Papilde TBS Sale, dabar kodukas Ending nuima 40 proc. viskam, nors raso kad tik 30 proc.
Bet kažkodėl įvedus kodą matai prekės vieną kainą, o įsidėjus į krepšį kiek brangiau
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 01, 15:11)
sveikutes.
gal kas atsakys man del crocs. uzsisakiau 9 poras. aisku paypale nuskaiciavo is kart uz visas. o va gavau saskaita. ten tik 7 poros. ar man reik jiem rasyt kad grazintu skirtuma
gal kas atsakys man del crocs. uzsisakiau 9 poras. aisku paypale nuskaiciavo is kart uz visas. o va gavau saskaita. ten tik 7 poros. ar man reik jiem rasyt kad grazintu skirtuma
Vat ir as siandien gavau crocs siuntini, ir vietoje 4 poru, gavau 3, o pinigai nuskaiciuoti, kaip uz 4, parasiau laiska, kad atsiustu 4 pora, nezinau ka atsakys, gal yra merginu kurios susidure su tokia situacija, labai laukiu atsiliepimu
QUOTE(weja @ 2013 07 01, 16:38)
Vat ir as siandien gavau crocs siuntini, ir vietoje 4 poru, gavau 3, o pinigai nuskaiciuoti, kaip uz 4, parasiau laiska, kad atsiustu 4 pora, nezinau ka atsakys, gal yra merginu kurios susidure su tokia situacija, labai laukiu atsiliepimu
Man taip pat truko poros, tai parase, kad atsius ir po keliu dienu gavau laiska, kad jau issiunte ir sekimo nuoroda
QUOTE(Sense @ 2013 07 01, 17:27)
Bet kažkodėl įvedus kodą matai prekės vieną kainą, o įsidėjus į krepšį kiek brangiau
as manau kad ju sistema kiek grybauja, nes rodo tai taip tai anaip, as nusipirkau sviestu po 2.8 sv. nors pries tai rode po 3 sv., o cranberry net uz 2.24 sv.
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 01, 17:18)
Sveikos merginos gal kas pirkot Victoria Secret maudymosi kostiumeli ir pasidalintumet is kokios el. parduotuves pirkot
tarpininkes perka is sios : victoriassecret.com
Renku uzsakyma is SD - sportsdirect.com
Kaunas, galiu persiusti jei jums apsimoka
tvarkingus krepselius siusti i evelinuxxx@gmail.com
Kaunas, galiu persiusti jei jums apsimoka
tvarkingus krepselius siusti i evelinuxxx@gmail.com
QUOTE(Saulutė @ 2013 07 01, 15:06)
dekui, uz info
o siuntet toj pacioj dezej kur gavot? man ji tokia didoka dviem bliuskutem
o siuntet toj pacioj dezej kur gavot? man ji tokia didoka dviem bliuskutem
Toje pačioje gražinau irgi 2 bliuskutes. Dėl dėžės tikrai nemokėsite daugiau, tai kaip ir jokio skirtumo
Sveikutes,
gal yra koks tesco galiojantis kodukas? buciau labai dekinga.
gal yra koks tesco galiojantis kodukas? buciau labai dekinga.
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 15:24)
Merginos, kas pirkote paskutiniu metu is SD? Neleidžia man per Paypal atsiskaityti. Net nėra tokio pasirinkimo. Ar jums viskas buvo gerai? Kortele nenoriu mokėti, nes suma labai didele.
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 01, 15:25)
as pirkau - viskas buvo ok
Ar gali būti, kad mane kažkaip išregistravo iš Paypalo, todėl ir neleidžia mokėti?