Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(me2za @ 2013 06 29, 22:06)
Mano 9- asis (pries Hyper Maximą) tikrai pavyzdingas biggrin.gif Niekas nedingsta  biggrin.gif Tik va siuntinių tai net ir smulkiausių nesivargina nešt cool.gif Nedidelį katalogą ir tą turėjau atsiimt pati cool.gif Bet audros nekeliu, suprantu ir paštininkus, aš jų vietoj irgi kažin ar neščiau lotuliukas.gif Vistiek yra tikimybė, kad namie nebus, tai paskui atgal tempk smile.gif

drinks_cheers.gif Man šiame pašte nei viena siunta nėra dingusi, bet taip pat nei mažiausio laiškelio nesu gavusi tiesiai į namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2013 06 30, 11:57)
Patarkit is kur labiausiai apsimoka pirkt macadamia priemones plaukams  g.gif  4u.gif
O gal dar koki nebloga aliejuka plaukams rekomenduotumet  4u.gif

As turiu toki,tikrai labai geras,o siandien dar -15%,visai gerai gautusi.
http://www.feeluniqu...-Rich-Oil-125ml

bei visa macadamia linija,irgi -15%.
http://www.feeluniqu...rands/macadamia
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2013 06 30, 09:23)
Feelunique 15 proc. su SUMMER15 ax.gif

sveika, gal is cia rinksite usakyma?:)parasykite i az, dekui
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 30, 11:19)
Pirmadieni rinkom  blush2.gif  mirksiukas.gif

na va kažkaip pražiopsojau doh.gif blush2.gif

Atsakyti
Rinksiu uzsakyma is SD - sportsdirect.com

Kaunas, galiu persiusti jei jums apsimoka smile.gif

tvarkingus krepselius siusti i evelinuxxx@gmail.com
Atsakyti
Nu mane stebina tie Tesco, jau parase, kaad issiunte siuntini, ryte gaunu laiska, kad dar viena daikta atsauke, pasiziuriu saskaita, dar papildomai rezervuota 2 svarai su biski, tai visumoj rezervuota 4 svarais daugiau nei ju total priskaiciuota. nieko nebesuprantu. raso kad moket reikia isvis 102, o rezervuota per du kartus 108 gaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 30 birželio 2013 - 15:18
QUOTE(murashke @ 2013 06 30, 00:40)
del pasikeitusiu pasto reikalavimu. galima pirkti tik per uk.  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Renku Boots uzsakyma 4u.gif

Nemokamas siuntimas UK nuo 45svaru. Turiu koduka, kuris nuo 60svaru duoda 10% nuolaida 4u.gif

Is UK atvezimas 1.50GBP/Kg

Siusti i xsimpax@gmail.com

Kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 30 birželio 2013 - 16:43
QUOTE(kavamale @ 2013 06 30, 13:12)
vis matau, jog daznai perka is tesco. O ka butent imat, ko lietuvoj rasti negalima? ax.gif

Asmeniškai aš esu pirkus saldainius, šokolado, arbatų, kavos, guminukų, sausų pusryčių, vakiškų tyrelių, mišinukai ypač apsimokėjo, visokių kremų, šampūnų, dantų pastos, vitaminų, vaistų, higieninių paketų, kačių maisto, įvairių skalbiklių, baliklių, valiklių, kanceliarinių priemonių, šventinių vienkartinių indų ir kitokios atributikos, net WC popieriaus su katinais lotuliukas.gif Niu žodžiu ten ne vien maistas, ten kaip mūsų maxima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 06 30, 17:52)
Asmeniškai aš esu pirkus saldainius, šokolado, arbatų, kavos, guminukų, sausų pusryčių, vakiškų tyrelių, mišinukai ypač apsimokėjo, visokių kremų, šampūnų, dantų pastos, vitaminų, vaistų, higieninių paketų, kačių maisto, įvairių skalbiklių, baliklių, valiklių, kanceliarinių priemonių, šventinių vienkartinių indų ir kitokios atributikos, net WC popieriaus su katinais  lotuliukas.gif Niu žodžiu ten ne vien maistas, ten kaip mūsų maxima cool.gif

as tai pasiziurejau, kad rubai ten nebrangus visai, kudikiniu komplektu neblogu. cia tai kainos kosmines LT
Atsakyti
Laba, nieks neplanuoja rinkti uzsakymo is http://www.clothingattesco.com/, drauge nuziurejo dzinsiuku vaikui savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 30 birželio 2013 - 19:15
Vis dar kviečiu į kompanją pirksiu iš e5p ryt po prekių papildymo.Norus rašykit į loreta.nesvarbu@gmail.com prekės kaina apie 27lt.
Atsakyti