Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 03 14, 11:05)
as esu sunerimusi, nes pasidariau nuo 14 Ciklo dienos iki 18 ciklo dienos testukus po pietu ir visi buvo neigiami.antra juostele neisryskejo..... man ciklas 28-32 dienos. esu issigandusi? gal man neivyksta ovuliacija?
beje, dariaus pirma karta.
gal kita karta reikia nuo 12 dienos pradeti?

Pirma karta testuojantis patariama pradet iskart pasibaigus mmm, juk nezinote kada jums ov buna, ne visada ji vidury ciklo vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 03 14, 09:05)
as esu sunerimusi, nes pasidariau nuo 14 Ciklo dienos iki 18 ciklo dienos testukus po pietu ir visi buvo neigiami.antra juostele neisryskejo..... man ciklas 28-32 dienos. esu issigandusi? gal man neivyksta ovuliacija?
beje, dariaus pirma karta.
gal kita karta reikia nuo 12 dienos pradeti?

tikrai nepanikuokit 4u.gif
mano ciklas 28-32 dienos, bet dazniausiai 30 arba 31 smile.gif si men dariausi testukus, ir pasirodo, kad visgi mano O buna savaite pries mm, 23CD smile.gif o visada tikejau, kad buna vidury, kaip is vadovelio. bet kai daugiau pamasciau pamaciusi tokius velyvus teigiamus OT, visi "galai" greit susiriso smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(gyan @ 2014 03 14, 16:20)
tikrai nepanikuokit  4u.gif
mano ciklas 28-32 dienos, bet dazniausiai 30 arba 31 smile.gif si men dariausi testukus, ir pasirodo, kad visgi mano O buna savaite pries mm, 23CD smile.gif o visada tikejau, kad buna vidury, kaip is vadovelio. bet kai daugiau pamasciau pamaciusi tokius velyvus teigiamus OT, visi "galai" greit susiriso smile.gif))

Savaitės trukmės poovuliacinė fazė, ypač planuojant nėštumą, būtų visai rimtas pagrindas ir papanikuoti. unsure.gif Bet gal tiesiog taip sutapo, kad OT išbandei per neįprastai ilgą ciklą (jei teisingai supratau, jis dar nesibaigė?) - jei vėlavo ovuliacija, vėliau bus ir mmm (arba, jei laukiesi, NT taps teigiamu kiek vėliau).
Atsakyti

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 03 14, 14:52)
Savaitės trukmės poovuliacinė fazė, ypač planuojant nėštumą, būtų visai rimtas pagrindas ir papanikuoti. unsure.gif Bet gal tiesiog taip sutapo, kad OT išbandei per neįprastai ilgą ciklą (jei teisingai supratau, jis dar nesibaigė?) - jei vėlavo ovuliacija, vėliau bus ir mmm (arba, jei laukiesi, NT taps teigiamu kiek vėliau).

Na, supratote teisingai, ciklas dar nesibaige (Siandien 33CD), bet is to ne galima daryti jokiu isvadu, nes 28CD turejau gana rimta operacija su pilna narkoze ir visu kitu "geriu" sekanciu po operacijos wink.gif taigi sunku kazka spresti, ar ir naturaliai sis ciklas butu buves ilgesnis, ar tai pašalinių veiksniu itakotas velavimas wink.gif
Stebesiu, kas vyks ateinanciais menesiais ir situacija bus aiskesne smile.gif

Bet iskilo klausimas, ar trumpa poovuliacine faze gali itakoti trumpas mm? smile.gif
Atsakyti
Mmm buvo kovo 8-14d. Sianien ryte pasidariau seiliu testa- ogi graziausi paparciai. Vakare OT dvi ryskios linijos. Kazkaip sunku patiketi. Gal mano organizmui jau visai fool.gif ? Ar jums taip buna? Siaip ciklas 28-29d.
Atsakyti
Sveikos
Turiu klausimeli,sakykit,visur skaitineju,kad po ND reikia paguleti kazkiek laiko,o pas mane tai nebuna,nes tik pasijudinus visas turtas nori isbegti, uztat as iskart i dusa,ar tai turi itakos norint pastoti? Gal kvailas klausimas,bet domintu nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Alvija123 @ 2014 03 16, 16:25)
Sveikos
Turiu klausimeli,sakykit,visur skaitineju,kad po ND reikia paguleti kazkiek laiko,o pas mane tai nebuna,nes tik pasijudinus visas turtas nori isbegti, uztat as iskart i dusa,ar tai turi itakos norint pastoti? Gal kvailas klausimas,bet domintu nuomones.

Na viskas ir negali likti viduj, aš manau, kad lieka pakankamai. Aš stengiuosi pagulėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvija123 @ 2014 03 16, 16:25)
Sveikos

pagulek ant nugaros ir kojas sukelk į viršų ir po ruriuku pagalvėlę pasikišk. Tada spermiukai tikrai nubegs kur jiems reikia bėgti biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz pasisakymus,mes irgi planuojam leliuka,tik dabar pradejau sektii info apie dienas,ir man dar sis bei tas uzkliuvo sakykit,jei raso vaisingos dienos tarkim nuo 13-18,0 OV 15d, tai kaip suprantu jau 17-18d nera galimybes pastoti,nes kaip ir jau buvo OV,ar as ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Alvija123 @ 2014 03 16, 19:19)
Aciu uz pasisakymus,mes irgi planuojam leliuka,tik dabar pradejau sektii info apie dienas,ir man dar sis bei tas uzkliuvo sakykit,jei raso vaisingos dienos tarkim nuo 13-18,0 OV 15d, tai kaip suprantu jau 17-18d nera galimybes pastoti,nes kaip ir jau buvo OV,ar as ne taip suprantu?

kažką ne taip supratai, tai vaisingos dienos išeina nuo 13-18 dienos nes dvi dienas prieš ov vaisingos skaitosi ir dvi po ov g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 16, 17:50)
pagulek ant nugaros ir kojas sukelk į viršų ir po ruriuku pagalvėlę pasikišk. Tada spermiukai tikrai nubegs kur jiems reikia bėgti  biggrin.gif

Kojų pakėlimas ne visoms tinka. Jei gimda pasisukusi į kurią pusę ar užlinkusi atgal - spermiukus tai gali atitolinti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sakykit turiu klausimeli, mano ciklas 31d, pagal visus skaiciavimus VD turejo buti 14-18d. o OV 16d, bet per ta laika jokiu kaip sakant pozymiu nejauciu kad budu vaisingos, o va 19,20d, visai kitas reikalas, bet argi gali taip velai buti VD? g.gif , kadangi planojam vaikuti, stengiuosi kad pataikyciau daug maz i skaiciavimus, bet gal nereikia vadovautis jais? g.gif
Atsakyti