gal greitu laiku kas is HM uzsakines?
Sveikos, gal kas taip netyčia ruošiasi, ką nors pirkti iš Vivo cosmetic? prisikaisčiau internete gerų atsiliepimų tai dabar noriu Šiuo metu ten viskam 50 proc. nuolaida ir jei perki virš 20 svarų nemokamas siuntimas Bet kadangi noriu tik kelių daiktų tai šios sumos nepasiekiu ir siuntimas kainuotų tiek pat kiek prekės
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 09:24)
bet labai jau problematiskai su zusakymais, i krepseli leido isidet, kai jau pamokejau, vienas po kito laiskai ejo, kad viena ar kita prekes atsauktos. kiek nervu pratampe.
Per išpardavimus taip jau būna Ir ne tik pas tesco Va aš užsakiau savo mergičkoms abi vienodas sukneles, pirkimo metu buvo, o paskui gavau laišką, kad nebus didžkei Tai būčiau ir antros neėmus, nu nieko, yra kaip yra
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 10:09)
gal greitu laiku kas is HM uzsakines?
labai retai kas dalinasi turimu adresu ir renka , nes visgi koemrciniai nepraeina
QUOTE(me2za @ 2013 07 01, 10:30)
Per išpardavimus taip jau būna Ir ne tik pas tesco Va aš užsakiau savo mergičkoms abi vienodas sukneles, pirkimo metu buvo, o paskui gavau laišką, kad nebus didžkei Tai būčiau ir antros neėmus, nu nieko, yra kaip yra
tikrai taip
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 01, 10:33)
labai retai kas dalinasi turimu adresu ir renka , nes visgi koemrciniai nepraeina
tikrai taip
tikrai taip
ech, gaila, taip nenoriu tarpininkavimo mokescio moket:)
Labas, gal esate kur pirkę palapinę (suaugusiems), prašau pasidalinti patirtim
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 09:46)
ech, gaila, taip nenoriu tarpininkavimo mokescio moket:)
prie HM aš irgi prisidėčiau
TIK KAUNIETES priglausiu prie HM užsakymo (prašysiu giminių, kad nupirktų).
Parsiuntimas 1,5 GBP/kg.
Visos prekės turi būti IN STOCK ir kad spėtų atkeliauti iki 07.22 (žiūrėkit kad nebūtų prierašo, kad atkeliaus vėliau).
Lietuvoje bus liepos pb.
Kam tinka laukiu krepšiukų astaciginskiene@gmail.com
Nurodykit temoje niką jei nesunku, man paskui taip paprasčiau.
Parsiuntimas 1,5 GBP/kg.
Visos prekės turi būti IN STOCK ir kad spėtų atkeliauti iki 07.22 (žiūrėkit kad nebūtų prierašo, kad atkeliaus vėliau).
Lietuvoje bus liepos pb.
Kam tinka laukiu krepšiukų astaciginskiene@gmail.com
Nurodykit temoje niką jei nesunku, man paskui taip paprasčiau.
QUOTE(*Slim* @ 2013 06 29, 18:38)
Sveikutes Gal atsirastu perkanciu is aliexpress.com Labai noreciau prisijungt stai prie sitokiu
http://www.aliexpres.../897379225.html
http://www.aliexpres.../897379225.html
cia jungtis nera tikslo, nes tik vienas komplektukas
Šiandien vakare skubiai darau užsakymą SD. Vilnius. Tik SEB.
Prašau rašyti į AŽ.
Prašau rašyti į AŽ.
merginos gal kam teko daryti grazinima i MEXX
noriu grazinti kelias netikusias bliuskutes
noriu grazinti kelias netikusias bliuskutes