Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

gal greitu laiku kas is HM uzsakines?
Atsakyti
Sveikos, gal kas taip netyčia ruošiasi, ką nors pirkti iš Vivo cosmetic? prisikaisčiau internete gerų atsiliepimų tai dabar noriu doh.gif Šiuo metu ten viskam 50 proc. nuolaida ir jei perki virš 20 svarų nemokamas siuntimas blush2.gif Bet kadangi noriu tik kelių daiktų tai šios sumos nepasiekiu ir siuntimas kainuotų tiek pat kiek prekės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 09:24)
bet labai jau problematiskai su zusakymais, i krepseli leido isidet, kai jau pamokejau, vienas po kito laiskai ejo, kad viena ar kita prekes atsauktos. kiek nervu pratampe.

Per išpardavimus taip jau būna ax.gif Ir ne tik pas tesco rolleyes.gif Va aš užsakiau savo mergičkoms abi vienodas sukneles, pirkimo metu buvo, o paskui gavau laišką, kad nebus didžkei verysad.gif Tai būčiau ir antros neėmus, nu nieko, yra kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 01 liepos 2013 - 09:32
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 10:09)
gal greitu laiku kas is HM uzsakines?

labai retai kas dalinasi turimu adresu ir renka , nes visgi koemrciniai nepraeina ax.gif

QUOTE(me2za @ 2013 07 01, 10:30)
Per išpardavimus taip jau būna ax.gif Ir ne tik pas tesco rolleyes.gif Va aš užsakiau savo mergičkoms abi vienodas sukneles, pirkimo metu buvo, o paskui gavau laišką, kad nebus didžkei verysad.gif Tai būčiau ir antros neėmus, nu nieko, yra kaip yra biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
Renku is e5p siandien iki 5 valandu Alytus Vilnius Kedainiai preke po 26 lt
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 01, 10:33)
labai retai kas dalinasi turimu adresu ir renka , nes visgi koemrciniai nepraeina  ax.gif
drinks_cheers.gif tikrai taip

ech, gaila, taip nenoriu tarpininkavimo mokescio moket:)
Atsakyti
Labas, gal esate kur pirkę palapinę (suaugusiems), prašau pasidalinti patirtim 4u.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 01, 09:46)
ech, gaila, taip nenoriu tarpininkavimo mokescio moket:)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif prie HM aš irgi prisidėčiau ax.gif
Atsakyti
TIK KAUNIETES priglausiu prie HM užsakymo (prašysiu giminių, kad nupirktų).
Parsiuntimas 1,5 GBP/kg.
Visos prekės turi būti IN STOCK ir kad spėtų atkeliauti iki 07.22 (žiūrėkit kad nebūtų prierašo, kad atkeliaus vėliau).
Lietuvoje bus liepos pb.
Kam tinka laukiu krepšiukų astaciginskiene@gmail.com
Nurodykit temoje niką jei nesunku, man paskui taip paprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 01 liepos 2013 - 12:12
QUOTE(*Slim* @ 2013 06 29, 18:38)
Sveikutes  4u.gif  Gal atsirastu perkanciu is aliexpress.com  blush2.gif  Labai noreciau prisijungt  stai prie sitokiu    ax.gif 
http://www.aliexpres.../897379225.html

cia jungtis nera tikslo, nes tik vienas komplektukas wink.gif
Atsakyti
Šiandien vakare skubiai darau užsakymą SD. Vilnius. Tik SEB.
Prašau rašyti į AŽ.
Atsakyti
merginos gal kam teko daryti grazinima i MEXX 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
noriu grazinti kelias netikusias bliuskutes ax.gif
Atsakyti