Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema), Viskas apie ov

QUOTE(puponaute @ 2014 03 12, 16:18)
Sveiki,
pirmas ciklas kaip bandau žaisti su OT ir, matau, kad nesiseka doh.gif ciklo trukmė praktiškai visada tokia pat - 28d. Pradėjau testuotis nuo 9 CD. Kadangi nenorėjau, jog testai be reikalo vaiduokliautų, pirkau nejautrius 30miu, na ir jie man taip iki galo ir neišryškėjo doh.gif  ryškiausias buvo 14CD. 15 CD jau vaiduoklis buvo blyškesnis, šiandien 16 CD - dar blyškesnis. Tai ar buvo O ar ne? g.gif beje, mano klaida, bet testukai nėra daryti visiškai tuo pat metu, pvz 14 CD dariau anksčiausiai, be to, vartoju nemažai skysčių, tai gal dėl to, man jie iki galo ir neišryškėjo? g.gif gleives taip pat stebiu, lyg ir šiandien dar mačiau tų vaisingųjų, bet gal kartais čia vyro turtas išbėga g.gif pridedu nuotrauką 4u.gif

aš asmeniškai jau skaityčiau, kad 14 cd jums ov g.gif bet o neturėjo dar prieš ov pradėt vaiduokliauti? Bet gi bent trys h kiek suprantu nereikia vartot skysčių, kad bent kažkoks koncentratas būtų, gal dėl to jie tokie išblyškę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 12 kovo 2014 - 15:37
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 12, 15:37)
aš asmeniškai jau skaityčiau, kad 14 cd jums ov  g.gif  bet o neturėjo dar prieš ov pradėt vaiduokliauti? Bet gi bent trys h kiek suprantu nereikia vartot skysčių, kad bent kažkoks koncentratas būtų, gal dėl to jie tokie išblyškę?

Tai va man trys valandos, manau, tikrai nesigaudavo be skysčių, kad ir kaip stengdavausi doh.gif ir dar man įdomu dėl OT darymo laiko, ar tikrai būtina darytis grynai tuo pat metu, ar gali būti poros valandų svyravimai? g.gif . Taip sunku, kai jį reik popiet darytis, darbo metu. O dar mano darbas judrus, tenka nemažai važinėt...
kitą mėnesį reiks rimtai susiimti su tais testais..
Atsakyti
QUOTE(puponaute @ 2014 03 12, 16:18)
Sveiki,
pirmas ciklas kaip bandau žaisti su OT ir, matau, kad nesiseka doh.gif ciklo trukmė praktiškai visada tokia pat - 28d. Pradėjau testuotis nuo 9 CD. Kadangi nenorėjau, jog testai be reikalo vaiduokliautų, pirkau nejautrius 30miu, na ir jie man taip iki galo ir neišryškėjo doh.gif  ryškiausias buvo 14CD. 15 CD jau vaiduoklis buvo blyškesnis, šiandien 16 CD - dar blyškesnis. Tai ar buvo O ar ne? g.gif beje, mano klaida, bet testukai nėra daryti visiškai tuo pat metu, pvz 14 CD dariau anksčiausiai, be to, vartoju nemažai skysčių, tai gal dėl to, man jie iki galo ir neišryškėjo? g.gif gleives taip pat stebiu, lyg ir šiandien dar mačiau tų vaisingųjų, bet gal kartais čia vyro turtas išbėga g.gif pridedu nuotrauką 4u.gif
user posted image

Testukai blyskus ir todel, kad daug skysciu vartojate ir del to, kad testukai nejautrus. Jeigu norit ryskiu testu, naudokite jautresnius testukus, bet tuomet matysite ir daugiau vaiduokliu. Asmeniskai man geriau matyti daugiau vaiduokliu, bet taip ryskiau nusidazo teigiamas testas, kitos megsta maziau jautrius testukus,k maziau vaiduokliu, bet ne tokie ryskus teigiami atsakymai mirksiukas.gif
Beje nepamirskit, kad ov testui parodzius teigiama atsakyma ovuliacija ivyksta tik po 12-24 val. mirksiukas.gif
Papildyta:
Na su tuo paciu metu ir man sunkiai gaudavosi, nes dirbu pamainini darba, nebent kiekviena diena labai velia vakare daryciausi, kokia 20val. g.gif
Atsakyti
rimtai pamiršau visai, kad vos ne po paros įvyks ov smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(puponaute @ 2014 03 12, 16:47)
Tai va man trys valandos, manau, tikrai nesigaudavo be skysčių, kad ir kaip stengdavausi doh.gif ir dar man įdomu dėl OT darymo laiko, ar tikrai būtina darytis grynai tuo pat metu, ar gali būti poros valandų svyravimai? g.gif . Taip sunku, kai jį reik popiet darytis, darbo metu. O dar mano darbas judrus, tenka nemažai važinėt...

