimą:
http://www.hundredpu...6.OS1PZ4sL.dpbs
ten ir daugiau įdomių, sakyčiau aiškių ir motyvuojančių programų yra, paskaitinėkit,gal kas užkabins 4u.gif

kur radote įdomų maršrutą mieste?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 07 25, 19:27)
kur radote įdomų maršrutą mieste?

o Jūs Šiauliuose?
aš tiesiog pabandau vis ką nors naujo susiplanuoti, nes nusobosta tos pačios vietos ir tie patys vaizdai
pasimatuoju su maps.lt ir pirmyn smile.gif

nugyvenau savo laikroduką su pulsometru doh.gif prastas buvo, neatlaikė kelių pasilaktymų lietuje, tai dabar bėgioju be laikrodžio doh.gif
o bet tačiau, nusprendžiau investuoti, laukiu parvykstant iš užjūrio Polar RCX3 su GPS'u wub.gif
Atsakyti
taip, aš šiaulietė, tačiau bėgimas malonumą teikė bėgant pajūrio pušyne unsure.gif o mieste net nemalonu
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 07 25, 19:44)
taip, aš šiaulietė, tačiau bėgimas malonumą teikė bėgant pajūrio pušyne unsure.gif o mieste net nemalonu

aš daugiausia bėgu dviračių takais- šalia Dubijos, Pramonės g., link Rėkyvos, pagal naująjį aplinkelį tarp Gegužių ir Pramonės g. ir pan.

tas naujasis maršrutas- Dubijos g. iki Radviliškio g., tada per geležinkelį, toliau-Bačiūnų ir Pramonės g.
Žinoma, ne pušynas, bet yra kaip yra.
Kai turiu galimybę, bėgu orientavimosi varžybose miške.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 07 25, 12:05)
dabar dar noriu paklausti apie maista ilgiau begiojanciu begikiu:

ka valgote prie begima?
pastebejau cia viena vakara, kad vakarienei valgiau darzoviu uzkepele, tada po 2 val begau ir turejau tiek energijos, kad net vyras sake, kad stabdyk arklius.

o pvz, kai begu rytais, pavalgau pusrycius (jogurtai, vaisiai, sumustiniai, kiausiniai, dribsniai su pienu, kazkas is siu variantu) + kavos ir po 1 val begu, neturiu visai energijos.

Kame reikalas? ar rytais sunkiau begti? ar per mazai valgau?

ka jus valgot prie begima? kas jums duoda energijos, zinau, kad agliavandeniai, bet tai koks ji kiekis?

mane tas valgymo klausimas irgi kamuoja. Šiaip reguliariai bėgu jau 7 metus, ir jei bėgu ryte, nieko negaliu prieš bėgimą valgyti, kyla viskas bėgant doh.gif Esu bandžius prieš pusmaratonius prieš porą val pavalgyti ir tas pats, negera bėgant. Nu tai dar pusmaratonis tarkim ok, bet kaip ilgesnes distancijas? juk be angliavandeniu nenubėgsiu? unsure.gif kaip įpratint organizmą?
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 25, 17:26)
Norejau paklausti per kiek iveikiate 1km ?  smile.gif

As begu gan letai per 6 min  smile.gif

Aš panašiai, 5 km nubėgu per 30 min., tiesa, čia įskaičiuoju ir lėtai bėgamą kokį puskilometrį apšilimo, ir pora nemenkų kalnelių yra.
Ilgesnes kaip 10 km distancijas bėgu lėčiau.

QUOTE(Darsė @ 2013 07 25, 19:33)
nugyvenau savo laikroduką su pulsometru doh.gif  prastas buvo, neatlaikė kelių pasilaktymų lietuje, tai dabar bėgioju be laikrodžio doh.gif
o bet tačiau, nusprendžiau investuoti, laukiu parvykstant iš užjūrio Polar RCX3 su GPS'u  wub.gif

Aš irgi pribrendau laikrodžiui su GPS jau. Įsigijau patį paprasčiausią – Soleus 1.0 (jame nėra nei pulsometro, nei galimybės kelt maršrutus į kompą), bet man ir nereikia nieko daugiau apart kilometražo ir greičio. Smagiau dabar, kai žinau tiksliai, kiek nubėgu, ir galiu pati su savim parungtyniaut, stengdamasi tą pačią trasą greičiau įveikt.
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 07 25, 20:59)
mane tas valgymo klausimas irgi kamuoja. Šiaip reguliariai bėgu jau 7 metus, ir jei bėgu ryte, nieko negaliu prieš bėgimą valgyti, kyla viskas bėgant doh.gif Esu bandžius prieš pusmaratonius prieš porą val pavalgyti ir tas pats, negera bėgant. Nu tai dar pusmaratonis tarkim ok, bet kaip ilgesnes distancijas? juk be angliavandeniu nenubėgsiu? unsure.gif kaip įpratint organizmą?

Seminare sakė, kad reikia labai mažais kiekiais valgyti/gerti, kad nepykintų. Ir nevartot kažko labai sūraus/aštraus/saldaus, kad nedirgintų skrandžio.

O mieste geriau nebėgiokit, nes sau kenkiat dar labiau įtraukdamos į plaučius visą purvą. Nebent miestukas nedidelis, judėjimas mažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 25 liepos 2013 - 22:18
didziuojuosi savim blush2.gif iveikiau 10,5km siandiena per 1val smile.gif jauciu buciau galejus dar begti , kojos igavo ritma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 25, 18:26)
sveikos begikes , as po pilsio dienos pasiruosusi snd begti  smile.gif

Norejau paklausti per kiek iveikiate 1km ?  smile.gif

As begu gan letai per 6 min  smile.gif

vieną kartą matavau, tai 1km buvo įveiktas per 7min., tai per 6min man čia atrodo labai greitai thumbup.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 25, 23:17)
didziuojuosi savim blush2.gif  iveikiau 10,5km siandiena per 1val  smile.gif jauciu buciau galejus dar begti , kojos igavo ritma biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif aš irgi jau kelintą kartą pastebiu, kad po antro rato (t.y. apie 8-9km) pajaučiu, kad kojos pačios nori bėgti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 07 25, 21:08)
Aš irgi pribrendau laikrodžiui su GPS jau. Įsigijau patį paprasčiausią – Soleus 1.0 (jame nėra nei pulsometro, nei galimybės kelt maršrutus į kompą), bet man ir nereikia nieko daugiau apart kilometražo ir greičio. Smagiau dabar, kai žinau tiksliai, kiek nubėgu, ir galiu pati su savim parungtyniaut, stengdamasi tą pačią trasą greičiau įveikt.

Ne toks jis ir paprastas thumbup.gif
Aš tai ilgai rinkausi, skačiau palyginimus Polar, Garmin ir Suunto laikrdožių, visgi, nugalėjo Polar.

QUOTE(mylimuke @ 2013 07 25, 22:17)
O mieste geriau nebėgiokit, nes sau kenkiat dar labiau įtraukdamos į plaučius visą purvą. Nebent miestukas nedidelis, judėjimas mažas.

Nesutikčiau. Juk tai, kad gyveni mieste, tikrai ne priežastis atsisakyti bėgimo. Žinoma, pačių judriausių ir "purviniausių" vietų geriau vengti. Matau ir rimtus sportininkus bėgančius per miestą, o jei jau reiktų rinktis- bėgti mieste ar nebėgti visai, tikrai rinkčausi bėgimą.
Atsakyti