Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIV

Sveiki,

gal kas dažnai bėgiojate vingio parke ir dalyvaujate Nike treniruotėse? Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus.

Šiandien bandžiau sudalyvaut, bet pavėlavau 15 min ir nepavyko nieko rasti 4u.gif

https://www.facebook...493574384051770
Atsakyti
Labas rytas,

oo, kiek daug praleidau. Mylimuke, sveik greičiau 4u.gif

man labai keistai darosi su keliu, kurio skausmu skundžiausi - kai bėgu, neskauda. ir bėgimo dieną neskauda. jei nebėgu, pradeda jaustis lankstant g.gif net neįsivaizduoju, nuo ko jis taip g.gif

esu skaičiusi tik Silkiną ir "Maratono lauką". Silkinas nerealiai užmotyvavo smile.gif

Atsakyti
Sveiki, jungiuosi į Jūsų gretas smile.gif bėgioti pradėjau prieš gerą mėnesį gal truputį daugiau, bėgu kas antrą dieną po 5-7 km priklausomai nuo savijautos:) turiu klausimą tokį: esu sureguliavus savo mitybą ir t.t. bet svoris stovi vietoj, atrodo turėtų bent kiek mažėt o dabar lygiai nulis g.gif gal raumenys kokie auga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 07 09, 16:41)
Bėgu arba ryte arba vakare.Dienos metu man per karsta.O vandens tai manau tikrai mazai isgeriu. ax.gif Ar gali buti nuo to?Dar prie viso to skauda blauzdos ir kelenai.Gal kokiu papildu ar vitamu reikia?Miegu 8 val. verysad.gif  g.gif

Tikrai gali buti vandens trukumas. Jei paprasto vandens nemegsti, pabandyk nesaldinta arbata gerti arba vandeni su citrina. Jei taip nepavyksta, tada stenkis kuo daugiau skysciu gauti is maisto : arbuzu, agurku ir panasiai.
Blauzdos i kelenai gali skaudeti ne tik del vitaminu stokos bet ir del netinkamu/ susidevejusiu batu.

QUOTE(vyty @ 2013 07 09, 21:53)
Taip McDougall'o knyga. Tikrai patiko. Rekomenduoju.

Beje, gaila legendinio ultra bėgiko Caballo Blanco (Micah True) - apie kurį rašoma šioje knygoje...  Na, bet bent jau mirė darydamas tai kas patinka  smile.gif.

Tikiuos gauti ja gimtadinio proga smile.gif)

QUOTE(Džinė79 @ 2013 07 10, 08:40)
Labas rytas,

man labai keistai darosi su keliu, kurio skausmu skundžiausi - kai bėgu, neskauda. ir bėgimo dieną neskauda. jei nebėgu, pradeda jaustis lankstant g.gif  net neįsivaizduoju, nuo ko jis taip g.gif

Su nugara bedu neturit? Man begimas daktaru prirasytas, ne po vienis avarijos kazkoki nerva nugaroje prispaudziau. Begiodama atlaisvinu ji, todel neskauda. Ilgiau nebegiojus skausmas iskarto grista.
Aisku, verta ir mityba perziureti, kad visu vitaminu pakankamai gauti. Na o is maisto papildu tai gliukozamina (glucosamine angliskai) patarciau pabandyti.

QUOTE(mykolaika @ 2013 07 10, 12:18)
Sveiki, jungiuosi į Jūsų gretas smile.gif bėgioti pradėjau prieš gerą mėnesį gal truputį daugiau, bėgu kas antrą dieną po 5-7 km priklausomai nuo savijautos:) turiu klausimą tokį: esu sureguliavus savo mitybą ir t.t. bet svoris stovi vietoj, atrodo turėtų bent kiek mažėt o dabar lygiai nulis g.gif gal raumenys kokie auga  lotuliukas.gif

