Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(LgB @ 2014 04 14, 23:56)
as kazkaip nemanau  g.gif  siek tiek per blanku mano akim. nors esu girdejusi, kad kaikurioms ir neisryskeja iki reikiamo ryskumo  ax.gif
beje, kokio jautrumo testai?  g.gif

Buvau vakar echo, sakė buvo O, manau pagal valandas nepagavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotiara @ 2014 04 15, 20:56)
Buvau vakar echo, sakė buvo O, manau pagal valandas nepagavau smile.gif

Tai speju kad ta 18 diena ir buvo teigiams testas tada..Beje pati ovuliacija ateina juk nuo teigiamo testo po 12-30 valandu..tai labai tiksliai kos niekad nepagausit:) bet po teigiamo testo vistiek jau vaisingos dienos smile.gif ir leliukui gamint teigiamos:)
Atsakyti
QUOTE(LgB @ 2014 04 14, 23:56)
as kazkaip nemanau  g.gif  siek tiek per blanku mano akim. nors esu girdejusi, kad kaikurioms ir neisryskeja iki reikiamo ryskumo  ax.gif
beje, kokio jautrumo testai?  g.gif

Žinokit labai jautrus, iš ebay užsisakiau, o ten neparašyta. Pirmą kart bendau, todėl neatkreipiau dėmesį, bet vaiduokliuoja iki šiol, 18 tada ryškiausia ir buvo, kviečiame mergaitę, todėl rodo ir pataikėm, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotiara @ 2014 04 16, 17:47)
Žinokit labai jautrus, iš ebay užsisakiau, o ten neparašyta. Pirmą kart bendau, todėl neatkreipiau dėmesį, bet vaiduokliuoja iki šiol, 18 tada ryškiausia ir buvo, kviečiame mergaitę, todėl rodo ir pataikėm, žiūrėsim smile.gif

Bandot mergytes susilaukt:)? teisingai supratau:)? Tada ND pries Ovuliacija reikia daryt,na bet matyt zinot...ir linkiu kad pavyktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos damos smile.gif

su vyru planuojam leliuką porą ciklų, šis trečias. Ir pirmas kai naudojuosi OT.
Ciklas labai reguliarus, 26 dienos, mmm trukmė - 6 dienos. Jaučiu ir vidurio ciklo skausmus, ir išskyros pasirodo tos vaisingosios, bet pirmus du ciklus pagauti burbuliuko nepavyko... ND nevisada pavykdavo atlikti labai kruopščiai rolleyes.gif

ND paskutinį kartą atlikom 11 CD, kitom dienom niekaip nepavyko nutaikyti laiko.. tikiuosi dar šiandien tai pavyks biggrin.gif Įkeliu nuotraukystes OT testų, kaip matote, kada turėjo įvykti O?
Ką tik dar vieną pasidariau, tai rodo aiškų antrą brūkšniuką, ne tokį ryškų kaip kontrolinis, bet tokį pat kaip šiandien popietinis.

OT dariau vienodu paros metu, tik kartais du, kartais tris kartus per dieną.

Ačiū už nuomones smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Manau 13 arba 14 diena Ov galėjo būt..Testas teigiamas jau nuo 12 dienos...Na 13 diena manau buvo tinkamiausia Nd smile.gif
Atsakyti
Gera diena smile.gif

Nebesuprantu, maniau, kad OT pagalba galėsiu išsiaiškinti, kada tiksliau vyksta O... bet nebesuprantu nieko biggrin.gif

14 CD vakare OT antras brūkšniukas buvo šieeek tiek blyškesnis, 15 CD ryte vėl toks pats ryškus kaip 13 CD ryte smile.gif
Tiesa vakar, 16 CD, jis jau buvo žymiai blyškesnis, šiandien jau tik vaiduokliukas..
Turbūt 15 CD arba vėliau O negalėtų vykti, nes ciklas 26 dienos g.gif mmm turėtų būti 05.02...
Atsakyti
QUOTE(sedekuzukedes @ 2014 04 22, 19:25)
Gera diena smile.gif

Nebesuprantu, maniau, kad OT pagalba galėsiu išsiaiškinti, kada tiksliau vyksta O... bet nebesuprantu nieko biggrin.gif

14 CD vakare OT antras brūkšniukas buvo šieeek tiek blyškesnis, 15 CD ryte vėl toks pats ryškus kaip 13 CD ryte smile.gif
Tiesa vakar, 16 CD, jis jau buvo žymiai blyškesnis, šiandien jau tik vaiduokliukas..
Turbūt 15 CD arba vėliau O negalėtų vykti, nes ciklas 26 dienos g.gif mmm turėtų būti 05.02...

Atlikinėkit ND kas antrą ar kas trečią dieną ir nereikės spėliot 4u.gif Man keista, kai tiksliai gaudo O ir tik per tą dieną atlikinėja ND. Žymiai didesnė tikimybė pastoti, jei ND atliksiti ir prieš O, ir po O mirksiukas.gif Sėkmės
Atsakyti
Sveikos, gal pakomentiotumeg mano grafikiuka, niekaip nesuprantu kada ov. F Friend meta kad 25cd, TD matot kada g.gif ka manot?

http://tevu-darzelis...257@1403249d940
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 04 23, 06:13)
Atlikinėkit ND kas antrą ar kas trečią dieną ir nereikės spėliot 4u.gif Man keista, kai tiksliai gaudo O ir tik per tą dieną atlikinėja ND. Žymiai didesnė tikimybė pastoti, jei ND atliksiti ir prieš O, ir po O mirksiukas.gif Sėkmės

biggrin.gif tikrai negaudau O tam, kad ND atlikti tik tomis dienomis, nejuokaukit taip biggrin.gif
su ND problemų neturim, nebent aplinkybės priverčia susilaikyti biggrin.gif

už "sėkmės" nedėkosiu smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif baigia mano mm iskeliauti ir neuzilgo reikes pradet testuotis smile.gif
Atsakyti
Merginos, keistu tokiu klausimu kreipiuos. Ar kada pastebėjote pagal pojūčius skirtumą,kai būna anovuliacinis ciklas ir normalus. Mmm atėjo kaip visada laiku ar ne, ir pan.? Dėkoju už atsakymą blush2.gif
Atsakyti