Aš bėgau!!!
Bet tai kaip suuuunku, 3.2 km ir pompa na nieko, grįšiu į vėžes, parodysiu visiems padus
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 24, 22:24)
Aš bėgau!!!
Bet tai kaip suuuunku, 3.2 km ir pompa na nieko, grįšiu į vėžes, parodysiu visiems padus
Tai jau viskas gerai su sveikata ?
na dziaugiuosi kad gryzai i sporta As snd begsiu , vakar polisio diena buvo nuo begimo
Džiaugiuosi dėl tavęs, mylimuke taip ir toliau.
Na, o aš vis pradedančioji bėgikė su klausimais Prisiauginusi maximumą svorio, bandau mažinti... bet vasara, grįžtantys draugai ir t.t. - bėda svorio klausimui. Tiksliau, mano valia yra didžiausia bėda... pusryčiai pietūs ir vakarienė ledai - kažin, kiek proto reikia. Tiek to... Grįžtu į doros kelia bent truputį pasportuodama.
Moterys, kiek kcal. sudeginau bėgdama 28-29 min. 11 stadiono ratų (bandau spėti, kad ratas 250 - standartas). Sustojus pulsas buvo virš 180, tačiau bėgau išties labai lėtai...
Na, o aš vis pradedančioji bėgikė su klausimais Prisiauginusi maximumą svorio, bandau mažinti... bet vasara, grįžtantys draugai ir t.t. - bėda svorio klausimui. Tiksliau, mano valia yra didžiausia bėda... pusryčiai pietūs ir vakarienė ledai - kažin, kiek proto reikia. Tiek to... Grįžtu į doros kelia bent truputį pasportuodama.
Moterys, kiek kcal. sudeginau bėgdama 28-29 min. 11 stadiono ratų (bandau spėti, kad ratas 250 - standartas). Sustojus pulsas buvo virš 180, tačiau bėgau išties labai lėtai...
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 07 25, 10:39)
Džiaugiuosi dėl tavęs, mylimuke taip ir toliau.
siulau i telefona susiinstaliuoti endomondo programele,kuri paskaiciuoja apytiksli kcal skaiciu. kaloriju sudeginimas yra idividualus, priklauso nuo ugio, svorio, begimo greicio, pulso ir kt.
pvz as, 170 cm ugio, bunant 62 kg, begdama 20 ratu po 250 m. sudegindavau 350 kcal. taip rodydavo endomondo.
bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad ne kcal esme, obendroje savijautoje.
nebent zmogus nori sudeginti suvalgytas negeras kalorijas, bet tada jau patenkama i uzburta rata ir pats sportas nebetekia dziaugsmo ,nes tampa darbu.
Kadangi kol kas aš "neišmanioji" nesusiinstaliuosiu.
Tiesą sakant, dėl kcal ir bėgu... nėra tai mano malonumas, deja. Nesu aš aistringa sporto gerbėja.
Tiesą sakant, dėl kcal ir bėgu... nėra tai mano malonumas, deja. Nesu aš aistringa sporto gerbėja.
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 25, 13:14)
Gal tuomet vertėtų pasiieškoti malonesnio svorio metimo būdo? Pvz. šokiai ar dviratis, ar šiaurietiškas ėjimas. Juolab, kad turint antsvorio, jeigu jo turit, daug labiau dėvisi sąnariai.
Mano ūgis 160, svoris šį rytą 58,7 kg. Norėtųsi grįžti prie ankstesniojo 52 kg. svorio.
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 07 25, 13:43)
Mano ūgis 160, svoris šį rytą 58,7 kg. Norėtųsi grįžti prie ankstesniojo 52 kg. svorio.
Tai antsvorio neturit, KMI 23. Tik tiek, kad ilgai turbūt neištversit to, kas jums yra kančia.
QUOTE(tarškaliukas @ 2013 07 25, 12:13)
Kadangi kol kas aš "neišmanioji" nesusiinstaliuosiu.
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 25, 13:55)
Tai antsvorio neturit, KMI 23. Tik tiek, kad ilgai turbūt neištversit to, kas jums yra kančia.
pritariu, jeigu begimas nepatinka bandykit kitus sportus, pvz as pradejau nuo jillian michaels 30 day shred, atsimenu pirma diena, vos pabaiagiau level 1, o dabar jau ir lengva, bet cia kita tema.
jus anstovrio neturit, tad gali pamazu begti ar kitu sportu uzsiimti ir stengtis vengti bloguju angliavandeniu cukru, sociuju riebalu ir svoris pamazu kris.
pvz man po sporto yra gaila prisivalgyti nesamoniu, todel pamastau ar man to tikrai reikia. jau nekalbu apie tai, kad begimas man didina alki, po jo noriu labai valgyti, kai po sporto su hanteliais, alkio nejauciu.
dabar dar noriu paklausti apie maista ilgiau begiojanciu begikiu:
ka valgote prie begima? pastebejau cia viena vakara, kad vakarienei valgiau darzoviu uzkepele, tada po 2 val begau ir turejau tiek energijos, kad net vyras sake, kad stabdyk arklius.
o pvz, kai begu rytais, pavalgau pusrycius (jogurtai, vaisiai, sumustiniai, kiausiniai, dribsniai su pienu, kazkas is siu variantu) + kavos ir po 1 val begu, neturiu visai energijos.
Kame reikalas? ar rytais sunkiau begti? ar per mazai valgau?
ka jus valgot prie begima? kas jums duoda energijos, zinau, kad agliavandeniai, bet tai koks ji kiekis?
Aš prieš ilgąjį (keliolikos km) savaitės bėgimą pavalgau angliavandenių (paprastai makaronų), o kitom dienom bėgu rytais 5 km tik išlipus iš lovos, tad nieko prieš tai nevalgau.
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 25, 13:55)
Man atrodo, kad viskas man kančia, kas sus sportu susiję. O ga tiesiog neatradau savojo. Man atostogaujant prie jūros dviratis buvo atradimas. ir bėgiojimas visai kitokią prasmę įgavęs...
Laukinė prerija, bandysiu derinti abu sportus - namuose ir bėgiojimą, kad ir nedideliais atstumais.
Dėl maisto - ryte nieko nevalgau, prabudusi bėgu po pusvalandžio. Negaliu komentuoti dėl energijos ir jėgos santykio, tačiau, ar užkepėlėje nebuvo sūrio produktų? Angliavandeniai greit suteikia energijos, tačiau laikinai, lėtai skaidomi angliavandeniai, kaip pvz., makaronai - ilgiau skyla, tad energijos jaučiama ilgiau ir nesijaučia jokie šuoliai.
Nors, pastebėjau, kad ryte suvalgius avižų grūdų košės išalkstu greičiau nei suvalgiusi kiaušinio ir jo baltymų salotų su agurku bei salotomis.