Kai as pradejau begioti ir aplamai visa mityba reguliuoti, man svarstykle soktelejo +3 ir laikesi kelia savaites, o po to tik pradejo kristi.
Beje, auksine taisykle : labiau stebek centimetrus o ne kiligramus. Koks skirtumas kiek sveri jei gali tilpti i mazesnio dydzio drabuzius smile.gif)
Atsakyti
O aš kai pradėjau bėgiot niekaip nepraeina kojos skausmas, kur susijungia čiurna su blauzda smile.gif Tirpsta kartais, nežymiai patinsta, skauda vaikštant, šiandien apsioviau aukštakulnius - skauda net stovėt kai pėda išriesta... Anksčiau tokių dalykų nebuvo, o dabar tik pasportavus vėl prasideda, kartais sunku net iš lovos išlipt. Niekas nesusidūrėt unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 07 10, 21:43)
O aš kai pradėjau bėgiot niekaip nepraeina kojos skausmas, kur susijungia čiurna su blauzda smile.gif  Tirpsta kartais, nežymiai patinsta, skauda vaikštant, šiandien apsioviau aukštakulnius - skauda net stovėt kai pėda išriesta... Anksčiau tokių dalykų nebuvo, o dabar tik pasportavus vėl prasideda, kartais sunku net iš lovos išlipt. Niekas nesusidūrėt unsure.gif ?

man buvo vienu metu, bet tik vieną koją ir maniau, kad nikstelėjau bėgimo metu (būna, kad užkliūnu už šaknų) ax.gif po kelių savaičių praėjo savaime ax.gif

kiek čia daug priplepėta bigsmile.gif aš atostogauju, tai praėjusią savaitę leidau Palangoje ir ten išbandžiau bėgimo takelį - labai patiko, nes tvarkingai sužymėtas, kas 100m atstumas sužymėtas ir šiaip mišku bėgti buvo labai smagu thumbup.gif

užjaučiu traumuotus unsure.gif o man vakar sugedo mašina, tai likom su viena, tai dabar reiks daugiau derintis judėjimą, o tai reiškia, kad bus sunkiau išderinti bėgimą (man reikia važiuoti iki šilo) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2013 07 10, 22:03)
man buvo vienu metu, bet tik vieną koją ir maniau, kad nikstelėjau bėgimo metu (būna, kad užkliūnu už šaknų) ax.gif po kelių savaičių praėjo savaime ax.gif

kiek čia daug priplepėta bigsmile.gif aš atostogauju, tai praėjusią savaitę leidau Palangoje ir ten išbandžiau bėgimo takelį - labai patiko, nes tvarkingai sužymėtas, kas 100m atstumas sužymėtas ir šiaip mišku bėgti buvo labai smagu thumbup.gif

užjaučiu traumuotus unsure.gif o man vakar sugedo mašina, tai likom su viena, tai dabar reiks daugiau derintis judėjimą, o tai reiškia, kad bus sunkiau išderinti bėgimą (man reikia važiuoti iki šilo) doh.gif

Jau kokius tris mėnesius man taip smile.gif Vakar po atosstogų išėjau pabėgiot - vėl skauda. Nejaugi teks nebebėgiot g.gif

Kaip jum vasarą sekasi su bėgimais? Nesunkiau prisiverst? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. As begioju visai nesenai. Bbegimo metu, kai jau isylu, sutinsta ranku pirstai. Pasidaro tokios desreles. Praeina tik padarius dusa. Gal kam is jusu irgi taip yra? Kazi ar verta nerimauti ar ne. Nes begiojam su drauge,o jai taip nera.
Atsakyti
Labas vakarėlis,

ohh kaip gerai pabėgiojau intervalines thumbup.gif daug jėgų išnaudoju ir dabar teks daug prikirst ant nakties, kad laiminga eičiau miegot :-)

Mano vakarienė čia: https://www.facebook...496018327140709

O ką Jūs panos valgot po bėgimo?
Atsakyti
As geriu pomidoru sultys arba kefyra. Cia todel kad reik kudet smile.gif bet man ir seip po begimo ilgai valgyti nesinori.
O ten viska ir suvalgyti zadi per karta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauksciux @ 2013 07 15, 22:14)
As geriu pomidoru sultys arba kefyra. Cia todel kad reik kudet smile.gif bet man ir seip po begimo ilgai valgyti nesinori.
O ten viska ir suvalgyti zadi per karta?  biggrin.gif

Na ne per kartą, bet kadangi mes dviese sportuojam ir abu mėgstam pavalgyt, tai daug neliko žinok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailka @ 2013 07 15, 20:25)
O ką Jūs panos valgot po bėgimo?

Aš darausi smoothie (glotnutį turbūt reikia sakyt). Paprastai iš kefyro, banano ir mėlynių.
Atsakyti