Įkraunama...
Įkraunama...

FOTOtechnika

Issirinkau Nikon D90 ir si objektyva :

http://www.vilbrafot...s-hsmnikon13998

Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minella: 09 sausio 2014 - 11:19
Aš manau, kad yra geriau, nei D90 jau. Iš mano patirties - d90 labai sunkiai "susitardavo" su ne Nikkor objektyvais. Gal man toks papuolė, nežinau.
Ką fotografuosit?
Atsakyti
Aciu uz nuomone. Fotografuosiu seimynines nuotraukas. Dabar dar reiks pagalvoti, ar tikrai pirkti si fotika...
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2014 01 09, 20:31)
Aciu uz nuomone. Fotografuosiu seimynines nuotraukas. Dabar dar reiks pagalvoti, ar tikrai pirkti si fotika...

Kodėl būtent toks pasirinkimas?
Atsakyti
Mačiau su šiuo fotiku darytas nuotraukas, patiko, todėl ir pasirinkau smile.gif. O kokį siūlot?
Atsakyti
Anksčiau fotogrfavot veidrodiniu? Dabar yra naujesnių modelių. D90 jau senukas...
Atsakyti
Sveikos,neseniai nusipkau Nikon d5100 ir man atrodo,kad jo kaikurios funkcijos neveikia.Neilgai ji turiu tad gal ir naudotis nemoku,bet pvz noriu kad fotografuotu ne viena kadra,o daug is eiles na ir nusistatau Release mode-->continuous tuomet spaudziu fotografavimo mygtuka ir laikau na ir padaro man tik viena kadra.Ar kazka blogai darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(niciuke @ 2014 01 13, 02:46)
Sveikos,neseniai nusipkau Nikon d5100 ir man atrodo,kad jo kaikurios funkcijos neveikia.Neilgai ji turiu tad gal ir naudotis nemoku,bet pvz noriu kad fotografuotu ne viena kadra,o daug is eiles na ir nusistatau Release mode-->continuous tuomet spaudziu fotografavimo mygtuka ir laikau na ir padaro man tik viena kadra.Ar kazka blogai darau? g.gif

o kartais ne su blicu bandei fotkint?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2014 01 13, 13:34)
o kartais ne su blicu bandei fotkint?

Su blicu lotuliukas.gif Aciu labai,nezinojau,kad kaikurios funkcijos su blicu neveikia.Mokytis ir mokytis man dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2014 01 09, 12:18)
Issirinkau Nikon D90 ir si objektyva :

http://www.vilbrafot...s-hsmnikon13998

Ka manot?

D90 turiu penkti metai, jau atitarnavo jis man, dairausi dabar pilno kadro, na bet atitarnavo tikrai puikiai, esu juo patenkinta visiškai. Su juo naudojau tris objektyvus, bet visi Nikono, tad kažkokių bėdų dėl suderinamumo tikrai neturėjau.
Siūlyčiau renkantis techniką ją išsibandyti, ty išsinuomoti savaitgaliui, tai pats geriausias būdas išsirinkti.
Prie to pačio, merginos, gal kuri turite po ranka svetainės adresiuką, kur galima peržiūrėti nuotraukas, darytas vienu ar kitu (pasirinktinai) objektyvu? Nežinau ar aiškiai parašiau ko noriu, bet neberandu, kažkada turėjau ir jis man padėjo apsispręsti dėl fototechnikos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 14 sausio 2014 - 13:16
Laba diena.

Svarstau apie objektyva, pagrinde fotografuoju zmones, portretukus, apie 1000lt kazka gal galite pasiulyti? canon 600D
Atsakyti
pixel-peeper.com

QUOTE(vijoleta20 @ 2014 01 14, 14:43)
Laba diena.

Svarstau apie objektyva, pagrinde fotografuoju zmones, portretukus, apie 1000lt kazka gal galite pasiulyti? canon 600D

galima pidisa, galima astuompenkta. Astuompenktas gal biski siaurokas kampas ant cropo.
Atsakyti