Įkraunama...
Įkraunama...

FOTOtechnika

Gal profai daugiau zinos,bet mano manymu, tokiom sviesiom nuotraukom reikia sviesaus objektyvo, tinkami nustatymai, tinkama sviesa, plius visagalis photoshopas.
Atsakyti
Sveiki,

jau pribrendo reikalas keisti savo senuką fotoaparatą į rimtesnį.
Mano reikalavimai : geros kokybės nuotraukos, patogus aparato valdymas ir ne "griozdas" biggrin.gif blush2.gif . Na, man norisi turėti geros kokybės vaizdus fiksuojantį fotoaparatą ir fotografuoti - kelionėse, einant pasivaikščioti, šeimos šventėse, namuose ir t.t. Todėl profesionalus didelis su visa amunicija no. blush2.gif

Netgi buvo šovusi mintis apie "Iphone 6S" pradžiai blush2.gif lotuliukas.gif. Na, kokybė, iškart pritaikomi filtrai, efektai man patinka... O paskui gal ir ne LT pavyktų įsigyti rimtesnį fotoaparatą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 sausio 2016 - 23:14
sveikos smile.gif jau labai seniai noriu fotoaparato.. tik vis neprisiruošdavau.
nenoriu kažkokio superinio, tiesiog gražiems peizažams, emocijoms fotoaparato. visgi, ne pačio prasčiausio, norisi kokybiškų nuotraukų. ką galėtumėte patarti, jei jam ketinu išleisti 300-400eur? galvojau apie sisteminius, ką manote apie samsung nx mini 9-27? veidrodiniai brangūs, o apie sisteminius girdėjau, kad jų foto kokybė geresnė nei skaitmeninių, tai ieškau optimaliausio varianto. lauksiu patarimų smile.gif ačiū.
p.s. kaip prieš mane rašiusi mergina, tai griozdo nenoriu, o ir poreikiai panašūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingiuxe: 06 sausio 2016 - 21:13
QUOTE(Ingiuxe @ 2016 01 06, 22:08)
sveikos smile.gif jau labai seniai noriu fotoaparato.. tik vis neprisiruošdavau.
nenoriu kažkokio superinio, tiesiog gražiems peizažams, emocijoms fotoaparato. visgi, ne pačio prasčiausio, norisi kokybiškų nuotraukų. ką galėtumėte patarti, jei jam ketinu išleisti 300-400eur? galvojau apie sisteminius, ką manote apie samsung nx mini 9-27? veidrodiniai brangūs, o apie sisteminius girdėjau, kad jų foto kokybė geresnė nei skaitmeninių, tai ieškau optimaliausio varianto. lauksiu patarimų smile.gif ačiū.
p.s. kaip prieš mane rašiusi mergina, tai griozdo nenoriu, o ir poreikiai panašūs smile.gif

Man patinka sisteminiai:)
Jei kasnori pradžiai sony 3N, rašykit į az, manau parduosiu, nors, buvo puikus, bet, jau, nužiūrėjau brangesnį įmantresnį sisteminį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 07 sausio 2016 - 00:21
Būtų įdomiau daugiau info apie sisteminius fotoaparatus 4u.gif. Kokius turite ir kokia foto kokybė? bigsmile.gif

pukepuke, kokį brangesnį fotoaparatą išsirinkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 sausio 2016 - 14:09
Sveiki smile.gif
Kuri fotoaparata rinktis patartumete, naudojamas butu dazniausiai kelionese
http://www.efoto.lt/..._zs35_zs35_tz55
ar
http://www.efoto.lt/...tas/nikon_s7000

ar kazka dar galite pasiulyti iki mazdaug 200 eur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 25 sausio 2016 - 14:03
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 25, 14:57)
Sveiki  smile.gif
Kuri fotoaparata rinktis patartumete, naudojamas butu dazniausiai kelionese
http://www.efoto.lt/..._zs35_zs35_tz55
ar
http://www.efoto.lt/...tas/nikon_s7000

ar kazka dar galite pasiulyti iki mazdaug 200 eur...

didele technikos zinove nesu, bet pasirinkti variantai muilines... jutiklio dydis tik 8mm, o tai visai mazai, kokybisku nuotrauku nereiketu tiketis. As vietoj jusu ieskociau geriau naudoto Samsung NX3000, ar panasios klases fotoaparato, jutiklis jau 28mm, beto tas pats efoto.lt jo nuotrauku kokybe pristato kaip geros kokybes, prilygstanti veidrodiniui smile.gif
Atsakyti
Veidrodini turim, bet i keliones per sunkus tampytis. Norisi kazko paprastesnio, nebaisiai brangaus ir kad geriau nei telefonas fotografuotu, kad siek tiek pazoominti butu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 01 25, 20:51)
Veidrodini turim, bet i keliones per sunkus tampytis. Norisi kazko paprastesnio, nebaisiai brangaus ir kad geriau nei telefonas fotografuotu, kad siek tiek pazoominti butu galima  g.gif

manau vargu ar gausit akivaizdziai geresne kokybe su muiline kuri zoomina 24-480mm.... unsure.gifo mano pries siulytas ar kazkas panasaus i ji butu taip pat patogus, nedidelis, taciau gautumete akivaizdziai kokybiskesnes nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VP: 28 sausio 2016 - 11:44
QUOTE(Victorious @ 2016 01 09, 15:05)
Būtų įdomiau daugiau info apie sisteminius fotoaparatus 4u.gif. Kokius turite ir kokia foto kokybė? bigsmile.gif

pukepuke, kokį brangesnį fotoaparatą išsirinkote?

Šiandien pagaliau nupirkau sony a6000 thumbup.gif
Dar neturiu, kadangi pirkau iš vokietijos, laukiu siuntos ax.gif
Atsakyti
Sveiki, kuris fotoaparatas labiau vertas dėmesio?
Panasonic Lumix DMC-LZ40
Sony DSC-WX350

Svarbu geras zoom'as. 20 gerai, 42 vilioja rolleyes.gif Bet ar jis vertas?

Dėl dydžio irgi dvejoju, vienas mažas, gal net per mažas, kad būtų patogiai ir stabiliai išlaikyt fotografuojant, kitas nėra griozdas, bet...
Ir dar klausimas išmanantiems, ar dydis turi kokį ryšį su kokybe? Galbūt geresnė, stabilesnė optika, nesistengiant visko padaryti mikro dydžio?

Internetiniuose pavyzdžiuose Sony nuotraukos labiau patiko, bet sunku palyginti skirtingus kadrus. unsure.gif

O galbūt šitie nieko verti ir už plius minus 200 Eur yra vertesnių dėmesio aparatų su zoom'u 20+?

Ir paskutinis klausimas: ar fotoapratai su AA elementais verti dėmesio? Aš juos intuityviai atmetu g.gif
Atsakyti
Pagal efoto 2016 metu rekomendacijas - siulo OLYMPUS http://www.efoto.lt/...ympus_pen_e-pl6

o kam jums tas zoomas?
Atsakyti