Įkraunama...
Įkraunama...

FOTOtechnika

o kur jūs perkat Canon objektyvus? gal turit kokią nuolaidėlę??
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2016 03 29, 20:50)

o kam jums tas zoomas?

bet ne visada gi visur gali prieit
Atsakyti
sveiki 4u.gif

noreciau isigyti fotoaparata asmeniniam naudojimui. Fotografuoti zadu tik zmones, savo leliukus. Kaina galetu buti iki 400-500 eur, gal galetumete patarti i kuria bent puse dairytis? nes net neisivaizduoju koks galetu buti variantas? geriau nauja pirkti ar galima ir i devetus pasidairyti ar nepatartumete deveta pirkti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2016 04 17, 21:09)
sveiki 4u.gif

noreciau isigyti fotoaparata asmeniniam naudojimui. Fotografuoti zadu tik zmones, savo leliukus. Kaina galetu buti iki 400-500 eur, gal galetumete patarti i kuria bent puse dairytis? nes net neisivaizduoju koks galetu buti variantas? geriau nauja pirkti ar galima ir i devetus pasidairyti ar nepatartumete deveta pirkti? Aciu  4u.gif

Galit ir devėtą. Galit ir naują. Neblogą sisiteminį jau už tiek galima nusipirkti. Nors man labai pravertė portretinis objektyvas, nuotrakos jau link profesionalių, net vestuves kolege paprašė fotografuoti, tų nuotraukų prisižiūrėjusi (aišku, su eko biudžetu, bet vistiek) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, bandžiau skaityti temą - kosmosas. Paskutiniu metu vis pamąstau apie naują fotiką, tik va net nežinau nuo ko pradėti (turiu senučiuką Canon šiuo metu). Pagrinde fotkinti kelionėse, tai svarbu interjerui, kur prastesnis apšvietimas; gamtai kas be ko. Sumos irgi net neįsivaizduoju. Kol kas noriu patarimų, o rudeniop jau pulsiu į pirkimus.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 05 06, 18:51)
Sveikos, bandžiau skaityti temą - kosmosas. Paskutiniu metu vis pamąstau apie naują fotiką, tik va net nežinau nuo ko pradėti (turiu senučiuką Canon šiuo metu). Pagrinde fotkinti kelionėse, tai svarbu interjerui, kur prastesnis apšvietimas; gamtai kas be ko. Sumos irgi net neįsivaizduoju. Kol kas noriu patarimų, o rudeniop jau pulsiu į pirkimus.

Jei savo kasdieniniam naudojimui siulau pasidometi pentax mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur būtų galima ne išsinuomuoti, bet išbandyti įvairių profesionalių fotoaparatų modelius Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 liepos 2016 - 12:09
Gal turite atsiliepimų apie "Canon 70D"?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 02 01, 21:12)
Šiandien pagaliau nupirkau sony a6000 :super
Dar neturiu, kadangi pirkau iš vokietijos, laukiu siuntos ax.gif

Ir kaip naujas aparatas, aš į jį irgi dairausi, dar į Sony a6300 žiūriu, savo 5n pardavinėsiu, norisi jau kito.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 08 26, 11:37)
Ir kaip naujas aparatas, aš į jį irgi dairausi, dar į Sony a6300 žiūriu, savo 5n pardavinėsiu, norisi jau kito.

Man labai patinka thumbup.gif dar labai norėčiau panoraminio objektyvo tik :)
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2016 08 26, 22:46)
Man labai patinka thumbup.gif dar labai norėčiau panoraminio objektyvo tik :)

Labai šaunu, kokį turi objektyvą? Aš portretinį ir plačiakampį, dar kitinį, tik beliko fotiką pakeisti. :)
Gal foto gali parodyti su šiuo fotiku?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 08 16, 21:00)
Gal turite atsiliepimų apie "Canon 70D"?

Su kuo lyginti? Kokie norai? Canon 70D kaip nepilnaformatis labai geras.
Atsakyti