Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(Paules @ 2013 06 29, 13:19)
kažkui čia klausėt, ar fragrancedirect siunčia į LT. Taip, siunčia 5,5 sv siuntimas. Bet jie siunčia neregistruotu paštu į LT, ir labai dažnai prekės dingsta.

Gal man pasisekė, bet tikrai nemažai pirkusi ir niekas nedingo smile.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 06 29, 13:51)
Sveikos. Su idomia situacija susiduriau del Tesco.

Bet po apacia visos tos prekes, kurias uzsakiau isvardintos toliau, tik gale jau nebe 106.75, o 104.75.

Kažkokios prekės už 2 svarus nebus rolleyes.gif

QUOTE(CaraMela @ 2013 06 29, 14:43)
Pasidalinkit, prašau, iš kur geriausia siųstis patalynę?  4u.gif

Kiek turėjus, man tik laredoute NR 1 smile.gif

QUOTE(CaraMela @ 2013 06 29, 15:59)
Aciu už ats  4u.gif bet jei gerai parašyta 1psl, tai 25proc už pakavimą, 6 eur už siuntimą, tai visai nemažai ir gaunas  blush2.gif

Aš tai seniai jau kalnus prisipirkusi kai dar buvo geri laikai - 10 proc už pakavimą ir nemokamas siuntimas su koduku 4u.gif Iki pensijos užteks doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kriiste @ 2013 06 29, 18:43)
i sten kol gausit - kazi ar beprireiks... nes apie 1,5 -2 men gali keliaut rolleyes.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 06 29, 19:07)
as gavau per 2 savaites:)

Man tai iš ten žiauriai ilgai keliauja, net jau ir neperku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 06 29, 19:30)
Gal man pasisekė, bet tikrai nemažai pirkusi ir niekas nedingo smile.gif

Hm, aš pradedu įtarti, kad mano pašto poskyry kažkas ne to (vaaaaggiiiaaaa bigsmile.gif ) ...nes kiek esu neregistruotų siuntų siuntusis iš užsienio, nė viena neatėjo, tai daba tiekėjo iškart klausiu , ar išeina stebėti siuntą g.gif
O vat kai anksčiau per draugę užsakinėdavau, kuri kitam miesto gale gyvena, tai tvarkingai gaudavo ir neregistruotas...
Atsakyti
visko gali buti ir su pasto darbuotojais... deja, jau ne karta ziniasklaidoje buta aprasomu istoriju apie tam tikrus pasto skyrius... sad.gif

QUOTE(CaraMela @ 2013 06 29, 18:43)
Hm, aš pradedu įtarti, kad mano pašto poskyry kažkas ne to (vaaaaggiiiaaaa  bigsmile.gif  ) ...nes kiek esu neregistruotų siuntų siuntusis iš užsienio, nė viena neatėjo, tai daba tiekėjo iškart klausiu , ar išeina stebėti siuntą g.gif
O vat kai anksčiau per draugę užsakinėdavau, kuri kitam miesto gale gyvena, tai tvarkingai gaudavo ir neregistruotas...

Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 29, 19:43)
Hm, aš pradedu įtarti, kad mano pašto poskyry kažkas ne to (vaaaaggiiiaaaa  bigsmile.gif  ) ...nes kiek esu neregistruotų siuntų siuntusis iš užsienio, nė viena neatėjo, tai daba tiekėjo iškart klausiu , ar išeina stebėti siuntą g.gif

O koks pastas, cia kaune? Nes as 43 atrodo paste tai irgi gaunu kas antra siunta..
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 06 29, 21:59)
O koks pastas, cia kaune? Nes as 43 atrodo paste tai irgi gaunu kas antra siunta..

nea,ne 43. Čia Šilainiuose. Apie 43 kątik pasiguglinau, ištisas straipsnis su begale komentarų, tikra juodoji skylė g.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 29, 22:37)
nea,ne 43. Čia Šilainiuose. Apie 43 kątik pasiguglinau, ištisas straipsnis su begale komentarų, tikra juodoji skylė  g.gif

o kuris tiksliau?, mano tai 22 pastas, neturiu jokiu nusiskundimu, gaunu visas neregistruotas siuntas, labai faina pastininke, net neregistruotas siuntas i namus uznesa
Atsakyti
Mano 9- asis (pries Hyper Maximą) tikrai pavyzdingas biggrin.gif Niekas nedingsta biggrin.gif Tik va siuntinių tai net ir smulkiausių nesivargina nešt cool.gif Nedidelį katalogą ir tą turėjau atsiimt pati cool.gif Bet audros nekeliu, suprantu ir paštininkus, aš jų vietoj irgi kažin ar neščiau lotuliukas.gif Vistiek yra tikimybė, kad namie nebus, tai paskui atgal tempk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 29 birželio 2013 - 22:06
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 29, 22:37)
nea,ne 43. Čia Šilainiuose. Apie 43 kątik pasiguglinau, ištisas straipsnis su begale komentarų, tikra juodoji skylė  g.gif

ale ir as pasiguglinau, tikrai nemaniau kad ten tokia juodoji skyle, gerai kad issikraustom smile.gif
Atsakyti
aciu atsakiusioms del francedirect'o, o idomu kodel Feelnique nesiuncia kvepalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2013 06 29, 23:38)
aciu atsakiusioms del francedirect'o, o idomu kodel Feelnique nesiuncia kvepalu  g.gif

del pasikeitusiu pasto reikalavimu. galima pirkti tik per uk. 4u.gif
Atsakyti
Feelunique 15 proc. su SUMMER15 ax.gif
Atsakyti
Mamukai, kur yra pirkt padoriom kainom gelbėjimosi liemenių mažiukams vaikučiams (nuo 1,5 metukų).
Atsakyti