Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 186 tema

QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 19:19)
Ar gali būti, kad mane kažkaip išregistravo iš Paypalo, todėl ir neleidžia mokėti?

pabandykit šiaip tiesiog įeit į savo paypalą tai matysit jei kas ne taip
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 07 01, 20:23)
pabandykit šiaip tiesiog įeit į savo paypalą tai matysit jei kas ne taip

Dėkui. Pabandysiu. O štai prisiregistravau prie SD kitu vardu, tai rodo tą Paypal ikonėlę.. g.gif Reiks pirkti kitu vardu. bigsmile.gif

iejau, bet nieko ten nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 01 liepos 2013 - 19:37
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 20:35)
Dėkui. Pabandysiu. O štai prisiregistravau prie SD kitu vardu, tai rodo tą Paypal ikonėlę.. g.gif Reiks pirkti kitu vardu. bigsmile.gif

iejau, bet nieko ten nesuprantu doh.gif

galimas toks variantas, kad pasirinktas UK siuntimo adresas, tada nebeduoda moket paypalu - pasirinkit siuntima i LT - turetu leisti...

arba baigesi mokejimo limitas, jei didele suma - neissitenkat i ji g.gif bent ebay tas limitas yra, nzn kaip parduotuvese g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 01, 20:56)
galimas toks variantas, kad pasirinktas UK siuntimo adresas, tada nebeduoda moket paypalu - pasirinkit siuntima i LT - turetu leisti...

arba baigesi mokejimo limitas, jei didele suma - neissitenkat i ji g.gif bent ebay tas limitas yra, nzn kaip parduotuvese g.gif

lyg Lt siuntimas.
O koks tas limitas? Negirdėjau tokio.. Teks mažinti prekes, ar kaip?
kur pažiūrėti tą limitą paypale?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 01 liepos 2013 - 20:03
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 20:59)
lyg Lt siuntimas.
O koks tas limitas? Negirdėjau tokio.. Teks mažinti prekes, ar kaip?

As nzn ar tai tebera dabar, bet as paypalu pradejau naudotis senai (pries kokius 5-6 metus) - pirkdavau tik ebay, tai man buvo, kad baigesi limitas - perkant taip ir rasydavo, kad reikia naujos korteles, nes baigesi limitas ar pan... Tada kazka dariau, spaudziau - "padidino" man ta limita - daugiau neuzkliuvo - baiges kortele, gavau kita, su kitu nr - registravaus - po kurio laiko vel "isnaudojau" ir vel pasikeliau rolleyes.gif ar taip tebera nzn schmoll.gif . Pabandyki su mazesniu prekiu kiekiu - jei leis - galbut priezastis ta - jei ne, vadinas esme ne cia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 20:59)

kur pažiūrėti tą limitą paypale?

nepasakysiu jau tikrai - nes su tuo susidurus buvau senai... labai senai...
Atsakyti
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 07 01, 18:15)
as manau kad ju sistema kiek grybauja, nes rodo tai taip tai anaip, as nusipirkau sviestu po 2.8 sv. nors pries tai rode po 3 sv., o cranberry net uz 2.24 sv.

drinks_cheers.gif keitės kainos. Tikėkimės viską įdės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sany @ 2013 07 01, 11:15)
Labas, gal esate kur pirkę palapinę (suaugusiems), prašau pasidalinti patirtim  4u.gif

Ačiū

Cia pirkau http://aic.lt/kempin...e-s/cat_59.html
geros kokybiskos Husky palapines. Uz LT ribu tokios kaip man reikejo neradau kad pigiau gautusi nusipirkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 07 01, 21:17)
Cia pirkau http://aic.lt/kempin...e-s/cat_59.html
geros kokybiskos Husky palapines. Uz LT ribu tokios kaip man reikejo neradau kad pigiau gautusi nusipirkt schmoll.gif

mes is senuku pirkom, nes skubiai uzreikejo ta campri palapine - tai gana neblogai dregme sulaiko, nera sunki, gana erdvi, o cia dar ir kaina gera (tos zalsvos) mirksiukas.gif
http://www.sportsdir.../Camping/Tents/
Atsakyti
Pas jus tik užsuk, tai jau ir palapinės prireikė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pšeprašom dabar man pasakyti, mango outlet kokiais būdais ir per kiek laiko panašiai atsiunčia. Mislyju užsisakyti kai ką, ale vat atostogai, o jei kur nusibelsiu ir namie nebūsiu ? Atiduos kam nors arba pagražins, o aš nelabai to norėčiau schmoll.gif
Ir dar - papildo jie ar ne kada nors, dydžių, prekių ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė***: 01 liepos 2013 - 22:36
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 01, 23:34)
Pšeprašom dabar man pasakyti, mango outlet kokiais būdais ir per kiek laiko panašiai atsiunčia. Mislyju užsisakyti kai ką, ale vat atostogai, o jei kur nusibelsiu ir namie nebūsiu ? Atiduos kam nors arba pagražins, o aš nelabai to norėčiau  schmoll.gif

nu jo... atostogos ziauriai apkartina gyvenima pirkimuose doh.gif
Atsakyti
Merginos o koki jus Body Shop koduka vedat blush2.gif g.gif

Radau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 02 liepos 2013 - 09:30