Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

Iškilo klausimas : 19 CD(vakar) - dariaus testuka dieną ir vakare - teigiamas:) 20 CD(siandien) ryte teigiamas,dabar vakarejant jau antroji juostelė blankesnė..Tai kaip manot kada ta ovuliacija tikroji man vyksta:)?Nuo pirmo teigiamo testo gali praeit 12 -40 valandu kazkur?tai jeigu mano testas buvo ryskiai teigiamas vakar o siandien jau blanksta po biski tai O jau ivyko:)?Ar kaiptik tik dabar bus..nes O testas juk rodo ta banga o ne pati tikslų O...ir kiek dienų tas o testas teigiams būna Jums:)?
Atsakyti
Plius dar skauda tiksliau tempimas jaučiamas pilvo apačioje dešinėje:) Prieš tai ilgai KT vartojau tai nelabai tu simptomu ir būdavo...
Atsakyti
Man ryskiai teigiama praeita cikla rode 1 diena, o si 2. Pagal visas "instrukcijas" smile.gif Ov turi vykti veliau. Jei dabar jauciate skausmelius, gal dabar ir vyksta ovuliacija.
Atsakyti
Man teigiamas OT praeitą ciklą buvo dvi dienas, o šį ciklą - tris dienas.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 04 04, 08:10)
Man teigiamas OT praeitą ciklą buvo dvi dienas, o šį ciklą - tris dienas.

visas tris dienas ryskus buvo:)? man tik pirma diena ryskus.o antra is ryto tik ryskus ir ėme blankt veliau..tai gaunas kad Jum O buvo ant trečios- ketvirtos dienos? o man ant antros gal...?
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 04 04, 11:37)
visas tris dienas ryskus buvo:)? man tik pirma diena ryskus.o antra is ryto tik ryskus ir ėme blankt veliau..tai gaunas kad Jum O buvo ant trečios- ketvirtos dienos? o man ant antros gal...?

Iš pradžių tris dienas buvo vaiduokliukas, o paskui tris dienas buvo ryškus teigiamas, kada tiksliai O buvo ir pati nežinau, jei ši mėnesį nieko neužkibs, pradėsiu matuoti BT ir toliau darysiu OT, nes kai pati įsitikinau tik OT neužtenka O nustatyti, reikia dar ir BT doh.gif Tai gal Jūsų galimą ovuliaciją pakomentuos kitos, labiau nusimanančios mergaitės, bijau Jus suklaidinti 4u.gif
Atsakyti
va, mano praejusio menesio OT, jau gerokai isbluke, bet esme aiski. teigiama skaitau 22 ir 23CD smile.gif o O, manau, kad buvo 23, nes stebiu ir gleives 4u.gif
user posted image
Papildyta:
o si cikla dar tik vaiduokliaujas OT. teoriskai turetu buti uz kokiu 3dienu ax.gif o kaip praktiskai bus - ziuresim ir bandysim gaudyti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
o cia va vakarykstis ir siandieninis thumbup.gif
dar ne teigiamas, bet gerokai ryskesnis bigsmile.gif
ryt ar poryt tureciau sulaukti teigiamo cool.gif reiks vyra remti prie sienos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Merginos padėkit, buvo ar ne 18 D?

CIklas pas mane nereguliarus, mažiau 30 d. nebūna.

4u.gif Ačiū visoms.
Atsakyti
Nufotografuokit iš arčiau 18 dienos testąsmile.gif nes nelabai matosi ..
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 04 13, 17:34)
Nufotografuokit iš arčiau 18 dienos testąsmile.gif nes nelabai matosi ..

http://www.part.lt/i...06873ed5563.jpg

Čia gal geriau matysis, telefonas arčiau neduoda ryškumo.
Matau, kad ji neryški, kaip rašo pagal instrukcijas, bet gal praleidau...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotiara @ 2014 04 13, 14:41)
http://www.part.lt/i...06873ed5563.jpg

Čia gal geriau matysis, telefonas arčiau neduoda ryškumo.
Matau, kad ji neryški, kaip rašo pagal instrukcijas, bet gal praleidau...

4u.gif

as kazkaip nemanau g.gif siek tiek per blanku mano akim. nors esu girdejusi, kad kaikurioms ir neisryskeja iki reikiamo ryskumo ax.gif
beje, kokio jautrumo testai? g.gif
Atsakyti