Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(pilvuziukas @ 2013 07 01, 18:15)
as manau kad ju sistema kiek grybauja, nes rodo tai taip tai anaip, as nusipirkau sviestu po 2.8 sv. nors pries tai rode po 3 sv., o cranberry net uz 2.24 sv.

Aciu, kad praneset, jog papilde, praslaviau TBS ir as!!! lotuliukas.gif Po atblokavimo, kad prisipirkau visko is tos laimes biggrin.gif Super kaina gavosi pvz braskiu rinkinuko 6.16 gb:
http://www.thebodysh...often-gift.aspx
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 02, 11:53)
Paklausiu cia (gal cia daugiau mamu turi tokiu vaiku). Noriu sunenui nupirkti baciokus pirmus smile.gif

Aš gal dairyčiaus 19 d., nors visaip būna su dydžiais, vieni mažinti, kiti didinti.
Atsakyti
O mano SD uzsakymas nuo 5-dienio nepajudejo is statuso "Awaiting Courier Pickup
" kažin kaip čia suprast g.gif ar yra kam taip buvę? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif gal paprotinsit ka netaip darau: bandau pirkti TBS suvedu billing informacija ir vis gaunu error' a, kad salis netinka.
Jei teisingai supratau, tai galiu atsiskaityti su savo lietuviska kreditke, bet siunciu i uk adresa, taip?
Billing adresas mano Lt, tas pats kaip kreditines, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 02, 10:53)
Paklausiu cia (gal cia daugiau mamu turi tokiu vaiku). Noriu sunenui nupirkti baciokus pirmus smile.gif

Mano bernužėliui ką tik metukai suėjo, o basutės 20 d. jau ant ribos. Kadangi turiu dar ir 21 d., tai pradėjau dėti didesnes. Dabar kaip tik pagal rekomendacijas gaunasi, kad apie 0,5 cm būtų didesnės biggrin.gif Matyt didžiakojis mano vyrukas bus, kaip ir tėtis, kuris avi 47 "lastus" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 30, 09:57)
Mamukai, kur yra pirkt padoriom kainom gelbėjimosi liemenių mažiukams vaikučiams (nuo 1,5 metukų).

Siulyciau ziureti ebay. Normaliu liemeniu kainos nemazos, ebay galima naudota uz maza kaina paimti.
Mano vaikas bande liemene Konfidence. Bet vien su ja ant vandens neishsilaike - paslydo ir veidas atsidure vandenyje, o su liemene pats atsistoti nesugebejo. Prie liemenes visvien deciau rankogalius pripuciamus.

Ciapigesne

QUOTE(Murčikas @ 2013 07 01, 09:27)
kuo plaunat vaikuciu kunelius ir galvas? as kazkaip vis naudojau weledos toki bendra su medetkomis, bet galvoju gal ka naujo isbandyti. kazkada sebamed dar naudojome  g.gif

Aveeno is iherb.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 02 liepos 2013 - 13:04
QUOTE(ra2ga @ 2013 07 02, 11:53)

Del batuku dydzio aciu atsakiusioms. Nors apytiksliai zinosiu 11cm koks dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2013 07 02, 13:03)
Siulyciau ziureti ebay. Normaliu liemeniu kainos nemazos, ebay galima naudota uz maza kaina paimti.
Mano vaikas bande liemene Konfidence. Bet vien su ja ant vandens neishsilaike - paslydo ir veidas atsidure vandenyje, o su liemene pats atsistoti nesugebejo. Prie liemenes visvien deciau rankogalius pripuciamus.

[]

Kad taip neatsitiktu , reikia pirkti su dirzais ir apacioje, per klyniuka wink.gif
Atsakyti
gal kas priimtumėte į kompaniją užsakant TBS ax.gif

arba nesusipratėlei bent nuolaidos kodą pasufleruotumėte ax.gif

Atsakyti
Gal kas paprotinsit blush2.gif jei perku is aliexpres ir preke kainuoja 50 doleriu tai rizikuoju, kad gali reiketi muita susimoketi, jei taip is kur jie zino kiek as mokejau (tik nesijuokit labai)
Atsakyti
QUOTE(inkava @ 2013 07 02, 14:19)
gal kas priimtumėte į kompaniją užsakant TBS  ax.gif

arba nesusipratėlei bent nuolaidos kodą pasufleruotumėte  ax.gif

Ending
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2013 07 02, 13:23)
Gal kas paprotinsit  blush2.gif jei perku is aliexpres ir preke kainuoja 50 doleriu tai rizikuoju, kad gali reiketi muita susimoketi, jei taip is kur jie zino kiek as mokejau (tik nesijuokit labai)

paprasys jusu atsiusti pirkimo dokumentus smile.gif

Atsakyti