Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

QUOTE(iewootia @ 2013 07 22, 11:31)
sveikos begikes smile.gif  as irgi planuoju pradeti, klausimas, kaip pasikeite kunas ir ar imanoma numest keleta kg ? ar cia labiau koju raumenys tvirteja ar viso kuno? labai nesinoretu , kad kojos pastoretu  doh.gif

aš manau, kad esminis dalykas svoriui - mityba... g.gif

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 22, 23:51)
Manau blauzdos , nors as tikrai nzn biggrin.gif

bet ar čia gerai? g.gif man šiaip šiek tiek padidėjo blauzdos - o to tai visai nereikėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 07 22, 11:31)
sveikos begikes smile.gif  as irgi planuoju pradeti, klausimas, kaip pasikeite kunas ir ar imanoma numest keleta kg ? ar cia labiau koju raumenys tvirteja ar viso kuno? labai nesinoretu , kad kojos pastoretu  doh.gif

man suplonėjo liaškos, nukrito kelėnų riebaliukai, jei žinot apie ką aš. o šiaip kaip ir su kiekvienu sportu, norint numesti svorio reikia 70 proc. mitybos ir 30 proc .sporto. Asmeniškai man po bėgimo ar kito cardio labiau norisi valgyti ,todel mitybą reikia būtinai prisižiūrėti. 4u.gif
Atsakyti
na mergos, bet juk nesakykit, ne vienintelis smuikas čia tas svoris. Svarbu ir proporcijos, ir stangrumas, ypač strateginių vietyčių ax.gif O jau su mityba čia nieko nepadarysi. Manau, sportas labai svarbus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 23, 11:53)
na mergos, bet juk nesakykit, ne vienintelis smuikas čia tas svoris. Svarbu ir proporcijos, ir stangrumas, ypač strateginių vietyčių  ax.gif  O jau su mityba čia nieko nepadarysi. Manau, sportas labai svarbus.

Pritariu tau . Labai sveikai maitinantis , svoris krenta tikrai . Bet raumenu be sporto neuzsiauginsi , ir kuno nesustangrinsi , tad mityba ir sportas vienas kita papildo . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 23, 13:53)
na mergos, bet juk nesakykit, ne vienintelis smuikas čia tas svoris. Svarbu ir proporcijos, ir stangrumas, ypač strateginių vietyčių  ax.gif  O jau su mityba čia nieko nepadarysi. Manau, sportas labai svarbus.

va va..stangrumo man ir pritruksta..arba per mazai begu..arba nezinau kas.. sad.gif
begu po 10km mazdaug 3kart per savaite..su svoriu kaip ir viskas normaliai..nelabai yra ka numetinet..bet norimo tvirtumo nepavyksta pasiekt..
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 07 23, 17:19)
va va..stangrumo man ir pritruksta..arba per mazai begu..arba nezinau kas.. sad.gif
begu po 10km mazdaug 3kart per savaite..su svoriu kaip ir viskas normaliai..nelabai yra ka numetinet..bet  norimo tvirtumo nepavyksta pasiekt..

Manyciau , klad tikrai begi nemazai smile.gif tvirtumo kad igauti su svoriais gal reiktu padirbeti . 4u.gif Bet manau vistiek nuo pastovaus begiojimo kojos tikrai turetu sutvirteti , aisq ne po 1menesio begiojimo tam , manau reikia laiko siek tiek . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 07 23, 17:19)
begu po 10km mazdaug 3kart per savaite..su svoriu kaip ir viskas normaliai..nelabai yra ka numetinet..bet  norimo tvirtumo nepavyksta pasiekt..

tvirtumui ir stangrumui tikrai su svoriais reik dirbt, ar pratimus daryt su savo kūno svoriu (įtūpstai, pritupimai ir pan). Vien kardio krūviu sunkiau tokių rezultatų pasiekti
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 07 23, 19:19)

O kiek laiko bėgioji? Aš po pusmečio bėgiojimo (aišku, pradėta tik nuo 2-3 km ir lėtai didinau) matau rezultatus, sustangrėjusios leškutės, aišku, tikrai dar yra kur tobulėt. Šiaip kažkur skaičiau, keičiant figūrą iš pagrindų rezultatai pasiekiami po metų dvejų. Taigi, dar nenusimenu ir nenuleidžiu rankų smile.gif
Konkrečiai dėl bėgimo, tai gal reiktų pabandyti didesniu tempu, intervalines daugiau, nes lėtai bėgiojant kūnas labiau "džiūsta", todėl maratonininkai labiau kūdi ir lengvučiai būna, o sprinteriai raumeningi.
Atsakyti
as katik po 8,5 km , didinu po truputuka , po 1 km smile.gif jauciuosi puikiai .. bigsmile.gif Tik tur mm pareiti , tai pilvas pasiputes doh.gif
Atsakyti
o ar naudojat kelio itvarus begiojant? nes ju yra keliu rusiu ir sunku nusprest kurie geresni.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 07 24, 15:50)
o ar naudojat kelio itvarus begiojant? nes ju yra keliu rusiu ir sunku nusprest kurie geresni.

o kodel juos reikia naudoti? trauma turit? ar del atsvorio? ar kaip cia? 4u.gif
Atsakyti
nei vieno nei kito smile.gif siaip man paskauda kartais, tai kiek domejausi tie itvarai apsaugo girnele, prilaiko, prevenciniais tikslais noreciau.
Atsakyti