Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

Gal kam pravers:
TESCO kodukas perkantiems pirmą kartą 12 svaru, jei išleidi 60 svarų.
XXLLPT
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 07 04, 13:47)
Gal kam pravers:
TESCO kodukas perkantiems pirmą kartą 12 svaru, jei išleidi 60 svarų.
XXLLPT
O kaip jie atpazysta pirma karta perkanti? Kai pirma karta uzregistruoji emaila?
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 07 04, 13:52)
O kaip jie atpazysta pirma karta perkanti? Kai pirma karta uzregistruoji emaila?

Na susikuri accountą ir iš jo perki, juk jie mato ar tuo emailu buvo kada nors darytas užsakymas ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 03, 18:37)
Merginos o kuri turejot papildomai pirkusi Mini Micro papildoma rankene ir sedyne  g.gif  mums 1,8 men galvoju ar reik?

mes pirkom Mini Micro su ta maža rankena ir sėdyne, tai manau be reikalo ta sėdynė, nes biški tik pavažiuoja atsisėdus, tuoj prašo nuimti ją , labiau ir patogiau važiuoja be tos sėdynės, čia mano 2m. pupa.
ir dar pagirsiu tą paspirtuką labai lengvas, puikiai riedantis, nebarškantis, tikrai vertas tų pinigėlių ir be to užteks keliems metams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchidejaa: 04 liepos 2013 - 16:17
QUOTE(orchidejaa @ 2013 07 04, 18:07)
mes pirkom Mini Micro su ta maža rankena ir sėdyne, tai manau be reikalo ta sėdynė, nes biški tik pavažiuoja atsisėdus, tuoj prašo nuimti ją , labiau ir patogiau važiuoja be tos sėdynės, čia mano 2m. pupa.
ir dar pagirsiu tą paspirtuką labai lengvas, puikiai riedantis, nebarškantis, tikrai vertas tų pinigėlių ir be to užteks keliems metams thumbup.gif

g.gif g.gif galvoju ar maniskis 1,8 men pavaziuos g.gif o ta standartine rankena nebus aukstoka ?"
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 07 04, 13:05)
birzelio men su merginom cia diskutavom, kai paskelbe akcija.
einat i plius.lt, uzsiregistruojat, idedat koki skelbima, einat i savo skelbima ir po nuotrauka yra ikonele siusti nemokamai, paspaudziat ir ismeta lentele
user posted image

ivedat savo ir gavejo duomenis:
user posted image

tuomet email gaunate lapa su barkodu, ji uzklijuojate ant siuntinio. nueinate prie terminalo, spaudziate "privatus asmuo"-skenuoti barkoda-pasirenkate dezutes dydi ir idedate

nerodo pas manes tokios:(dabar atsivertus skelbima esu kaip tik savo.
Atsakyti
O man irgi brangokas paspirtukas atrodo g.gif Va maniškė jau trečius metus su paprastu maximiniu varinėja, nei barška, nei lūžta biggrin.gif Ir berods 30 lt tekainavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 17:31)

atsijunkite ir po kiek laiko vėl prisijunkite - rodys 4u.gif man irgi iškart nerodė, gal tik po kokių kelių valandų pamačiau
Atsakyti
QUOTE(tinaby @ 2013 07 04, 19:28)
atsijunkite ir po kiek laiko vėl prisijunkite - rodys  4u.gif  man irgi iškart nerodė, gal tik po kokių kelių valandų pamačiau

11.39 idejau, bet dabar visdar nerodo to skelbimuko post24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 04 liepos 2013 - 18:34
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 19:33)
11.39 idejau, bet dabar visdar nerodo to skelbimuko post24

Per kitą naršyklę atsidarykit. Man su viena rodo, o su kita ne. Pabandykit
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 16:31)

viska rodo mirksiukas.gif

siandien jau issiunciau:)
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2013 07 04, 20:35)
Per kitą naršyklę atsidarykit. Man su viena rodo, o su kita ne. Pabandykit

pabandysiu per kita, per mozilla tai man nerodo

per google chrome nerodo, nu nesuprantu ka tada daryt bereikia

idejau dar viena skelbima ir prie jo nerodo, na nieko tikrai nesuprantu:((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 04 liepos 2013 - 20:01