Paskaičiau Tukio info ir nesupratau Jei aš iš mažo miestelio, tai negaliu per Tukį pirkti, nes siuntas pristato tik į didžiuosius miestus? Neradau parašyta, kad jie persiųsti į mažesnį miestą gali.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 22:27)
blem kaip durnai, kad be 7 kilu Tukis i Klp nesiuncia:(
daro persiuntimus pastu po visa Lietuva
Papildyta:
QUOTE(Rasulita123 @ 2013 07 03, 22:35)
Paskaičiau Tukio info ir nesupratau Jei aš iš mažo miestelio, tai negaliu per Tukį pirkti, nes siuntas pristato tik į didžiuosius miestus? Neradau parašyta, kad jie persiųsti į mažesnį miestą gali.
gali pastu tai daro
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 03, 20:37)
gali pastu tai daro
Ačiū už atsakymą Tai, jei gerai supratau, reikia dėl persiuntimo rašyti Tukiui ir tartis?
Ir dar noriu paklausti, jei jų temoje parašyta, kad siuntos minimalus svoris turi būti 2 kg, tai kaip tada, jei siunta lengvesnė?
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 03, 16:04)
gal kas norite prisijungti prie gap.eu. truksta iki nemokamo. naudosiu koduka 20off viskam. gal kas prisijungsite dar su papildomu 15off koduku
oliuke@gmail.com
surinkau jau
QUOTE(egle50 @ 2013 07 03, 21:18)
per kur į LT siunčiat?
per PA apsimoka, nes svoris didelis, o turis mazas
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 03, 21:34)
siuskit i Panevezi ir trakites kad Magute patarpininkautu
jau gaunas aplinkiniai keliai, papildomi mokesciai, biski sudetinga cia gaunas viskas..ech
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 03, 21:37)
nepigiai gaunas pastu
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 22:48)
jau gaunas aplinkiniai keliai, papildomi mokesciai, biski sudetinga cia gaunas viskas..ech
Papildyta:
nepigiai gaunas pastu
Papildyta:
nepigiai gaunas pastu
tada teks buti be TBS
Iš kur siūlytumėte siųsti mergaitei basutes į darželį?
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 03, 21:53)
tada teks buti be TBS
as apskritai kalbu apie bet koki pirkima is UK parduotuviu,norejau Tukis paslaugom pasinaudot, bet ziuriu Klaipedos sarase nera,o jei nori, kad i namus pristatytu reikia pirkt ne maziau kaip 7kg, nu as tiek neprisisakysiu kitaip sius per siuntas, jei visus mokescius sudejus, itariu pigiau per tarpininkes gaunas
QUOTE(Rasulita123 @ 2013 07 03, 22:42)
Ačiū už atsakymą Tai, jei gerai supratau, reikia dėl persiuntimo rašyti Tukiui ir tartis?
Ir dar noriu paklausti, jei jų temoje parašyta, kad siuntos minimalus svoris turi būti 2 kg, tai kaip tada, jei siunta lengvesnė?
mokat uz 2kg
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 22:55)
as apskritai kalbu apie bet koki pirkima is UK parduotuviu,norejau Tukis paslaugom pasinaudot, bet ziuriu Klaipedos sarase nera,o jei nori, kad i namus pristatytu reikia pirkt ne maziau kaip 7kg, nu as tiek neprisisakysiu kitaip sius per siuntas, jei visus mokescius sudejus, itariu pigiau per tarpininkes gaunas
As viska suprantu Alytaus irgi nera bet perku nes neturiu pasirinkimo darau siuntu kaupimus ir visaip kitaip bandau taupyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 03, 21:02)
Man asmeniškai kvapas tai toks labai nekažką ta dušo želė...ir komentaruose parašyta, kad ta kreminė konsistencija tokia "limpanti"...mano patarimas, geriau sumokėt 28 pensais daugiau ir už 1,4 sv ir imti va tokią http://www.thebodysh...shower-gel.aspx
Tiesa, čia mažesnis kiekis
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 03, 20:55)
tai kooperuokitės su kitom klaipėdietėm
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 03, 20:59)
Man asmeniškai kvapas tai toks labai nekažką ta dušo želė...ir komentaruose parašyta, kad ta kreminė konsistencija tokia "limpanti"...mano patarimas, geriau sumokėt 28 pensais daugiau ir už 1,4 sv ir imti va tokią http://www.thebodysh...shower-gel.aspx
man ta kokosinė irgi nepatiko
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 03, 21:59)
Tiesa, čia dvigubai mažesnis kiekis
Tiesa, čia dvigubai mažesnis kiekis
Man tai sitos kvapas labai http://www.thebodysh...shower-gel.aspx