šiandien pasiekiau savo rekordą - išbėgau 3 ratus (apie 13km) be sustojimo ištikrųjų tai labai įdomiai buvo - pirmas ratas toks pusiau sunkus...baigiant antrą ratą kojos tiesiog nenorėjo sustoti
QUOTE(Deire @ 2013 07 20, 15:56)
šiandien pasiekiau savo rekordą - išbėgau 3 ratus (apie 13km) be sustojimo ištikrųjų tai labai įdomiai buvo - pirmas ratas toks pusiau sunkus...baigiant antrą ratą kojos tiesiog nenorėjo sustoti
Šaunuolė Tikrai, kai pagauni tą kaifą, sustoti nebesinori O pirmi km sunkūs, nes raumenukai nebūna gerai apšilę
mylimuke, kaip tavo sveikata? kada jau galėsi vėl bėgti?
sveikos begikes as irgi planuoju pradeti, klausimas, kaip pasikeite kunas ir ar imanoma numest keleta kg ? ar cia labiau koju raumenys tvirteja ar viso kuno? labai nesinoretu , kad kojos pastoretu
labas vakaras . Ruosiusi isbegti , bandysiu snd 7km norejau paklausti begat kuri nors su svoriais ant koju uzsidejusi ? Turiu kiekviena spo 1kg . Reik gal pabandyt
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 22, 21:17)
labas vakaras . Ruosiusi isbegti , bandysiu snd 7km norejau paklausti begat kuri nors su svoriais ant koju uzsidejusi ? Turiu kiekviena spo 1kg . Reik gal pabandyt
o kokius konkrečiai raumenukus apkrauna tie papildomi svoriai?
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 19:46)
o kokius konkrečiai raumenukus apkrauna tie papildomi svoriai?
jie dedas ant kojos rieso . Tai manau pasunkina tik begima
As katik po 7,4 km ir jauciau kad galiu daugiau
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 22, 22:29)
jie dedas ant kojos rieso . Tai manau pasunkina tik begima
Kur dedasi, aš žinau Bet man rūpi tiksliai, kurie kojų raumenys labiau apkraunami
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 21:41)
Kur dedasi, aš žinau Bet man rūpi tiksliai, kurie kojų raumenys labiau apkraunami
Manau blauzdos , nors as tikrai nzn
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 21:41)
Pasiziurejau kad geriau nebegt su svoriiais , aokrauna lb riesa kojos .