Sveiki fotografai ir jiems prijaučiantys
Ieškau patarimo, renkantis universalų objektyvą Canonui. Reikalingas fotografavimui namuose ir lauke, žiūrinėju šviesesnius.. pasidalinkite, ką naudojate jūs ir koks jums labiausiai pasiteisinęs (ne fixas). Ačiū
Sveiki, kreipiuosi į žinovus.Esu žalia šiais klausimais, gal ka ir prakuokins mano klausimas Fotografavau su Nikon D40, tačiau fotike nebuvau įdėjus atminties kortelės, ar fotoaparate jos niekur neišsisaugojo? Žiauriai gaila, kadangi foto vaiko
QUOTE(valdonė @ 2015 05 10, 17:38)
Sveiki, kreipiuosi į žinovus.Esu žalia šiais klausimais, gal ka ir prakuokins mano klausimas Fotografavau su Nikon D40, tačiau fotike nebuvau įdėjus atminties kortelės, ar fotoaparate jos niekur neišsisaugojo? Žiauriai gaila, kadangi foto vaiko
Tikrai ne. Tik klausimas, kaip jums leido fotografuoti be kortelės. Šiaip net "nesispaudžia"
QUOTE(nefifi @ 2015 05 11, 15:05)
Tikrai ne. Tik klausimas, kaip jums leido fotografuoti be kortelės. Šiaip net "nesispaudžia"
"spaudžiasi", jei nustatymuose taip padarai . Tik niekur neišlieka.
Labai reikia patarimo.
Ilgus metus naudojau Nikon D80 su 50mm 1.8. Artimiausias pirkinys - Nikon D5500. Tik esu labai pasimetusi dėl objektyvo. Supratau, kad šviesaus zoomo gero neįpirksiu, tad sprendžiu dėl
Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM ir Nikkor 35mm 1.8G AF-S DX
Į komerciją nelendu ir nelįsiu.
Ilgus metus naudojau Nikon D80 su 50mm 1.8. Artimiausias pirkinys - Nikon D5500. Tik esu labai pasimetusi dėl objektyvo. Supratau, kad šviesaus zoomo gero neįpirksiu, tad sprendžiu dėl
Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM ir Nikkor 35mm 1.8G AF-S DX
QUOTE(Akvilia @ 2015 04 29, 10:59)
Sveiki fotografai ir jiems prijaučiantys
Ieškau patarimo, renkantis universalų objektyvą Canonui. Reikalingas fotografavimui namuose ir lauke, žiūrinėju šviesesnius.. pasidalinkite, ką naudojate jūs ir koks jums labiausiai pasiteisinęs (ne fixas). Ačiū
Įdomu, ką išsirinkote? Niekada nepagalvojau, bet būtent man labiausiai kokybe pasiteisino fiksas
Per klaidą nusipirkau ne tą objektyvo dangtelį (NIKON LC-58 58mm Lens Cap), gal kam reikia? atiduočiau už 6 eurus.
Sveiki, gal galite ką nors pakomentuoti apie šį fotoaparatą?
http://www.elektroma...toaparatas.html
Man svarbu geras zoom'as, bet svarbiau kokybė. Kaip apskritai Sony fotoaparatai? Prieš tai esu turėjus Panasonic Lumix su 10x zoomu. Neturėjau skundų kol nesugedo matrica. Tik zoomo šiek tiek trūko.
http://www.elektroma...toaparatas.html
Man svarbu geras zoom'as, bet svarbiau kokybė. Kaip apskritai Sony fotoaparatai? Prieš tai esu turėjus Panasonic Lumix su 10x zoomu. Neturėjau skundų kol nesugedo matrica. Tik zoomo šiek tiek trūko.
O man įdomu štai kas, ar fotografai naudoja filtrus, kad gautųsi švelnios spalvos ar nuotraukas redaguoja su tam tikra programa, na pav., kad ir šie fotografai ir jų darbai, tos nuotraukos tokios kartu ir ryškios kartu ir švelnios, malonios spalvos. Jei naudoja filtrus tai kokius, žinau, kad kiekvienam objektyvui skirtingi filtrai na bet pav., kokiam canon 50mm 1.2?
Man atrodo arba jie juosta fotografuoja arba PS sukuria tokias spalvas nuotraukoms.
QUOTE(nefifi @ 2015 06 18, 18:19)
Ką tuo nori pasakyt?
Na 35-ukas geriausias pasirinkimas, šviesus, tikslus ir kaina gera