Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 04, 07:41)
o tai tu nerasinejai ikyriai g.gif

va kai per velai - tai jau jo, niekuo padet nebegalima... dingus iskart reik rasyt blush2.gif

as rasiau, apie 10 laisku, jie kaskart sake, atsiuskit ko truksta, brach vel persiunciu foto, surasau ko nera ir tyla doh.gif vel rasau, vel rase, atsiuskit ko truksta, dabar vapse nebeatraso nieko.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 04, 07:39)
o man taip ir negrazino uz dingusias prekes, kai buvo deze dhl apklijuota juosta sad.gif

beto gi meshkius rase, kad irgi negrazino, nes tipo prisikiniso, kad per velai forma uzpilde  doh.gif  na biski jie nagleja, sakyciau.

Na mano istorija tokia su SD, kad as visad moku kortele. smile.gif
Dingo prekes. 03.29 dienos uzsakymo. Atejo dezes, nezinojau kad reik nufotkint. Parasiau. Laukiau laisko. Ismeciau dezes. Po poros savaiciu gaunu, forma pildyt ir fotkes siust. Parasiau viska kas kaip be fotkiu. Dvi savaites tylu. Rasau laiska reply i ta pati emeila. Savaite tylu. Rasau is naujo i sd customer center, kad jauciuosi ignoruojama ir nelaiminga ir kad kreipsiuos i ECC, jei nebus ats per 5 darbo dienas. Po dvieju dienu atsiuncia antra karta forma ta pacia. Cia jau beveik pora menesiu praeje... uzpildau dar kart, pabreziau data, kad jau siunciau tokia. Galiausiai 05-29 gaunu laiska, kad bus refund padarytas. Laukiau dvi savaites. Pinigu nebuvo, vel rasiau uzklausa, alio, kur mano pinigai. Ir isganinga 06-19 diena 45 eurai man buvo grazinti biggrin.gif.
Zodziu... krapstyt, krapstyt ir ECC minet.
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2013 07 04, 09:23)
Man išvis šio koduko nepriima doh.gif  verysad.gif

tai gal negalioja jau rolleyes.gif as vakar apie 22 val dar nupirkau su juo + 15 naujienlaiskio koda pritaike
Atsakyti
gasdinau as juos ecc, ale matomai neissigando, reik dar tada parasyt biggrin.gif
Atsakyti
Jomajo doh.gif Prisiskaičiau apie SD tai nesinori man svetimom prekėm rizikuoti.O tai kur tada ta paypal dingsta ikona,kad galima mokėt g.gif Ar limitas koks prekių sumos yra,ar kame čia reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2013 07 04, 09:24)
nors as daug nesireiskiu, bet crocsus irgi pirma karta uzsakiau pati biggrin.gif  paskaicius temuke bigsmile.gif
o is kur jus zinot, kad neidetos dvi poros? man niekas nerase, kad kazkuo neidejo g.gif  bet turesiu apsisarvuoti kantrybe iki vakaro, kol iki dezes davaziuosiu biggrin.gif ir patikrinsiu

gavau saskaita kurioje tik 7 poros. ir gavau grazinima uz dvi poras i paypala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 07 04, 09:55)
Jomajo doh.gif Prisiskaičiau apie SD tai nesinori man svetimom prekėm rizikuoti.O tai kur tada ta paypal dingsta ikona,kad galima mokėt g.gif Ar limitas koks prekių sumos yra,ar kame čia reikalas g.gif

butent sioje temoje jau buvo apie tai diskutuota ir kalbeta...
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 07 04, 02:05)
Prisikroviau krepšį SD bet nerodo paypal nuorodos g.gif Ar saugu pirkti keditinę?Nesuprantu kodėl neduoda apmokėti paypalu?Gal kuriai irgi taip buvo? blush2.gif

Visada mokejau tik kortele, yra viena karta preke viena dingus, pinigus grazino:)
Papildyta:
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 04, 09:29)
tai gal negalioja jau  rolleyes.gif as vakar apie 22 val dar nupirkau su juo + 15 naujienlaiskio koda pritaike

o koks dabar SD kodas galioja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 04 liepos 2013 - 09:02
Sveikos,

Gavau vakar is GAP siuntinuka, bet keletos prekyciu prasovaiu su dydziais, gal atsirastų norinčiųsmile.gif, jei ne teks grąžint

Maikutes 2 , dydis M, realiai 9-10 metu Kaina po 20 lt
http://imageshack.us...0/2476/y8uk.jpg
http://imageshack.us...9/9488/awad.jpg

l.faini marškinukai, striukyte. Viduje medvilnes pašiltinimas . Dydis M, 9-10 metu
Kaina 60 lt
http://imageshack.us...4/6087/iaqk.jpg

KAUNAS
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 04, 09:03)

o koks dabar SD kodas galioja?

JOKS
Atsakyti
Laba diena,
Padėkite man, nes nežinau kur ieškoti toliau...paštas sako nėra, DHL kampanija prašo kodo iš 10sk, bet aš jo nerandu....
Siunčiausi 2013/05/29d du siuntinukus mažus, vieną gavau apie 2013/06/20d
O kito negaunu iki šiol
Siuntinukų suma apie 40 Lt.
Dabar neseniai pamačiau, kad galima kažkaip sekti kaip keliauja jie. Deja man rašo va ką
pildas: DHL pasaulyje laišką
Sekimo numeris: 2043890515342413
Statusas:
Sekimo Informacija pasibaigęs
Stebėjimo duomenys apie šią siuntą nebuvo atnaujintas daugiau nei 10 darbo dienų DHL Global Mail ". Prašome susisiekti su DHL Global Mail daugiau informacijos.
Išsiųsti iš: COMPTON, CA, US
Išsiųstos: Penktadienis, gegužė 31, 2013 12:15
Pristatymas į: Klaip dos, LI, LT
Numatoma:
Paslaugos: GM SIUNTŲ PRIORITETAS
Svoris: 0.27 LBS.
Atnaujinta: Tai iki šiol. Atnaujinti
Pranešti apie glitch
Kaip man jį gauti ir kodėl jo negaunu? DHL paštas prašo 10skaičių koduko, o aš turiu tik tokį 14296098-0. Kur man gauti tą koduką 10sk?
Esu nusiminus ir pasimetus...
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 21:27)
blem kaip durnai, kad be 7 kilu Tukis i Klp nesiuncia:(

siuncia

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 03, 21:34)
siuskit i Panevezi ir trakites kad Magute patarpininkautu lotuliukas.gif

galiu parvezti, tik dabar jau mazai bevaziuoju, bet per post24.lt visa vasara nemokamai siuncia, tai dabar su paneveziu per juos "kontaktuoju"

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 21:55)
as apskritai kalbu apie bet koki pirkima is UK parduotuviu,norejau Tukis paslaugom pasinaudot, bet ziuriu Klaipedos sarase nera,o jei nori, kad i namus pristatytu reikia pirkt ne maziau kaip 7kg, nu as tiek neprisisakysiu biggrin.gif kitaip sius per siuntas, jei visus mokescius sudejus, itariu pigiau per tarpininkes gaunas biggrin.gif

QUOTE(lina0612 @ 2013 07 03, 22:13)
taigi daznai buna, kad Klaipeda pasikooperuoja , viena priima visu klaipedeciu siuntas , paskui isdalina

jokios cia problemos nera

yra mergaite kuri isdalina klaipedoje. tai nera problemu per tuki pirkti. pati esu tikrai iki 2 kg pirkusi ir sekmingai gaudavau
Atsakyti