Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

Turiu Iherb vietos kasike 4u.gif Apie 16$
Atsakyti
Sveikos, isigijau parfumo is www.fragrancex.com, snd gavau zinute is DHL, kad siunta gauta ,bet reikia ismuitinti....gal zinot kokie mokesciai ? Siuntos verte 330 lt...
ar galima atsisakyt ismuitinimo ir grazinti siuntejui, kaip su pinigu atgavimu ?
Atsakyti
Dėl to siuntimo per post24 terminalus ar į tuos skelbimų puslapius reikia dėti tiek skelbimų kiek norėsi siuntų siųsti ar užteks ir vieną įdėti? blush2.gif
Atsakyti
Žinom biggrin.gif
1. Perkant iš ne ES valstybių gali tekti sumokėti:
- 21 proc. PVM, jei siuntos vertė (skaičiuojama su siuntimo išlaidomis) viršija 75 Lt (min 75 Lt lengvata netaikoma akcizais apmokestinamoms prekėms);
- muitus, jeigu siuntos vertė viršija 150 eurų (muito dydis priklauso nuo prekės ir jos pagaminimo šalies);
- akcizus (kvepalams - apie 44 Lt už litrą gryno etilo alkoholio);
- mokestį už išmuitinimo paslaugą (paštas ima 30 Lt, kurjeriai - žymiai daugiau).
2. Jei gavote laišką iš muitinės ir nežinote, kokio siuntinuko dokumentus siųsti, rašykit į info@post.lt prašydami pateikti kas yra siuntos viduje, nurodydami gautą nr.MT7011.....LT
Nuoroda į bendrą Muitinės/Mokesčių temą supermamoj (pagal pavadinimą galite surasti pačią naujausią):
Muitinė, mokesčiai, informacija
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 04, 13:24)
mano escalate jau menesi, aliexpress visai nesvarsto biggrin.gif  4u.gif

Pabandykit paspausti po Dispute Escalated
View Detail

Paskui virsuj ismes lentele,ir lentelej paspauskit ant complaint center
ir apacioj bus viska surasyta, gali but kad jie is jusu laukia kokiu nors papildomu duomenu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2013 07 05, 00:12)
Pabandykit paspausti po Dispute Escalated 
View Detail

Paskui virsuj ismes lentele,ir lentelej paspauskit ant complaint center
ir apacioj bus viska surasyta, gali but kad jie is jusu laukia kokiu nors papildomu duomenu! smile.gif

Pas mane tai jokių dokumentų nereikia. Pabandžiau panaršyt pas juos

Usually a claim will be resolved within 45 days on average. However, the time varies according to the specific case. You may login to your account and check the claim status in the complaint center:http://channel.alibaba.com/complaint/home.htm.

Tik įdomu tas 45 d skaičiuoja nuo bylos atidarymo? Ar kai bylai escalate padarai?

Labai jau pas juos laikas nusitempia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2013 07 04, 23:39)
Sveikos, isigijau parfumo is www.fragrancex.com, snd gavau zinute is DHL, kad siunta gauta ,bet reikia ismuitinti....gal zinot kokie mokesciai ? Siuntos verte 330 lt...
ar galima atsisakyt ismuitinimo ir grazinti siuntejui, kaip su pinigu atgavimu ?

Manau neišsisuksit, teks vistiek mokėt cool.gif Ir dar tiek, kad daugiau nesinorės pirkt hihihi.gif Jau pastas ima nemažus pinigus už išmuitinimą, o kurjeriai išvis, vien jiems už išmuitinimą daugiau kaip 100 lt teks palikt cool.gif Ir dar kokius kryžiaus kelius nueit doh.gif Pačiai neteko, bet pažįstu kam teko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 05 liepos 2013 - 01:28
ta-pa-ti, negaliu jums issiusti zinutes!!! Baisiai svarbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2013 07 05, 06:56)
ta-pa-ti, negaliu jums issiusti zinutes!!! Baisiai svarbu  ax.gif

Jau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
radau pries kelis uzsibaigusi foruma, apie kooperavimasis ir pirkimasis is allegro.pl. ar siuo metu niekas is to puslapio neuzsisakineja? ar tas forumas perbego kitur?
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 07 05, 00:01)
Dėl to siuntimo per post24 terminalus ar į tuos skelbimų puslapius reikia dėti tiek skelbimų kiek norėsi siuntų siųsti ar užteks ir vieną įdėti?  blush2.gif

man tai nerodo tos ikonėlės verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 05, 09:15)
man tai nerodo tos ikonėlės  verysad.gif  doh.gif

Aha, man irgi nerodo.Bet, gal todel, kad dar skelbimas nepatvirtintas g.gif Tikiuosi veliau rodys
Atsakyti