Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 07:45)
Vien šioje temoje tas klausimas kokius keturis kartus rašytas . smile.gif
SD megsta prekiu neidet, ar deze suplyšta. Tai mokant kortele galit nebesusigrazint  unsure.gif

Visada moku kortele ir visada be jokių kalbų grąžina ir už neįdėtas prekes ir už broką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 07 04, 08:09)
Visada moku kortele ir visada be jokių kalbų grąžina ir už neįdėtas prekes ir už broką  4u.gif

jums pasiseka vadinasi 4u.gif
yra tokiu kur pirko kortele ir išvis negavo siuntinio. ka tada daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 08:23)
jums pasiseka vadinasi  4u.gif 
yra tokiu kur pirko kortele ir išvis negavo siuntinio. ka tada daryt?  unsure.gif

Nežinau ar pasisekė, manau čia normalu, ne kokia šaraškino kontora gi, pirkus ne mažiau nei 20 kartų, buvo, kad trūko prekių, buvo ir sugadintų ne kartą, parašau ir max po savaitės grąžina pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 08:23)
jums pasiseka vadinasi  4u.gif 
yra tokiu kur pirko kortele ir išvis negavo siuntinio. ka tada daryt?  unsure.gif

aisku kad su paypalu moket saugiau, bet nereikia labai ir dramatizuoti - jie siuncia per DHL, siuntinio kelia galima sekti (taip pat jei kas ir jie gali matyti kas ir kaip), paypalu paprasciau - byla iskelei ir viskas, o mokant kortele gali reikti daugiau pasirasineti - bet viskas issprendziama 4u.gif
Atsakyti
o man taip ir negrazino uz dingusias prekes, kai buvo deze dhl apklijuota juosta sad.gif

beto gi meshkius rase, kad irgi negrazino, nes tipo prisikiniso, kad per velai forma uzpilde doh.gif na biski jie nagleja, sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 04, 08:39)
o man taip ir negrazino uz dingusias prekes, kai buvo deze dhl apklijuota juosta sad.gif

beto gi meshkius rase, kad irgi negrazino, nes tipo prisikiniso, kad per velai forma uzpilde  doh.gif  na biski jie nagleja, sakyciau.

o tai tu nerasinejai ikyriai g.gif

va kai per velai - tai jau jo, niekuo padet nebegalima... dingus iskart reik rasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 04, 08:32)
aisku kad su paypalu moket saugiau, bet nereikia labai ir dramatizuoti - jie siuncia per DHL, siuntinio kelia galima sekti (taip pat jei kas ir jie gali matyti kas ir kaip), paypalu paprasciau - byla iskelei ir viskas, o mokant kortele gali reikti daugiau pasirasineti - bet viskas issprendziama 4u.gif

na taip. visur visko būna ax.gif drinks_cheers.gif

laukiu crocs. skambino kurjeris kad atveš šiandien. tai iš 9 porų dviejų nebus. o ar daugiau staigmenų nebus pažiūrėsim. pirma kart pirkau pati iš crocs blush2.gif
čia jūs kaltos lotuliukas.gif vis tas jūsų raginimas pačiom rinkt lotuliukas.gif
nes visada jungdavausi prie kitų blush2.gif
juk pačiai užsakinėt atrodė siaubas baubas blink.gif blink.gif aš ? kaip? ku? lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 08:58)

juk pačiai užsakinėt atrodė siaubas baubas  blink.gif  blink.gif  aš ? kaip? ku?  lotuliukas.gif  blink.gif

lotuliukas.gif O paskui- karta paragaves, negali sustot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

o perkant is aliaexpress pirma karta buna kokiu kodu? Ar as cia per gerai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 07 04, 08:59)
lotuliukas.gif O paskui- karta paragaves, negali sustot  lotuliukas.gif

joo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iloiva26 @ 2013 07 03, 14:32)
Sveikos

Vakar pirkau is gap.eu pritaikė nuolaida 20 proc. visoms prekems (ir nukainuotoms) kodukas SAVE20

Man išvis šio koduko nepriima doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 08:58)
na taip. visur visko būna  ax.gif  drinks_cheers.gif

laukiu crocs. skambino kurjeris kad atveš šiandien. tai iš 9 porų dviejų nebus. o ar daugiau staigmenų nebus pažiūrėsim. pirma kart pirkau pati iš crocs  blush2.gif
čia jūs kaltos  lotuliukas.gif  vis tas jūsų raginimas pačiom rinkt  lotuliukas.gif
nes visada jungdavausi prie kitų  blush2.gif
juk pačiai užsakinėt atrodė siaubas baubas  blink.gif  blink.gif  aš ? kaip? ku?  lotuliukas.gif  blink.gif

nors as daug nesireiskiu, bet crocsus irgi pirma karta uzsakiau pati biggrin.gif paskaicius temuke bigsmile.gif
o is kur jus zinot, kad neidetos dvi poros? man niekas nerase, kad kazkuo neidejo g.gif bet turesiu apsisarvuoti kantrybe iki vakaro, kol iki dezes davaziuosiu biggrin.gif ir patikrinsiu
Atsakyti