Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 07, 11:36)
Sveikos. Laukiu  prisijungianciu prie La Senza:)

Sveiki, prisijungčiau prie lasenzos, prisirankiojau krūvą trūsikų smile.gif Ar siųsti jums į AŽ? Aš kaunietė 4u.gif
Atsakyti
Mamukai, ar aš nemoku, ar iš tiesų neduoda pasirinkti dydžio http://www.lasenza.c...141-b36.html#57 g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 07, 15:38)
Mamukai, ar aš nemoku, ar iš tiesų neduoda pasirinkti dydžio http://www.lasenza.c...141-b36.html#57  g.gif

tiesiog matyt jos nebėra. 4u.gif nes nedega nei vienas dydis 4u.gif
Atsakyti
Rasau kam nespejau atrasyti blush2.gif

Pirkimas stabdomas iki rugpjucio smile.gif gaila bet mano adresatas grizta i Lietuva trim savaitelem 4u.gif nerizikuosiu nes ju pristatymai nezinomi doh.gif
kam bus noras galesim pakartoti rugpjuti .

QUOTE(bbiitute @ 2013 07 06, 15:46)
Rinksiu keleta uzsakymu is HM  4u.gif nes truksta parsisiuntimui i LT  ax.gif

Jeigu krepselis nemazas dalinsiu ant dvieju merginu  siuntima UK jeigu maziau tada ant triju  . Labai dideliu krepseliu tikrai nedarysiu  blush2.gif
Siuntimas i Lietuva 1kg 8lt  4u.gif

Priimu tik kam neskubu nes kol dakeliaus iki Lietuvos teks palaukti 4u.gif
prekytes turi buti In stock
Alytus kam tinka persiusiu  4u.gif

Nuolaidu kodu jokiu nenaudosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 07 liepos 2013 - 15:17
sveiki, ar La senza vis taip pat atsaukineja uzsakymus kaip per anuos sale ar dabar jau visos apsiperkat uk adresu?
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 07 07, 17:52)
sveiki, ar La senza vis taip pat atsaukineja uzsakymus kaip per anuos sale ar dabar jau visos apsiperkat uk adresu?

tai ir tie nesamones daro? biggrin.gif nu as dar nebandziau, tik renku, bet kol laukiu kad kas daugiau prisijungs jau kitos prekes dingsta. nera lengva
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 07, 18:15)
tai ir tie nesamones daro? biggrin.gif nu as dar nebandziau, tik renku, bet kol laukiu kad kas daugiau prisijungs jau kitos prekes dingsta. nera lengva

na jie, kai jau pradejo nebesiust i LT, tai nepriimdavo LT korteliu uzsakinejant UK adresu. Bet kazkam lyg ir buvo pavyke su LT kortele apsipirkt smile.gif

Gal reik ir man pabandyt apsipirkt g.gif Mano SEB, tai jeigu ka ta rezerva nuims. Siandien yra papildomas 10% nuolaidos kodas viskam
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 07, 18:15)

nu tos nesamones, tai nusiperki, gauni kaip ir patvirtinima kad nusipirkai, suma rezervuoja, o tada keliu dienu begyje atsaukia uzsakyma, as irgi pabandziau, bet sausi tai nepraejo mano korta
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 07 07, 18:28)
nu tos nesamones, tai nusiperki, gauni kaip ir patvirtinima kad nusipirkai, suma rezervuoja, o tada keliu dienu begyje atsaukia uzsakyma, as irgi pabandziau, bet sausi tai nepraejo mano korta

nu velniava,kazi swed kreditkes praeis?
Atsakyti
Patarkit, kur man ieškot maudymosi kostiumėlio? Noriu kokybiško ir tvirto ax.gif
Atsakyti
mergios gal kuri is next.co.uk pirksite greitu laiku, noreciau prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 07 07, 20:11)
mergios gal kuri is next.co.uk pirksite  greitu laiku, noreciau prisijungti  4u.gif

cia tik tarpininkes gali 4u.gif
Atsakyti