Sveikos, noriu paklaust apie mytoys, jie paštu siunčia? Per kiek maždaug ateina?
Ieškom mažiui balansinio dviračio, po paieškų LT, peršasi išvada, kad pirksim iš ten.
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 07 08, 14:08)
Užsakyta.
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 08, 14:50)
Mamukai, o kaip mothercare vaikiški dydžiai, atitinka ar mažinti? Turėjau keletą, bet man pasirodė lyg mažinti buvo
Man tai atitiko kiek turėjus
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 08, 14:50)
Mamukai, o kaip mothercare vaikiški dydžiai, atitinka ar mažinti? Turėjau keletą, bet man pasirodė lyg mažinti buvo
turim bliuskuciu. atitinka dydis.
Parsisiunciau krikstynom suknele 6-9men .. tai mano panikei 6men tik tik nu ji nera kudute ...
tai daug maz manau atitinka. gal kazkiek i mazesne puse. na jei raso 6-9men tai mum manau iki 7-8 men tiks rubeliai nebent sulieknėsim
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 08, 15:50)
as savo 7m vaikinui pirkau pas mus maikutes, tai per mazos..
https://www.mothercare.com gal butu norinciu prisijungt? nuo 29 svaru nemokamas pristatymas UK
Ingakalnis Matau, kad jau išsprendėte TBS nesklandumus, bet gal bus naudinga info - aš pamenu, kad pavyko sėkmingai užsiregistruoti kai suvedžiau billingą lietuvišką o primary shipping adress UK. Telefoną irgi palikau lietuvišką. Prieš tai, su įvairiom kitom kombinacijom, registracija nepraeidavo...
wgs viskas aisku jau, tiesiog iki galo nepaskaiciau kad jie i LT nesiuncia
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 08, 13:50)
sakyciau, kad normalus. maniske su 111 cm dar nesioja 4-5 d.
QUOTE(saulute32 @ 2013 07 08, 13:54)
ar swed banko Debit Mastercard tinka paypalui?
tinka
Papildyta:
merginos, gal kas ASDA GROCERIES renkate?
tai va, gal la senza pasitaise, nes gavau patvirtinima kad prekes jau vaziuoja, o sausi du kartus atsauke uzsakyma
QUOTE(wgs @ 2013 07 08, 14:57)
Ingakalnis Matau, kad jau išsprendėte TBS nesklandumus, bet gal bus naudinga info - aš pamenu, kad pavyko sėkmingai užsiregistruoti kai suvedžiau billingą lietuvišką o primary shipping adress UK. Telefoną irgi palikau lietuvišką. Prieš tai, su įvairiom kitom kombinacijom, registracija nepraeidavo...
Sveikos Man tai mistika su tuo TBS. Užsiregistravau neseniai, pirmą užsakymą aišku atšaukė ir rezervavo pinigus, rašiau laišką, paskui jau praleido viena mažiuką užsakymą. Paskui vėl atšaukinėt pradėjo, o pinigų prirezervavo , prirašiau laiškų aš jiems, aišku nieko ten aiškaus jie neatsako, tą pačią dainelę vis, kad viskas ok.. Paskui kažkaip pavyko užsakyti ir pastebėjau, kad didesnio nei 10 sv. užsakymo nepatvirtina man. Paklausiau kodėl tik mažus užsakymus praleidžia, vėl jie ten apylankom atrašinėja kažką ir pareiškė, kad mano bankas pats atšaukia užsakymus didesnius (ar tai neleidžia daryt), nors pinigų prirezervuota.. Korta Sebo Virtuonas, jokių bėdų su kitom int. parduotuvėm nėra buvę.. Atleiskit, kad įsiterpiau čia , bet gal kažkam panašiai yra, kad mažiukus užsakymus tik praleidžia?