Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(Citadelė @ 2013 07 08, 17:56)
Sveikos  4u.gif Man tai mistika su tuo TBS. Užsiregistravau neseniai, pirmą užsakymą aišku atšaukė ir rezervavo pinigus, rašiau laišką, paskui jau praleido viena mažiuką užsakymą. Paskui vėl atšaukinėt pradėjo, o pinigų prirezervavo doh.gif , prirašiau laiškų aš jiems, aišku nieko ten aiškaus jie neatsako, tą pačią dainelę vis, kad viskas ok.. Paskui kažkaip pavyko užsakyti ir pastebėjau, kad didesnio nei 10 sv. užsakymo nepatvirtina man. Paklausiau kodėl tik mažus užsakymus praleidžia, vėl jie ten apylankom atrašinėja kažką ir pareiškė, kad mano bankas pats atšaukia užsakymus didesnius (ar tai neleidžia daryt), nors pinigų prirezervuota..  doh.gif Korta Sebo Virtuonas, jokių bėdų su kitom int. parduotuvėm nėra buvę.. Atleiskit, kad įsiterpiau čia 4u.gif , bet gal kažkam panašiai yra, kad mažiukus užsakymus tik praleidžia? blush2.gif

man irgi taip bet sumelė buvo apie 1000lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 07 08, 17:13)
man irgi taip bet sumelė buvo apie 1000lt  doh.gif

Na bet jus ir uzsakinejat doh.gif
Su probleminem parduotuvem taip negalima

Mano uzsakymai max buna 100-150 sv
Jei jau didesni skeliu i keleta

Dabar 5 uzsakymus dariau max suma 123 sv
Bet uztat nereikia ieskot draugu ir prasyt, kad nuimtu rezervuotas sumas mirksiukas.gif
Nes mano Swedbankas, tai paprastai jame kaba 2 savaites $
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 07 08, 18:13)
man irgi taip bet sumelė buvo apie 1000lt  doh.gif

Ką tiek perkat? bigsmile.gif
Atsakyti
Galiu parinkti http://www.mothercare.com/ iki 100 svarų kad gauti papildomą 15 proc. nuolaidą. Varėna - Vilnius.
Arba jeigu iki šiandien vakaro nieks neprisijungs, jungsiuosi prie kitų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 07 05, 01:27)
Manau neišsisuksit, teks vistiek mokėt cool.gif Ir dar tiek, kad daugiau nesinorės pirkt hihihi.gif Jau pastas ima nemažus pinigus už išmuitinimą, o kurjeriai išvis, vien jiems už išmuitinimą daugiau kaip 100 lt teks palikt cool.gif Ir dar kokius kryžiaus kelius nueit doh.gif Pačiai neteko, bet pažįstu kam teko blush2.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad ir sumokejus mokesciu , kvepalai gaunas pigiau nei LT bigsmile.gif

Tarpininkams uz issmuitinima 50 lt, 21 proc. PVM, 20 lt DHL uz saugojima ir apie 20 lt akcizas
Atsakyti
Truputeli truksta iki nemokamo siuntimo. Ar yra norinciu prisijungti prie mango outlet?
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 08, 12:13)

Taigi renku: http://www.mothercare.com/
Prasom i kompanija

Butu labai gerai surinkt 100 sv, tada butu 15 % muolaida
Jei ne, tuomet iki nemokamo UK siuntimo  mirksiukas.gif

Siunciuosi per Tuki

Krepselius i lina0612@gmail.com
Kaunas

Pirksiu siandien vakare

Lauksiu iki 22 val, jei reiktu, galeciau ir ilgiau mirksiukas.gif

Nemokama siuntima jau turim
Noretusi dar 15 % nuolaidos
Truksta 65 sv wub.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 08, 17:55)
Galiu parinkti http://www.mothercare.com/ iki 100 svarų kad gauti papildomą 15 proc. nuolaidą. Varėna - Vilnius.
Arba jeigu iki šiandien vakaro nieks neprisijungs, jungsiuosi prie kitų ax.gif

Tai junkites, as dar iki vakaro lauksiu

Jei jus pas save mieste turit post24, siuntimas nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solitario @ 2013 07 08, 19:03)
Truputeli truksta iki nemokamo siuntimo. Ar yra norinciu prisijungti prie mango outlet?
Vilnius

Jus is UK perkat http://mangooutlet.com/GB/outlet ir per UK adresa? kad renkat iki siuntimo nemokamo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledevil: 08 liepos 2013 - 18:53
Laba vakara, sakykit, ar realu gauti crocs per 2 sav. nuo uzsakymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2013 07 08, 20:15)
Laba vakara, sakykit, ar realu gauti crocs per 2 sav. nuo uzsakymo? g.gif

crocs.eu ar uk? manau realu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 08, 20:22)
crocs.eu ar uk? manau realu  ax.gif  4u.gif

planuoju is eu uzsisakyt.. 4u.gif
Atsakyti
renku Mothercare Klaipedoje:) jei ka galiu persiust

Dar norejau paklaust, jei tarkim neturi zmogus galimybes atsispausdint tos siuntimo korteles post24, ar jis gali ta padaryt paciame pastomate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 08 liepos 2013 - 19:48