Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

Sveikutės, mano crocsiukai rodo, kad jau Kaune, ar galiu tikėtis, kad rytoj atveš man į Šiaulius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 06 30, 11:10)
Sveikutės, mano crocsiukai rodo, kad jau Kaune, ar galiu tikėtis, kad rytoj atveš man į Šiaulius?  blush2.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
siaip neregistruota korespondencija pasto darbuotojai turi pristatyti iki adresato pasto dezutes, taciau kadangi siuntinukai iki 2kg netelpa i pasto dezutes (o kai kuriu pastininku nusistatymas nenesti virs 500 gr registruotus siuntinukus namo), jos ir nenesa. Labiausiai turetu pilna teise aiskintis ir prasyti pristatyti net neregistruota siunta namo tos, kurios gyvena nuosavuose namuose (zinau atveju, kai pavyko irodyti savo tiesas ir nuo siol zmones gauna neregistruotas siuntas tiesiai i savo kiema) 4u.gif

QUOTE(slitka @ 2013 06 29, 21:46)
o kuris tiksliau?, mano tai  22 pastas, neturiu jokiu nusiskundimu, gaunu visas neregistruotas siuntas, labai faina pastininke, net neregistruotas siuntas i namus uznesa

Atsakyti
laba diena
gal kuri is merginu renkate uzsakyma is laredoute?parasykite i az:)
Atsakyti
Gal alytiškė iš SD planuoja ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 06 30, 11:54)
Gal alytiškė iš SD planuoja ?  blush2.gif

Pirmadieni rinkom blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 30, 10:17)

Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas is kaunieciu noretu ko is Tesco maisto? 4u.gif
Atsakyti
Patarkit is kur labiausiai apsimoka pirkt macadamia priemones plaukams g.gif 4u.gif
O gal dar koki nebloga aliejuka plaukams rekomenduotumet 4u.gif
Atsakyti
Ar yra siuo metu kokiu SD nuolaidu koduku, noreciau vyrui kedus pirkti http://www.sportsdir...olcode=12401918 , tad gerai butu dar pora euru sumazinti ax.gif
Papildyta:
Dabar kai eurais pabrango prekes tai gal geriau pirkti svarais ar visgi eurais?

Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 06 30, 12:56)
Gal kas is kaunieciu noretu ko is Tesco maisto?   4u.gif

vis matau, jog daznai perka is tesco. O ka butent imat, ko lietuvoj rasti negalima? ax.gif ar pigiau kazkas gaunas? gal ir as susigundzyciau biggrin.gif
Atsakyti
Laba, gal kuri turit toki dalykeli? Siandien benarsant uzmaciau, prisireike bigsmile.gif
https://binabrianca....eos/all-styles/
Arba matet kur pirkti, kad be tarpininkiu apsieit eitu rolleyes.gif
Atsakyti