nu as bandysiu gaut ta adresa ir uzsakinet, prisijungs gal kas is forumu ar draugu, pasidalinsim ta mokesti. o apie post24, kad nemokamai, negirdejau nieko , skaitau ju psl dabar, nieko neraso
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 11:14)
nu as bandysiu gaut ta adresa ir uzsakinet, prisijungs gal kas is forumu ar draugu, pasidalinsim ta mokesti. o apie post24, kad nemokamai, negirdejau nieko , skaitau ju psl dabar, nieko neraso
prasau:
https://www.post24.l...lius.lt_nariams
QUOTE(magute @ 2013 07 04, 11:20)
tai sakai, reikia registruotis tam autoplius?
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 11:33)
neleidzia pasiskaityt salygu kaip issiust siuntini naudonatis tuo plius.lt, meta kazkoki uzsienietiska puslapi. kokios ten salygos, kad nemokamai butu?
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 06:45)
Vien šioje temoje tas klausimas kokius keturis kartus rašytas .
SD megsta prekiu neidet, ar deze suplyšta. Tai mokant kortele galit nebesusigrazint
SD megsta prekiu neidet, ar deze suplyšta. Tai mokant kortele galit nebesusigrazint
Draugai mokant kortele pries kokius metus patyre apie 200 sv nuostoli
Siuntinys neatejo
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2013 07 04, 08:01)
Sveikos,
o perkant is aliaexpress pirma karta buna kokiu kodu? Ar as cia per gerai noriu
o perkant is aliaexpress pirma karta buna kokiu kodu? Ar as cia per gerai noriu
per gerai
as vienos prekes laukiu jau nuo balandzio 3
nesuprantu, ka daryt
jau ir case i escalate senai padaryta
Pardavejas atrase, issiunciau registruotu, laukite
Nepatinka man ali
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 04, 09:24)
JOKS
tai toki trumpa vesti?
visada ilgesni budavo
QUOTE(ERIKULKA @ 2013 07 04, 10:26)
Laba diena,
Padėkite man, nes nežinau kur ieškoti toliau...paštas sako nėra, DHL kampanija prašo kodo iš
Padėkite man, nes nežinau kur ieškoti toliau...paštas sako nėra, DHL kampanija prašo kodo iš
ar tikrai per DHL siunte? Jei taip, tai koda pardavejas ir turetu suteikti
Per kiek laiko Tesco rubai ateina, jei issiusta 06.29, kada cia man mazdaug tiketis?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 12:50)
Per kiek laiko Tesco rubai ateina, jei issiusta 06.29, kada cia man mazdaug tiketis?
aš 22 užsakiau. 28 gavau
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 12:53)
aš 22 užsakiau. 28 gavau
zodziu savaite, na jei ryt neatves, reiskia tik pirmadieni:)
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 11:42)
Papildyta:
neleidzia pasiskaityt salygu kaip issiust siuntini naudonatis tuo plius.lt, meta kazkoki uzsienietiska puslapi. kokios ten salygos, kad nemokamai butu?
Papildyta:
birzelio men su merginom cia diskutavom, kai paskelbe akcija.
einat i plius.lt, uzsiregistruojat, idedat koki skelbima, einat i savo skelbima ir po nuotrauka yra ikonele siusti nemokamai, paspaudziat ir ismeta lentele
ivedat savo ir gavejo duomenis:
tuomet email gaunate lapa su barkodu, ji uzklijuojate ant siuntinio. nueinate prie terminalo, spaudziate "privatus asmuo"-skenuoti barkoda-pasirenkate dezutes dydi ir idedate
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 04, 10:58)
jau ir case i escalate senai padaryta
mano escalate jau menesi, aliexpress visai nesvarsto
Kaip atsiskaitote Tesco? Priėjau prie mokėjimo, o ten tik MAESTRO kortelę priima?
Ne taip sužiūrėjau
Ne taip sužiūrėjau
Naiviai paklausiu, bet gal kas noretu jungtis prie cefarm24.pl - papildai ir vaistai zymiai pigiau nei LT, bet siuntimas 90PLN