QUOTE(bamba @ 2013 06 29, 15:28)
palūžau dėl maratono šį rudenį
pritrūko valios normalios programos laikytis, o laiko nedaug beliko. Teks atidėt šį dalyką, bevalė aš
pykstu ant saves labai
Planavau rengtis pusmaratoniui, bet irgi belenkaip, be sistemos bėgioju
tikiuosi, kad bent 10 km galėsiu rugsėjį padoriu greičiu įveikti. Per kiek 10 km nubėgat? Man greičiau nei per valandą tris minutes nepavyksta kol kas.
QUOTE(Darsė @ 2013 06 29, 15:55)
Ir apskritai, paskutiniu metu kažkaip negaila pinigų sportinei aprangai ar bėgimo aksesuarams, prioritetai paskeitė į gerąją pusę
Ir man negaila
Vienintelė paguoda, kad kitos šmutkės mažai įdomios pasidarė
Labai gera kaina asics, aš už panašiai savo adidas įsigijau kadaise.
QUOTE(vyty @ 2013 06 29, 19:16)
Aš tai nemanau, kad svarbu kiek nubėgi. Kiek yra daug ar mažai subjektyvu. Vienam 2 km per dieną daug, kitam, kaip Annette Fredskov (kas Endomondo challenge'uose dalyvauja turbūt žino) ir maratonas kasdien vieni juokai. Visi kas, kad ir kiek bėgioja yra
.
Kiek nubėgi, svarbu yra tau pačiam. Mano galva, bėgimas apskritai yra savotiškas bendravimas su savim, savęs pažinimas ir įveikimas.
Annette žinau, ji fantastiška! Labai žavi faktas, kad ji bėgimo dėka įveikė nepagydomą ligą - išsėtinę sklerozę. Bet vis dėlto nemanau, kad nubėgti maratoną jai yra "vieni juokai"
QUOTE(vyty @ 2013 06 29, 20:43)
Kai pradėjau bėgioti pamilau AC/DC. Anksčiau nemėgau tokios muzikos ir nemaniau, kad kada pamėgsiu (techno/house muzikos karta
). Kažkodėl ir kai kurios country stiliaus dainos sueina bėgiojant
Bet dabar jau klausausi to paties per tą patį. Norėtusi kažko naujo. Ko Jūs klausotės bėgiodami?
Man "The doors" limpa. Ypač patinka daina, kur priedainis
Run, run, run ("Not To Touch The Earth"). AC/DC turbūt irgi gerai sueitų, ačiū už idėją, reiks pamėginti
Šiaip dažnai bėgu ir visai be muzikos.