Iškilo klausimas : 19 CD(vakar) - dariaus testuka dieną ir vakare - teigiamas:) 20 CD(siandien) ryte teigiamas,dabar vakarejant jau antroji juostelė blankesnė..Tai kaip manot kada ta ovuliacija tikroji man vyksta:)?Nuo pirmo teigiamo testo gali praeit 12 -40 valandu kazkur?tai jeigu mano testas buvo ryskiai teigiamas vakar o siandien jau blanksta po biski tai O jau ivyko:)?Ar kaiptik tik dabar bus..nes O testas juk rodo ta banga o ne pati tikslų O...ir kiek dienų tas o testas teigiams būna Jums:)?
Plius dar skauda tiksliau tempimas jaučiamas pilvo apačioje dešinėje:) Prieš tai ilgai KT vartojau tai nelabai tu simptomu ir būdavo...
Man ryskiai teigiama praeita cikla rode 1 diena, o si 2. Pagal visas "instrukcijas" Ov turi vykti veliau. Jei dabar jauciate skausmelius, gal dabar ir vyksta ovuliacija.
QUOTE(grmarti @ 2014 04 04, 08:10)
Man teigiamas OT praeitą ciklą buvo dvi dienas, o šį ciklą - tris dienas.
visas tris dienas ryskus buvo:)? man tik pirma diena ryskus.o antra is ryto tik ryskus ir ėme blankt veliau..tai gaunas kad Jum O buvo ant trečios- ketvirtos dienos? o man ant antros gal...?
QUOTE(minne777 @ 2014 04 04, 11:37)
visas tris dienas ryskus buvo:)? man tik pirma diena ryskus.o antra is ryto tik ryskus ir ėme blankt veliau..tai gaunas kad Jum O buvo ant trečios- ketvirtos dienos? o man ant antros gal...?
Iš pradžių tris dienas buvo vaiduokliukas, o paskui tris dienas buvo ryškus teigiamas, kada tiksliai O buvo ir pati nežinau, jei ši mėnesį nieko neužkibs, pradėsiu matuoti BT ir toliau darysiu OT, nes kai pati įsitikinau tik OT neužtenka O nustatyti, reikia dar ir BT Tai gal Jūsų galimą ovuliaciją pakomentuos kitos, labiau nusimanančios mergaitės, bijau Jus suklaidinti
o cia va vakarykstis ir siandieninis
dar ne teigiamas, bet gerokai ryskesnis
ryt ar poryt tureciau sulaukti teigiamo reiks vyra remti prie sienos
dar ne teigiamas, bet gerokai ryskesnis
ryt ar poryt tureciau sulaukti teigiamo reiks vyra remti prie sienos
Nufotografuokit iš arčiau 18 dienos testą nes nelabai matosi ..
QUOTE(minne777 @ 2014 04 13, 17:34)
Nufotografuokit iš arčiau 18 dienos testą nes nelabai matosi ..
http://www.part.lt/i...06873ed5563.jpg
Čia gal geriau matysis, telefonas arčiau neduoda ryškumo.
Matau, kad ji neryški, kaip rašo pagal instrukcijas, bet gal praleidau...
QUOTE(Kotiara @ 2014 04 13, 14:41)
http://www.part.lt/i...06873ed5563.jpg
as kazkaip nemanau siek tiek per blanku mano akim. nors esu girdejusi, kad kaikurioms ir neisryskeja iki reikiamo ryskumo
beje, kokio jautrumo testai?