Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(bbiitute @ 2013 07 03, 21:59)
mokat uz 2kg  4u.gif
Papildyta:

As viska suprantu  biggrin.gif  Alytaus irgi nera  mirksiukas.gif  bet perku  biggrin.gif  nes neturiu pasirinkimo  biggrin.gif darau siuntu kaupimus ir visaip kitaip bandau taupyti  mirksiukas.gif

nu nebent prisikauptu per kazkiek laiko, ir dar kazkas kooperuotusi, tada jo
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 21:08)
nu nebent prisikauptu per kazkiek laiko, ir dar kazkas kooperuotusi, tada jo

taigi daznai buna, kad Klaipeda pasikooperuoja , viena priima visu klaipedeciu siuntas , paskui isdalina

jokios cia problemos nera

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 03, 22:13)
taigi daznai buna, kad Klaipeda pasikooperuoja , viena priima visu klaipedeciu siuntas , paskui isdalina

jokios cia problemos nera

nu bandysiu as ta adresa issinuomot ju ir uzsakinet, gal pavyks susikooperuot kelioms:)
dabar aktualu vaikiskos prekes, vyksta visokie ispardavimai, o ziuriu i LT dauguma nesiuncia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 03 liepos 2013 - 21:23
priimciau kokia vilniete prie TBS, seb smile.gif truksta iki nemokamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 22:22)
nu bandysiu as ta adresa issinuomot ju ir uzsakinet, gal pavyks susikooperuot kelioms:)
dabar aktualu vaikiskos prekes, vyksta visokie ispardavimai, o ziuriu i LT dauguma nesiuncia

drinks_cheers.gif ir aš tą patį mastau.
man rinkt neapsimoka nes tektu persiusti visom doh.gif , bet su klaipedietem koperuotis galiu biggrin.gif butu kas paima ax.gif
Atsakyti
Turiu puse (~14$) laisvo krepselio iherb.com, gal kas nori pasikooperuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 03, 22:30)
drinks_cheers.gif  ir aš tą patį mastau.
man rinkt neapsimoka nes tektu persiusti visom  doh.gif , bet su klaipedietem koperuotis galiu  biggrin.gif  butu kas paima  ax.gif

nu va labai gerai:) kuo daugiau tuo geriau, bus pigiau.reikia dabar ju adresa gaut
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 03, 21:59)
.mano patarimas, geriau sumokėt 28 pensais daugiau ir už 1,4 sv ir imti va tokią  wub.gif http://www.thebodysh...shower-gel.aspx
Tiesa, čia mažesnis kiekis g.gif

nu ne 28 pensais brangiau. Juk jūsų parodytos 250ml, o cocosinės 400ml talpa.
Atsakyti
Prisikroviau krepšį SD bet nerodo paypal nuorodos g.gif Ar saugu pirkti keditinę?Nesuprantu kodėl neduoda apmokėti paypalu?Gal kuriai irgi taip buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 07 04, 02:05)
Prisikroviau krepšį SD bet nerodo paypal nuorodos g.gif Ar saugu pirkti keditinę?Nesuprantu kodėl neduoda apmokėti paypalu?Gal kuriai irgi taip buvo? blush2.gif

Vien šioje temoje tas klausimas kokius keturis kartus rašytas . smile.gif
SD megsta prekiu neidet, ar deze suplyšta. Tai mokant kortele galit nebesusigrazint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 21:55)
as apskritai kalbu apie bet koki pirkima is UK parduotuviu,norejau Tukis paslaugom pasinaudot, bet ziuriu Klaipedos sarase nera,o jei nori, kad i namus pristatytu reikia pirkt ne maziau kaip 7kg, nu as tiek neprisisakysiu biggrin.gif kitaip sius per siuntas, jei visus mokescius sudejus, itariu pigiau per tarpininkes gaunas biggrin.gif

todel as ir priimu, nes panevezys daznai isvis nesurenka, bet priimu dali persiuntimo pastu - kad tik i namus atveztu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 04, 07:45)
Vien šioje temoje tas klausimas kokius keturis kartus rašytas . smile.gif
SD megsta prekiu neidet, ar deze suplyšta. Tai mokant kortele galit nebesusigrazint  unsure.gif

Ačiū.O tai kaip tada paypal apmokėt jei nėra pasirinkimo tokio? blush2.gif
Atsakyti