Sveikos vėl aš grįžtu su OT, nepasiteisino man tas teigiamas prieš tai buvęs OT.. na bet nieko, stengiamės iš naujo dabar belikę pas mane 30miu testukai (visad darydavau 20miu), turėčiau ant dienų gauti 20miu, tai bandysiu sulyginti ką rodo abu skirtingi testukai, bet šiandieninis 30miu jau kažką po truputį pradeda rodyt
Sveikos, patarkit kur galima isigyti siuos testukus. Kadangi pirmas nestumas baigesi abrazija, tad noreciau ilgai nedelsti ir pradeti sekti savo ovuliacija
QUOTE(Meskutne @ 2013 11 03, 16:24)
Sveikos, patarkit kur galima isigyti siuos testukus. Kadangi pirmas nestumas baigesi abrazija, tad noreciau ilgai nedelsti ir pradeti sekti savo ovuliacija
Jei yra galimybe, atsisiuskit is amazones arba ebay, bet kiek zinau mamytes pardavineja ir lietuvoj, pasiskaitykit skelbimu skyreli perkant vaistinej bus keliskart brangiau
Papildyta:
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 10 31, 14:32)
na va, vėl viena pabendrausiu..Šiandien OT jau kiek ryškesnis, bet dar kaip suprantu nesiskaito teigiamas? Nors čia 30miu
Kadangi 30miu nesu dariusi, sunku vertinti man bet panasu, kad dar tik arteja prie ovuliacijos. Kokia situacija dabar? Man 20 miu rode lb lb ryskiai, ryskiau uz kontroline juosta
O čia maniškiai:
Ryškiausi buvo 18-19 CD, o dar 19 vakare ir jaučiau skausmus...
Šiandien, 20 CD jau daug blankesnis.
Man tik neramu kodėl net ir 20 MIu jautrumo testukai man taip neišryškėja, kaip jums... Na realybėje vos vos ryškiau nei nuotraukoje...
Bandžiau testukus prieš keletą mėnesių ir irgi taip pat buvo.
Prieš atikdama testą stengiuosi 2 val negerti, o testą atlieku 16 val.
Man tik neramu kodėl net ir 20 MIu jautrumo testukai man taip neišryškėja, kaip jums... Na realybėje vos vos ryškiau nei nuotraukoje...
Kadangi 30miu nesu dariusi, sunku vertinti man bet panasu, kad dar tik arteja prie ovuliacijos. Kokia situacija dabar? Man 20 miu rode lb lb ryskiai, ryskiau uz kontroline juosta
[/quote]
Kitą dieną, tai yra 11c.d. jis buvo teigiamas va
Papildyta:
bet kitą dieną, 12 c.d. testukas jau vaiduokliavo čia taip ir turi būt?
[/quote]
Kitą dieną, tai yra 11c.d. jis buvo teigiamas va
Papildyta:
Na va, cia jau panasiau i ovuliacija, nors galetu dar ryskiau but as dar nesu eksperte ovuliacijos testuose, nes tik viena menesi naudojau, bet kaip sakiau viena diena buvo ryskiau uz kontroline, o sekancia diena buvo panasaus ryskumo su kontroline. Gal tu darei labai skirtingu metu juos? Bet kokiu atveju, ND reikejo nepamirst atlikt
Kitą dieną, tai yra 11c.d. jis buvo teigiamas
Papildyta:
[/quote]
Papildyta:
Caramelcandy, as manau, jums ovuliacijos dar nebuvo, darykit testus toliau, gali buti, kad uzvelavo
Kitą dieną, tai yra 11c.d. jis buvo teigiamas
Papildyta:
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 03, 18:09)
O čia maniškiai:
Caramelcandy, as manau, jums ovuliacijos dar nebuvo, darykit testus toliau, gali buti, kad uzvelavo
O tai ka rodo tas isriskejimas pas Caramelcandy jei tai nera Ov.
man ir taip rode testukai tai pamaniau, kad jau Ov buvo atlikti ND ir nieko (parsivilko mmm ) reiks dabar visa laika OT daryti, ziuresim gal ir bus ryskesnis teigiamas OT
Tai kiek suprantu visi testukai turi rodyti rysku bruksniuka tik tuomet Ov ne uz kalnu?
man ir taip rode testukai tai pamaniau, kad jau Ov buvo atlikti ND ir nieko (parsivilko mmm ) reiks dabar visa laika OT daryti, ziuresim gal ir bus ryskesnis teigiamas OT
Tai kiek suprantu visi testukai turi rodyti rysku bruksniuka tik tuomet Ov ne uz kalnu?
Aš tai jaučiu kitą kartą planuodama vaiką labiau pasiklaučiau BT matavimais, nes kai dariau šituos testukus, nieko jie man nerodė, kaip pas Caramelcandy buvo, bet aš pastojau tą mėnesiuką kai juos naudojau. Kai kurioms tiesiog sunku LH bangą sugauti su tais testais. Beje, man jie teigiamą parodė, kai jau buvau
QUOTE(AfricanSun @ 2013 11 06, 15:51)
Aš tai jaučiu kitą kartą planuodama vaiką labiau pasiklaučiau BT matavimais, nes kai dariau šituos testukus, nieko jie man nerodė, kaip pas Caramelcandy buvo, bet aš pastojau tą mėnesiuką kai juos naudojau. Kai kurioms tiesiog sunku LH bangą sugauti su tais testais. Beje, man jie teigiamą parodė, kai jau buvau
Galu gale vis tiek pasitarnavo Jums!
Aš tai jau nerimauju,kad gal su manim kas ne taip...gal per mažai to hormono,ar nevyksta ta ov. Nors ir dilgčiojimus jaučiau,ir pasiskaičius kitoje temoje kaip atpažinti ov pagal gleives ir matau,kaip jos keitėsi. Kelis kartus paskutiniais metais yra net buvę,kad maždaug tomis dienomis kai pamaudena ir galvodavau,kad tai ov,net yra pateplioję kaip krauju tik taip rusvai...
QUOTE(agne_vvr @ 2013 11 05, 08:34)
O tai ka rodo tas isriskejimas pas Caramelcandy jei tai nera Ov.
Pas caramelcandy arciausiai tiesos buvo 18 cd, bet turetu buti daug ryskiau, dar galima butu daryti dukart dienoj tokiu atveju, pries pietus ir vakare, kad pagaut ta LH banga..net nezinau kaip tai paaiskinti
Kol mane aptarinėjate su daug didesne šypsenėle keliu Jums nuotraukėlę, ką tik pasidariau OT ir jis daug ryškesnis
Bet man jau 23 CD, taip išeina kad ovuliacija gerokai gerokai nusivėlino...Kai šeip mano ciklas paskutinius metus buvo 31 diena, paskutinysis tik truko 35...Tai nejau šis bus dar ilgesnis... visai nusiklaipė...
Bet man jau 23 CD, taip išeina kad ovuliacija gerokai gerokai nusivėlino...Kai šeip mano ciklas paskutinius metus buvo 31 diena, paskutinysis tik truko 35...Tai nejau šis bus dar ilgesnis... visai nusiklaipė...