Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(sandddra @ 2014 03 17, 19:00)
Kojų pakėlimas ne visoms tinka. Jei gimda pasisukusi į kurią pusę ar užlinkusi atgal - spermiukus  tai gali atitolinti.

o kokia tokiu atveju poza tinkama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2014 03 20, 14:41)
o kokia tokiu atveju poza tinkama? g.gif

Jei gimda pasisukusi į kurį nors šoną, tada geriausia po santykių pagulėti ant to šono. Jei į nugaros pusę - santykiai iš už nugaros ir po to pagulėti ant pilvo. Taip rekomenduojama ir daug informacijos apie tai yra internete. Aišku, tai negarantuoja, kad tuoj pat imsit ir pastosit.
Atsakyti
Sveikos , merginos, as irgi atejau jusu pasiteirauti 4u.gif

pirma menesi bandau gaudyt ovuliacija ot, pradejau juos daryti nuo 6 cd, buvo matoma neryski juostele, 8 ir 9 diena ji irgi ciut ryski buvo, bet ryskesne nei sesta diena, taciau nuo vakar ir siandien ot as nematau net vaiduokliuko, galvojau gal brokuoti, pasidariau po kelis, bet vistiek tuscia, kaip cia suprasti? gal man isvis ovuliacija nevyksta 4u.gif
Atsakyti
Gal dar anksti ovuliacijai, jei dabar dar tik kokia 10 ciklo diena. Mano OT paskutine mmm diena irgi prie teigiamu buvo. Kokio ilgio ciklas?
Atsakyti
Gaudau ovuliacija ir nieko nebesuprantu sad.gif Ciklas 28d. ,ovuliacijos testus pradejau daryti 12cd.-vienas buvo vos iziurimas antrasis bruksniukas, kita diena net maziau iziurimas.Matuojant bazine temperatura kyla,manau po keletos dienu bus pakilusi,kad galvociau,kad ovulicija ivyko.Kaip cia suprast ta savo organzima? Kuo tiketi?
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2014 04 02, 08:12)
Gaudau ovuliacija ir nieko nebesuprantu sad.gif Ciklas 28d. ,ovuliacijos testus pradejau daryti 12cd.-vienas buvo vos iziurimas antrasis bruksniukas, kita diena net maziau iziurimas.Matuojant bazine temperatura kyla,manau po keletos dienu bus pakilusi,kad galvociau,kad ovulicija ivyko.Kaip cia suprast ta savo organzima? Kuo tiketi?

Per vėlai pradėta matuoti. Ovuliacija įvyksta per 24~48 valandų po LH piko, kurį pagaunate su OT. Jei Jūsų ciklas 28 dienos, gali būti, kad O vyksta maždaug 14 dieną, o pradėjusi testuotis 12, jau OT spėjote pagauti tik mažėjantį LH. Kitą ciklą pradėkite anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, prašau pagalbos 4u.gif

OT pagalba gaudau ovuliaciją visai neseniai, BT nematuoju (jau pasigailėjau doh.gif ). Ciklas mano 25 d.
7 CD, 8 CD, 9 CD - vaiduokliukas OT;
10 CD, 11 CD, 12 CD - teigiamas OT;
13 CD - neigiamas OT;
14 CD- vaiduokliukas OT;
15 CD, 16 CD, 17 CD -neigiamas OT.
Kaip manot kada galėjo būti ovuliacija? Gaudom žirniuką, bijau, kad pritrūko vienų ND kokią 13 ar 14 CD, nes paskutiniai ND buvo atlikti 12 CD doh.gif Buvau pamiršus, kad po teigiamo OT dar turi praeiti 24-48 val, kad įvyktų ovuliacija ir žirniukas užkibtų doh.gif Labai laukiu Jūsų nuomonės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 02 balandžio 2014 - 12:27
Aš irgi gaudyt ruosiuos žirniukąsmile.gif)tai sakot po teigiamo O testo turi praeit 24 valandos bent jau?????? Tai jeigu jums teigimas O jau buvo 10 diena..tai 12 diena pats tas gaudymui:)? Gal ne taip suprantu kazka,nes tik pries pora dienų mano tyrimai prasidejo:))Buciau dėkinga jeigu apsviestumet mane daugiau dėl zirniuko gaudymo:)
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 04 02, 13:30)
Aš irgi gaudyt ruosiuos žirniukąsmile.gif)tai sakot po teigiamo O testo turi praeit 24 valandos bent jau?????? Tai jeigu jums teigimas O jau buvo 10 diena..tai 12 diena pats tas gaudymui:)? Gal ne taip suprantu kazka,nes tik pries pora dienų mano tyrimai prasidejo:))Buciau dėkinga jeigu apsviestumet mane daugiau dėl zirniuko gaudymo:)

nebutinai. nes jei testuojates tik karta per diena, neaisku, kiek ten tu valandu teigiamo testo jau praeje, ir kiek like rolleyes.gif

bandau ir as testukais zirniuka gaudyti smile.gif thumbup.gif po trupuciuka ryskeje OT. tikiuosi, pagausim ka nors si men wub.gif
Papildyta:
beje, sakoma, kad lengviau uzkibti diena ar dvi pries OV atlikus ND, nei per pacia OV. tai pamacius teigiama OT butu pats laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepamirškim kad ir spermiukai gyvi išlieka iki savaitės laiko moters organizme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 04 02, 13:26)
Mergaitės, prašau pagalbos 4u.gif

OT pagalba gaudau ovuliaciją visai neseniai, BT nematuoju (jau pasigailėjau doh.gif ). Ciklas mano 25 d.
7 CD, 8 CD, 9 CD - vaiduokliukas OT;
10 CD, 11 CD, 12 CD - teigiamas OT;
13 CD - neigiamas OT;
14 CD- vaiduokliukas OT;
15 CD, 16 CD, 17 CD -neigiamas OT.
Kaip manot kada galėjo būti ovuliacija? Gaudom žirniuką, bijau, kad pritrūko vienų ND kokią 13 ar 14 CD, nes paskutiniai ND buvo atlikti 12 CD doh.gif Buvau pamiršus, kad po teigiamo OT dar turi praeiti 24-48 val, kad įvyktų ovuliacija ir žirniukas užkibtų doh.gif Labai laukiu Jūsų nuomonės 4u.gif

Jei 10 CD, 11 CD, 12 CD - teigiamas OT ir ND atlikti 12CD, tai tikimybė gan nemaža, kad pavyko pataikyti ant O. Linkiu sulaukti teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LgB @ 2014 04 02, 14:42)
beje, sakoma, kad lengviau uzkibti diena ar dvi pries OV atlikus ND, nei per pacia OV. tai pamacius teigiama OT butu pats laikas  mirksiukas.gif

QUOTE(KrioOo @ 2014 04 02, 15:47)
Nepamirškim kad ir spermiukai gyvi išlieka iki savaitės laiko moters organizme  bigsmile.gif

QUOTE(sandddra @ 2014 04 02, 15:53)
Jei 10 CD, 11 CD, 12 CD - teigiamas OT ir ND atlikti 12CD, tai tikimybė gan nemaža, kad pavyko pataikyti ant O. Linkiu sulaukti teigiamo rezultato 4u.gif

Ačiū, mergaitės, nuraminot 4u.gif Tai turiu dar vilties bigsmile.gif Kaip čia sulaukti kada jau galima gadinti NT ax.gif
Atsakyti