Sveikos, merginos, as siandien pirma karta dariau OV testa. Isryskejo viena juostele, o pagal instrukcija, reiskia, kad negaliojantis testas toks. Kyla klausimas, ka galejau padaryti ne taip?
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 12, 14:14)
O simptomus pradejau jausti... parasiau kokius simptomu - O
Pati ovuliacija - akimirkos įvykis, o simptomai vieni rodo artėjančią O, kiti jau įvykusią, treti gali rodyti tiek viena, tiek kita, vieni trunka kelias minutes (ir su pačia O vis tiek paprastai nesutampa), kiti gali trukti beveik savaitę.
QUOTE(Gurmanita @ 2013 09 14, 17:37)
Isryskejo viena juostele, o pagal instrukcija, reiskia, kad negaliojantis testas toks. Kyla klausimas, ka galejau padaryti ne taip?
Viena juostelė turi išryškėti visada - ji vadinama kontroline ir rodo, kad testas galiojantis. Kai atsiras antroji juostelė - tai reikš, kad testas teigiamas (ovuliacija labai tikėtina per ateinančias 48 val. (g.b. gamintojo nurodytas kitoks valandų skaičius)), o kol kas jis yra neigiamas, bet taip pat galiojantis.
Gurmanita,į Tavo klausimą jau atsakė viskas gerai su tuo OT. Kaip ir NT,taip ir OT vienas brūkšnys-neigiamas rezultatas. Lauk,kada bus II. Brokuotas OT būtų,jei nerodytų nei vieno "pagaliuko"
Na tai as savuosius simptomus tada truputi aprasysiu
Galvos skausmas, pykinimas, krutines maudimas, pilvo apacios tempimas maudimas, isskyros permatomos ir skystos, taciau ne tasios. mmm diena dar tolokai, ar tai gali buti panasu i vaisingas dienas, ar ovuliacija? Gal dabar aiskiau parasiau?
Galvos skausmas, pykinimas, krutines maudimas, pilvo apacios tempimas maudimas, isskyros permatomos ir skystos, taciau ne tasios. mmm diena dar tolokai, ar tai gali buti panasu i vaisingas dienas, ar ovuliacija? Gal dabar aiskiau parasiau?
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 16, 13:09)
Sunku pasakyt Man nei galvos skausmų, nei pykinimo nebūdavo, tik stiprus (lyg adatomis) dūrimas į kiaušides (spėju tik ). A, dar ir išskyros. Jų būdavo gausu, bespalvių, bet prieš pat O jos - kiaušinio baltymo pavidalo.
sveikos, mergytes mano ciklas iki abrazijos budavo 30-32d, dabar sulaukus pirmuju mmm nebesuprantu savo organizmo, lyg ir nepastebejau tu vaisingu gleiviu, ar gali, kad jos buvo anksciau, nes stebet pradejau tik nuo 15 ciko dienos, kaip manote kokios sio ciklo dienos vaisingos
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 09 16, 13:09)
Sunku pasakyti dėl to, kad nėra viso ciklo vaizdo: kada pasirodė pirmosios gleivės, kaip jos kasdien kito (ar buvo palaipsnis kitimas vaisingesnių link). Labai praverstų žinoti, ar dar nepakilo BKT. O kiti požymiai yra tik pagalbiniai, jie gali būti net ir visai nesusiję su ciklu arba būdingi PMS-ui. Kitaip tariant, niekas čia pasufleruoti negali - galbūt Tu visiškai teisi, kad visa tai Tau būdinga dieną - kelias apie ovuliaciją, bet jei to nepasitikrini objektyvesniais būdais, niekada negalėsi įsitikinti.
QUOTE(Vaterlo @ 2013 09 16, 16:08)
Sunku pasakyt Man nei galvos skausmų, nei pykinimo nebūdavo, tik stiprus (lyg adatomis) dūrimas į kiaušides (spėju tik ). A, dar ir išskyros. Jų būdavo gausu, bespalvių, bet prieš pat O jos - kiaušinio baltymo pavidalo.
Man iki pirmo nestumo isvis nebudavo jokiu O simptomu, tiesiog pagal dienas po menesiniu apie 13-15 zinojau kad vaisingos ir viskas, pastojau is antro ciklo. MM budavo kaip laikrodis lygiai 28 dienos, nei pirmyn nei atgal... Todel man dabar dar sunku susigaudyt, kas kaip ir kada, nes niekada nesekiau, neskaiciavau ir budavo dzin
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 16, 17:56)
sveikos, mergytes mano ciklas iki abrazijos budavo 30-32d, dabar sulaukus pirmuju mmm nebesuprantu savo organizmo, lyg ir nepastebejau tu vaisingu gleiviu, ar gali, kad jos buvo anksciau, nes stebet pradejau tik nuo 15 ciko dienos, kaip manote kokios sio ciklo dienos vaisingos
Pagal vadovėlius, reikia nuo ciko trukmės atmesti 14d. tai gaunasi 30-14=16 tai maždaug tavo vaisingiausia diena. Bet tai teorija. Man būdavo ir 18CD O, o kartais ir 10-12CD, o mm visvien ateidavo 27-28dCD. Pagėriau KT, pasidarė ciklas 30d. ir O ateidavo lygiai 15-16CD. Požymiai prasidėdavo nuo ~12CD. Gleivės keitėsi, pilvo apačia maudendavo, kaip per pms. Kai stebėjau su OT, tai jie man gan tiksliai rodydavo O, ir gleives labai atitiko, tai po to mečiau OT, ir tik gleivėm pasitikiu, žiūrėsim, kaip bus
QUOTE(KrioOo @ 2013 09 18, 08:02)
Pagal vadovėlius, reikia nuo ciko trukmės atmesti 14d. tai gaunasi 30-14=16 tai maždaug tavo vaisingiausia diena. Bet tai teorija.
Pagal prastokus vadovėlius, nes normali liuteininė fazė trunka 9-16 dienų, o ne būtinai 14. Be to, IDILĖ83 klausė ne teorijos apskritai, o apie konkrečią netipišką situaciją - po abrazijos, kai jokie skaičiavimai neturi prasmės.
Sveikutes,
iskilo klausimas: ar 40miu testas taps teigiamu arciau ovuliacijos nei 30miu? Ar tikimybe lieka ta pati 24-48val iki O?
iskilo klausimas: ar 40miu testas taps teigiamu arciau ovuliacijos nei 30miu? Ar tikimybe lieka ta pati 24-48val iki O?