dėja aš irgi ne tuo pačiu metu darausi nes neišeina dėl darbo nes jis pamaininis yra. Tai teks vieną savaitę iš rto kitą savaitę po pietų darytis ot.
Na bet pasistenkite negert biggrin.gif
Atsakyti
merginos. darausi trecia diena OT. pirma diena isryskejo TIK viena juostele. antra diena antra juostele buvo tokia vos vos matoma. na o siandien trecia diena vel tas pats kaip pirma diena-tik viena juostele.....
Ar man besidaryti toliau testukus.... nes taip ir nesupratau ivyko man ovuliacija ar neivyko....?
testo jautrumas 20.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 03 12, 20:46)
merginos. darausi trecia diena OT.  pirma diena isryskejo TIK viena juostele. antra diena antra juostele buvo tokia vos vos matoma. na o siandien trecia diena vel tas pats kaip pirma diena-tik viena juostele.....
Ar man besidaryti toliau testukus.... nes taip ir nesupratau ivyko man ovuliacija ar neivyko....?
testo jautrumas 20.

gal dar darykit g.gif o gal per daug skysčių pavartojot dėl to ir nieko neparodė?
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 03 12, 21:47)
gal dar darykit  g.gif  o gal per daug skysčių pavartojot dėl to ir nieko neparodė?

darysiu dar 2-3 dienas. na 2valandas stengiuosi nieko negerti. pries tas dvi valanda Kava.
Atsakyti
QUOTE(puponaute @ 2014 03 12, 15:47)

Laikyčiau kad O įvyko 14 CD 4u.gif . Aš kai testuodavaus tai bet kokiu metu darydavau, kartais 10 val ryto kartais 15 val dienos irnesakyk.gif. Nusipirkit kiek jautresnius testus ir bėdos kaip nebuvę, nors ir vaiduokliaus visą ciklą, bet bus lengviau pagaut tą lemtingą dieną, kai abi juostelės bus vienodo ryškumo
Atsakyti
Taip, kitą kartą pirksiu jautresnius OT, gal jie geriau parodys, o jau išbandžiusi kelias rūšis pati atsirinksiu. Šiandien jau negadinau OT, nes gleivės kreminės, tai greičiausiai O įvyko 15 arba 16CD, kadangi OT, tai tik artėjančią O parodo..
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 03 13, 16:34)
Laikyčiau kad O įvyko 14 CD  4u.gif . Aš kai testuodavaus tai bet kokiu metu darydavau, kartais 10 val ryto kartais 15 val dienos irnesakyk.gif. Nusipirkit kiek jautresnius testus ir bėdos kaip nebuvę, nors ir vaiduokliaus visą ciklą, bet bus lengviau pagaut tą lemtingą dieną, kai abi juostelės bus vienodo ryškumo

tai sakot geriau pirkti butu 30 jautrumo?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 03 13, 23:14)
tai sakot geriau pirkti butu 30 jautrumo?

Hmm, dabar pažiūrėjau kad tie kuriuos naudodavau pati irgi 20 miu g.gif ir tą dieną prieš O kontrolinė ir testinė juostelės vienodo ryškumo būdavo g.gif. Bijau ką ir bekomentuoti...
Atsakyti
as esu sunerimusi, nes pasidariau nuo 14 Ciklo dienos iki 18 ciklo dienos testukus po pietu ir visi buvo neigiami.antra juostele neisryskejo..... man ciklas 28-32 dienos. esu issigandusi? gal man neivyksta ovuliacija?
beje, dariaus pirma karta.
gal kita karta reikia nuo 12 dienos pradeti?
Atsakyti