Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

Papilde TBS Sale, dabar kodukas Ending nuima 40 proc. viskam, nors raso kad tik 30 proc.
Atsakyti
Bet kažkodėl įvedus kodą matai prekės vieną kainą, o įsidėjus į krepšį kiek brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 01, 15:11)
sveikutes.
gal kas atsakys man del crocs. uzsisakiau 9 poras. aisku paypale nuskaiciavo is kart uz visas. o va gavau saskaita. ten tik 7 poros. ar man reik jiem rasyt kad grazintu skirtuma  g.gif  4u.gif

Vat ir as siandien gavau crocs siuntini, ir vietoje 4 poru, gavau 3, o pinigai nuskaiciuoti, kaip uz 4, parasiau laiska, kad atsiustu 4 pora, nezinau ka atsakys, gal yra merginu kurios susidure su tokia situacija, labai laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2013 07 01, 16:38)
Vat ir as siandien gavau crocs siuntini, ir vietoje 4 poru, gavau 3, o pinigai nuskaiciuoti, kaip uz 4, parasiau laiska, kad atsiustu 4 pora, nezinau ka atsakys, gal yra merginu kurios susidure su tokia situacija, labai laukiu atsiliepimu  4u.gif

Man taip pat truko poros, tai parase, kad atsius ir po keliu dienu gavau laiska, kad jau issiunte ir sekimo nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 01, 17:27)
Bet kažkodėl įvedus kodą matai prekės vieną kainą, o įsidėjus į krepšį kiek brangiau  g.gif

as manau kad ju sistema kiek grybauja, nes rodo tai taip tai anaip, as nusipirkau sviestu po 2.8 sv. nors pries tai rode po 3 sv., o cranberry net uz 2.24 sv.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kas pirkot Victoria Secret maudymosi kostiumeli ir pasidalintumet is kokios el. parduotuves pirkot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 07 01, 17:18)
Sveikos merginos  4u.gif  gal kas pirkot Victoria Secret maudymosi kostiumeli ir pasidalintumet is kokios el. parduotuves pirkot  smile.gif

tarpininkes perka is sios : victoriassecret.com smile.gif
Atsakyti
Renku uzsakyma is SD - sportsdirect.com

Kaunas, galiu persiusti jei jums apsimoka smile.gif

tvarkingus krepselius siusti i evelinuxxx@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2013 07 01, 15:06)
dekui, uz info  mirksiukas.gif
o siuntet toj pacioj dezej kur gavot? man ji tokia didoka dviem bliuskutem  g.gif

Toje pačioje gražinau irgi 2 bliuskutes. Dėl dėžės tikrai nemokėsite daugiau, tai kaip ir jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal yra koks tesco galiojantis kodukas? buciau labai dekinga.
Atsakyti
Pasiūlymas nebegalioja ax.gif

Neužilgo užsakinėsiu TBS. Galiu priimti vieną norinčią su nedideliu krepšeliu, šiek tiek trūksta iki nemokamo 20 svarų pristatymo. Siūsiuosi per Tukį. Varėna, kam tinka galiu persiūst. Būnu kartais Vilniuje, galiu atvežti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 01 liepos 2013 - 19:12
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 15:24)
Merginos, kas pirkote paskutiniu metu is SD? Neleidžia man per Paypal atsiskaityti. Net nėra tokio pasirinkimo. Ar jums viskas buvo gerai? Kortele nenoriu mokėti, nes suma labai didele.

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 01, 15:25)
as pirkau - viskas buvo ok mirksiukas.gif

Ar gali būti, kad mane kažkaip išregistravo iš Paypalo, todėl ir neleidžia mokėti?
Atsakyti