Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(Saulutė @ 2013 07 01, 13:09)
merginos gal kam teko daryti grazinima i MEXX  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
noriu grazinti kelias netikusias bliuskutes  ax.gif

Dariau grąžinimą ne taip jau seniai.
Užklijavau grąžinimo tą lapelį ant dežės, varnelėmis pažymėjau ant grąžinimo lapo ką grąžinu, įdėjau į vidų, dėžę užklijavau ir į paštą. 21 lt reg.siuntimas, pinigėlius atgavau irgi pakankamai greitai 4u.gif
Atsakyti
Turiu 20 proc nuolaidos koduka is crocs.co.uk, tik nzn ar jis galioja is kitu emailu.
Kam reikia parasykit, pabandysit mirksiukas.gif nes nieko nepirksiu dabar.
Atsakyti
ehh, dingo keletas mergaiciu, tad atsilaisvino dar dvi vietos uzsakymui is vokieciu vaistines - http://www.unserekleineapotheke.de/
norisi kompanija is 10 mergaiciu tureti, kad siuntimo mokestis kiekvienai atseitu po 0,99euro wink.gif

jeigu kas nors noretu prisijungti, tad siuskite savo tvarkingus krepselius (ne nuorodas) man el.pastu koraluklubui@gmail.com

rytoj, veliausiai treciadieni, noreciau jau daryti uzsakyma smile.gif o dar reikia sulaukti is visu pavedimu wink.gif tad paskubekite wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 01 liepos 2013 - 12:43
norėjau pasiteirauti ar siunčiatės skaitmeninius fotoaparatus ar perkate čia LT, jei siunčiates iš kur?
Atsakyti
QUOTE(deimukasselsk @ 2013 07 01, 13:54)
norėjau pasiteirauti ar siunčiatės skaitmeninius fotoaparatus ar perkate čia LT, jei siunčiates iš kur?

esu kazkada siuntusi is ebay. tai patenkinta likau:) zymiai pigiau nei lt
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 14:16)
esu kazkada siuntusi is ebay. tai patenkinta likau:) zymiai pigiau nei lt

Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 07 01, 13:14)
Dariau grąžinimą ne taip jau seniai.
Užklijavau grąžinimo tą lapelį ant dežės, varnelėmis pažymėjau ant grąžinimo lapo ką grąžinu, įdėjau į vidų, dėžę užklijavau ir į paštą. 21 lt reg.siuntimas, pinigėlius atgavau irgi pakankamai greitai  4u.gif

dekui, uz info mirksiukas.gif
o siuntet toj pacioj dezej kur gavot? man ji tokia didoka dviem bliuskutem g.gif
Atsakyti
sveikutes.
gal kas atsakys man del crocs. uzsisakiau 9 poras. aisku paypale nuskaiciavo is kart uz visas. o va gavau saskaita. ten tik 7 poros. ar man reik jiem rasyt kad grazintu skirtuma g.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas pirkote paskutiniu metu is SD? Neleidžia man per Paypal atsiskaityti. Net nėra tokio pasirinkimo. Ar jums viskas buvo gerai? Kortele nenoriu mokėti, nes suma labai didele.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 15:24)
Merginos, kas pirkote paskutiniu metu is SD? Neleidžia man per Paypal atsiskaityti. Net nėra tokio pasirinkimo. Ar jums viskas buvo gerai? Kortele nenoriu mokėti, nes suma labai didele.

as pirkau - viskas buvo ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 15:24)

tai saugu ta kortele moket, as visada kortele moku, nera buve nesusipratimu su SD
Atsakyti
aisku ziurint kokio fotoaparato ieskote.

kazkada pirkau netgi labai paprasta is kinieciu (tinydeal.com), zinojau, kad perku kaip kate maise, renkantis vadovavausi teigiamais komentarais ir tfu tfu tfu, kadangi reikejo tik vienai kelionei (ne man), surizikavau. ir rezultatas thumbup.gif

QUOTE(deimukasselsk @ 2013 07 01, 12:54)

Atsakyti