Pakalnute, ar galiu jums siųsti savo užsakymą, pas mane 3 prekytės tik, esu iš šiaulių, už siuntimą susimokėčiau aišku
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 06, 12:01)
o kodel neturetu? uzregistruot leido tuo adresu, jei sumoket iki galo leis, tai manau ir praeis.
Papildyta:
o koks skirtumas kokiu adresu jiems siust?
Papildyta:
nezinau kodel jie atsaukia paskui jiems matyt yra kazkoks skirtumas
nes jungtis ir as noreciau ... bet ...
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 06, 12:04)
nezinau kodel jie atsaukia paskui jiems matyt yra kazkoks skirtumas
nu tai atsauks, pinigus tai grazins juk, cia rizikos nera manau. ar jie pinigus sunkiai grazina?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 06, 13:01)
o kodel neturetu? uzregistruot leido tuo adresu, jei sumoket iki galo leis, tai manau ir praeis.
Papildyta:
Papildyta:
jeigu taip manot bandykit
matyt yra skirtumas
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 06, 12:07)
nu tai tarkim nepraeis adresas, juk pinigu tai jie nenuskaiciuos?
Ar rezervuos ar nuskaičiuos aišku gražins, tik pastorojo bus dėl valiutos skirtumo nedidelis minusiukas. Plius laukt apie dvi savaites rezervacijos gražinimo.
Na jums sako su HM problemos,o jus vistiek, tai norit pirkit ir gal sėkmė jus aplankys.
Na jums sako su HM problemos,o jus vistiek, tai norit pirkit ir gal sėkmė jus aplankys.
O bande kasnors per Tukis siust HM ir nepraejo? Jei taip, tada as nedarysiu uzsakymo.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 06, 11:17)
O bande kasnors per Tukis siust HM ir nepraejo? Jei taip, tada as nedarysiu uzsakymo.
mano draugė bandė pirkt. Jau apsidžiaugė, kad pinigai nuskaičiuoti ir laukė laiminga savo siuntinuko. Deja deja ... taip nieko ir negavo. O pinigus grąžino vėliau nei per dvi savaites. Dabar tiksliai nepamenu, bet parduotuvė lyg ir nieko neparašė, kad kažkas negerai Tiesiog neatsiuntė prekių ir grąžino pinigus.
Man atrodo, Tukio puslapyje buvo rašyta, kad iš HM nepraeis užsakymai
nu tada nedarysim jei taip:) gal dar kokiu yra parduotuviu kurios nepraeina, kad isanksto zinociau:)
Cia is Limcamcos temos
4. Ar uzsakote HM, NEXT??
Nebedirbame ne su viena is siu parduotuviu. Su adreso nuoma, - apsipirkti musu adresu, taip pat negalima
Nebedirbame ne su viena is siu parduotuviu. Su adreso nuoma, - apsipirkti musu adresu, taip pat negalima
QUOTE(simpa @ 2013 07 06, 12:26)
Cia is Limcamcos temos
tai problemos tik su tom dviem parduotuvem? na tada reiks braukt jas is saraso:) aciu , kad perspejot:)
Tai HM nei viena tarpininkė neužsakinėja?