Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 05, 19:09)
kažin ar tokias dovanas deda kiekvienai.. ax.gif

bankrutuotu smile.gif

SVEIKINIMAI, AGUONYTE bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 05, 20:17)
bankrutuotu smile.gif

SVEIKINIMAI, AGUONYTE  bigsmile.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2013 07 05, 11:31)
Sveiki, gal galit užrodyt kur perkat triusikėlius 1.5 metų vaikui? Kiek ieškau visur didesniems  verysad.gif

Tikrai mačiau www.marksandspencer.com, kokybė liuks 4u.gif

Atsakyti
gal bus norinciu HM ir La Senza uzsisakyt, jau yra norinciu, tai galiu pilniau parinkt:) Klaipeda, bet galiu persiust
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 07 05, 20:07)
Tikrai mačiau www.marksandspencer.com, kokybė liuks 4u.gif

taip, M&S kokybe gera. nupirkau tesco, tai gumos issitampe po keliu skalbimu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ar buvo taip kam su TBS. Uzsakiau prekytes, taciau parase, kad poros sviestuku nebus, nuo saskaitos nuskaite suma be tu svietuku, taciau rezervuota liko pirmine didesne suma doh.gif , nieko nebesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 05, 21:48)
taip, M&S kokybe gera. nupirkau tesco, tai gumos issitampe po keliu skalbimu smile.gif

man vaikisku kazkaip normaliai ta kokybe, mano sunus nesioja nemazai Tesco, gerai laikos:)
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 05, 20:52)
man vaikisku kazkaip normaliai ta kokybe, mano sunus nesioja nemazai Tesco, gerai laikos:)

ir mano sunui neblogai laiko...
Atsakyti
tai gal bus norinciu HM jungtis dar?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 05, 21:52)

drinks_cheers.gif triusiku nespeju nuskalbti o jau maži biggrin.gif
mum gerai laiko. aišku nepirkau pačių pigiausių g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 05, 22:44)
mum gerai laiko. aišku nepirkau pačių pigiausių  g.gif  ax.gif

pirkau prabangius su princesem biggrin.gif matyt, man nelabai pasiseke, o gal siaip tiesiog per laisvi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 07 05, 20:50)
Mergaites, ar buvo taip kam su TBS. Uzsakiau prekytes, taciau parase, kad poros sviestuku nebus, nuo saskaitos nuskaite suma be tu svietuku, taciau rezervuota liko pirmine didesne suma  doh.gif , nieko nebesuprantu schmoll.gif

rezervuota po 2 sav bankas nukabins

arba parasykit zinute, jei ne swedas, tada gal ir anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti