Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

šiandien pasiekiau savo rekordą - išbėgau 3 ratus (apie 13km) be sustojimo thumbup.gif ištikrųjų tai labai įdomiai buvo - pirmas ratas toks pusiau sunkus...baigiant antrą ratą kojos tiesiog nenorėjo sustoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 07 20, 15:56)
šiandien pasiekiau savo rekordą - išbėgau 3 ratus (apie 13km) be sustojimo thumbup.gif ištikrųjų tai labai įdomiai buvo - pirmas ratas toks pusiau sunkus...baigiant antrą ratą kojos tiesiog nenorėjo sustoti  thumbup.gif

Šaunuolė mirksiukas.gif Tikrai, kai pagauni tą kaifą, sustoti nebesinori smile.gif O pirmi km sunkūs, nes raumenukai nebūna gerai apšilę smile.gif
Atsakyti
mylimuke, kaip tavo sveikata? kada jau galėsi vėl bėgti?
Atsakyti
Ryt eisiu pas traumatologą, reiks užklausti, gal jau galima. Labai noriu. Manau, jau ir galėčiau, žaizdos užsitraukia, dedasi nauja odelė, nebeskauda. Oiii, kaip niežti padukai jau blush2.gif
Atsakyti
sveikos begikes smile.gif as irgi planuoju pradeti, klausimas, kaip pasikeite kunas ir ar imanoma numest keleta kg ? ar cia labiau koju raumenys tvirteja ar viso kuno? labai nesinoretu , kad kojos pastoretu doh.gif
Atsakyti
Dirba 60 proc kūno raumenų, aišku labiau apatinė dalis. Mano kojos suplonėjo.
Atsakyti
labas vakaras . Ruosiusi isbegti , bandysiu snd 7km 4u.gif norejau paklausti begat kuri nors su svoriais ant koju uzsidejusi smile.gif ? Turiu kiekviena spo 1kg . Reik gal pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 22, 21:17)
labas vakaras . Ruosiusi isbegti , bandysiu snd 7km  4u.gif norejau paklausti begat kuri nors su svoriais ant koju uzsidejusi smile.gif ? Turiu kiekviena spo 1kg . Reik gal pabandyt  ax.gif

o kokius konkrečiai raumenukus apkrauna tie papildomi svoriai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 19:46)
o kokius konkrečiai raumenukus apkrauna tie papildomi svoriai?  g.gif

jie dedas ant kojos rieso . Tai manau pasunkina tik begima g.gif
As katik po 7,4 km smile.gif ir jauciau kad galiu daugiau smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KaraLinda*: 22 liepos 2013 - 21:47
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 07 22, 22:29)
jie dedas ant kojos rieso . Tai manau pasunkina tik begima  g.gif
As katik po 7,4 km  smile.gif ir jauciau kad galiu daugiau  smile.gif  bigsmile.gif

Kur dedasi, aš žinau smile.gif Bet man rūpi tiksliai, kurie kojų raumenys labiau apkraunami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 21:41)
Kur dedasi, aš žinau smile.gif Bet man rūpi tiksliai, kurie kojų raumenys labiau apkraunami smile.gif

Manau blauzdos , nors as tikrai nzn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 22, 21:41)

Pasiziurejau kad geriau nebegt su svoriiais , aokrauna lb riesa kojos . smile.gif
Atsakyti