Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 06, 18:02)
Kol mane aptarinėjate su daug didesne šypsenėle keliu Jums nuotraukėlę, ką tik pasidariau OT ir jis daug ryškesnis  smile.gif
Bet man jau 23 CD, taip išeina kad ovuliacija gerokai gerokai nusivėlino...Kai šeip mano ciklas paskutinius metus buvo 31 diena, paskutinysis tik truko 35...Tai nejau šis bus dar ilgesnis... g.gif  visai nusiklaipė...
user posted image

Vaaa thumbup.gif jau viskas aiskeja cool.gif taip ir maniau, kad cia bus kalta susivelinusi ovuliacija, pas mane panasiai buvo, vaiduokliavo vaiduokliavo, kol ryskumas atejo mirksiukas.gif rytoj dar ryskiau turetu but, ateik pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 11 06, 20:03)

bat kaip klaidina tas ryskesnis vaiduokiukas doh.gif man taip pat rode ir daugiau testuku nedariau, tai gal ir velavo g.gif is vis sis cilkas tik 24d. visad buna +- 27 d. na paziuresiu ka si men testukai parodis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 06, 20:30)
bat kaip klaidina tas ryskesnis vaiduokiukas  doh.gif  man taip pat rode ir daugiau testuku nedariau, tai gal ir velavo  g.gif  is vis sis cilkas tik 24d. visad buna +- 27 d. na paziuresiu ka si men testukai parodis.  smile.gif

Jei ir Jums tokia pati situacija, tada siūlau tikrai sekantį mėnesį pradėti gana anksti gadinti OT, nes kaip ir minėjote ir Jums ciklas susvyravo paskutinį mėnesį, ir darytis tolei, kol arba išryškės gražiai abi juostelės, arba ateis mmm...
Buvau tikrai beveik garantuota, kad OV įvyko 18-19 dienomis...
Šiandien pasidariau testą, padėjau šalia kitų ir tvarkausi namuose. Po 15 min žvilgt, oho, taip smagiai nustebino... smile.gif
Atsakyti
na pazaisiu ir as, paziuresim kas gausis ax.gif
Atsakyti
Laukiam caramelcandy su siandieniniu testuku 4u.gif
Man sikart testukai nemelavo, uzkibo zirniukas blush2.gif vis dar sunku patiket, tieeek laukem stebukliuko.. Dar merginos BT labai gerai matuot, daug info galima istraukt is to. Man BT matavimas ir ovuliacijos testukai padejo nustatyt vaisingas dienas, nors mano ciklai lb nereguliarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 11 07, 11:30)
Laukiam caramelcandy su siandieniniu testuku  4u.gif
Man sikart testukai nemelavo, uzkibo zirniukas  blush2.gif  vis dar sunku patiket, tieeek laukem stebukliuko.. Dar merginos BT labai gerai matuot, daug info galima istraukt is to. Man BT matavimas ir ovuliacijos testukai padejo nustatyt vaisingas dienas, nors mano ciklai lb nereguliarus ax.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif

ir as laukiu caramelcandy testuko biggrin.gif

Man BT neiseina matuoti, nes augina mazaja ir tenka naktimis keltis dar doh.gif
Atsakyti
Laba diena, žiūriu atgijo temutė, tai naudojuosi proga ir noriu pasikonsultuoti su Jumis. Mano ovuliacija buvo 11-12 c.d. ginė tai patvirtino thumbup.gif ir šiandien įdomumo dėlei pasidariau ovuliacijos testuką, ir jis nesmarkiai pablankęs g.gif gal kažkas negerai su LH hormonu pas mane? g.gif
http://www.part.lt/i...f3e0fdb2831.jpg
http://www.part.lt/i...f3e0fdb2115.jpg
Atsakyti
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 11 07, 13:08)

O kelinta šiandien ciklo diena?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 07, 13:19)
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 11 07, 13:08)

Uuoj atsiprašau, iškart neparašiau blush2.gif šiandien yra 17 c.d. g.gif mano ciklas trumpesnis biškiuką, 25 dienų g.gif
Atsakyti
[quote=Dangaus_zydryne,2013 11 07, 13:22]
[/quote]

Uuoj atsiprašau, iškart neparašiau blush2.gif šiandien yra 17 c.d. g.gif mano ciklas trumpesnis biškiuką, 25 dienų g.gif
[/quote]

Tai jei 11-12 buvo OV, tai 17 cd ir turi testukas būti blankus, arba visai nebūti. O kas Jus neramina? smile.gif
Atsakyti
Tai va! O jis pakankamai ryškus, ir galvoju ar nebus čia koks hormonų grybavimas? doh.gif niekas neesat su tuo susidūrę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 11 07, 11:30)
Laukiam caramelcandy su siandieniniu testuku  4u.gif
Man sikart testukai nemelavo, uzkibo zirniukas  blush2.gif  vis dar sunku patiket, tieeek laukem stebukliuko.. Dar merginos BT labai gerai matuot, daug info galima istraukt is to. Man BT matavimas ir ovuliacijos testukai padejo nustatyt vaisingas dienas, nors mano ciklai lb nereguliarus ax.gif

Aš taip pat sunkiai išlaukiau, kada ateis metas darytis OT...deja... doh.gif neverta net fotografuoti...
Tikėjausi dar ryškesnio testuko nei vakar, o jis blankesnis, toks kaip buvę visi iki vakar...
Čia radau nuotraukėlę darytą pavasarį, kai pirmą kart bandžiau testukus, tiesiog dėl savęs. Testukai buvo 30-ies jautrumo ir kažkaip viskas buvo aiškiau, mažiau tų vaiduokliavimų.
Manau kitą ciklą vėl gadinsiu 30 MIu.
user posted image
Atsakyti